Bildirim
Far Cry 3'ü 64 Bit oynamak...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
oyun açılıyorsa sorun yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Matrixde ki Zenci Adam
oyun açılıyorsa sorun yok
Arkadaşım, ne alakası var? Başka bir şey sordum. Açılıp açılmamasıyla ilgili bir sıkıntım yok. -
Gözlerden kaçtı sanırım =) -
Bende de RG Mechanics'in paketlemiş versiyonu var ve 32 bit olarak çalışıyor. Orjinal oyunda 64 bit olarak çalışıyor mu bilmiyorum ancak bu versiyon 64 bit'e uyumlu değil sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba bu oyunun 64 Bit versiyonu yok mu?
Nette konuyla ilgili bir tane bilgi yok yahu. -
Bilen yok mu? -
oyunların neredeyse hiçbiri x64 yazılmazlar farcry zaten desteklese oyunu kurma yolunu değiştirmesen "program files" dosyasına yüklenirdi, ama oyunlar ve yazılımların %80 i "program files (x86) " ya yüklenir. zaten fark yaratan da bir durum değil. bende steamden aldığım var o da diğer oyunlar gibi sistemim x64 olsa da 32 bit çalışıyor. -
Yani siz diyorsunuz ki "oyunu Program Files (x86)'ya değil de Program Files isimli klasöre kurun., o zaman 64 Bit olur." Yanlış mı anladım?
@metebyr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 24 Ağustos 2014; 15:41:43 > -
hayır, kurulan uygulama x64 destekliyse kendini program files klasörüne kurmak ister eğer x86 olana kuruyorsa x64 için yazılmamıştır -
Oyun açılıyormuş işte kardeş boşver. -
Anladım, teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- csgo skins promo code
- assassin's creed 1 türkçe yama
- uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı
- demo oynatan siteler
- rdr2 crack
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- cs2 bunny kodu
- red dead redemption 2
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X