Şimdi Ara

Far Cry 3'ü 64 Bit oynamak...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 8.1 64 Bit kullanıyorum ama oyun bende 32 Bit modda açılıyor. Oyunun kurulu olduğu dosyaların içinde de 64 Bit .exe falan yok. Nette de konuyla ilgili bir bilgi bulamadım.

64 Bit modunda oynayabilen var mı? Oynayanlar bir kontrol edebilirler mi?

Far Cry 3'ü 64 Bit oynamak...

• oyun açılıyorsa sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrixde ki Zenci Adam

oyun açılıyorsa sorun yok

Arkadaşım, ne alakası var? Başka bir şey sordum. Açılıp açılmamasıyla ilgili bir sıkıntım yok.
  • Gözlerden kaçtı sanırım =)
  • Bende de RG Mechanics'in paketlemiş versiyonu var ve 32 bit olarak çalışıyor. Orjinal oyunda 64 bit olarak çalışıyor mu bilmiyorum ancak bu versiyon 64 bit'e uyumlu değil sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba bu oyunun 64 Bit versiyonu yok mu?

Nette konuyla ilgili bir tane bilgi yok yahu.
  • Bilen yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunların neredeyse hiçbiri x64 yazılmazlar farcry zaten desteklese oyunu kurma yolunu değiştirmesen "program files" dosyasına yüklenirdi, ama oyunlar ve yazılımların %80 i "program files (x86) " ya yüklenir. zaten fark yaratan da bir durum değil. bende steamden aldığım var o da diğer oyunlar gibi sistemim x64 olsa da 32 bit çalışıyor.
  • Yani siz diyorsunuz ki "oyunu Program Files (x86)'ya değil de Program Files isimli klasöre kurun., o zaman 64 Bit olur." Yanlış mı anladım?

@metebyr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 24 Ağustos 2014; 15:41:43 >
  • hayır, kurulan uygulama x64 destekliyse kendini program files klasörüne kurmak ister eğer x86 olana kuruyorsa x64 için yazılmamıştır
  • Oyun açılıyormuş işte kardeş boşver.
  • Anladım, teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.