Şimdi Ara

FAR CRY 3 (PS3 ANA KONU) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
9
Favori
71.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2 kişi nasıl oynarım bu oyunu.bi türlü beceremedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya oyunu yeni aldım ana menü 1080p oyun içi 720p ?

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Ya oyunu yeni aldım ana menü 1080p oyun içi 720p ?

Öyle zaten hocam oyunlar genelde 720p zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Ya oyunu yeni aldım ana menü 1080p oyun içi 720p ?

Öyle zaten hocam oyunlar genelde 720p zaten.

Bende biliyorum da oyunun ana menüsü 1080p

• Bi suikast görevine gittim gurubun kendi köpeği hedefe saldırıp öldürdü :) bu nasıl iş lan.

• Oyun da el feneri yokmu sadece magaralarda açılıyor akşam olunca ormanda acamiyoruzmu

• Oyunun grafik ayarlarını nerden değiştirebilirim ? Gameplay videolarını izledimde görüntü cam gibi. Benim televizyonda ise çöp gibi Nasıl ayarlayabilirim bunu ?

Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snoop_Lion

Oyunun grafik ayarlarını nerden değiştirebilirim ? Gameplay videolarını izledimde görüntü cam gibi. Benim televizyonda ise çöp gibi Nasıl ayarlayabilirim bunu ?

Tesekkurler.

Senin izlediğin gameplay videoları büyük ihtimal pc versiyonuna aittir, oyunun ps3 sürümünün grafikleri pc versiyonuyla karşılaştırırsak çöp diyebiliriz,
    Ben pcye indirmiştim son ayarda açıp oynamıştım bi kaç saat ve grafikleri çok iyiydi sonra gittim ps3 versiyonunu aldım ve büyük hayal kırıklığına uğradım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Snoop_Lion

Oyunun grafik ayarlarını nerden değiştirebilirim ? Gameplay videolarını izledimde görüntü cam gibi. Benim televizyonda ise çöp gibi Nasıl ayarlayabilirim bunu ?

Tesekkurler.

Senin izlediğin gameplay videoları büyük ihtimal pc versiyonuna aittir, oyunun ps3 sürümünün grafikleri pc versiyonuyla karşılaştırırsak çöp diyebiliriz,
    Ben pcye indirmiştim son ayarda açıp oynamıştım bi kaç saat ve grafikleri çok iyiydi sonra gittim ps3 versiyonunu aldım ve büyük hayal kırıklığına uğradım

• Harita satın almak ne işe yarıyor ?

• Bu oyunu oynuyan yokmu

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Dostum, letters of the lostları, relicleri ve itemleri gösteriyor haritanda bölge bölge. Her harita farklı bölgenin.Letters of the lost'lar bi trophy için gerekli. Toplam 120 relicden 60 tanesini alırsanda başka bir trophy veriyor. Ayrıca özel bi şırınga var onu yapmak içinde 30 ya da 40 tane relic toplaman gerekiyordu sayıyı tam hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gyan

Dostum, letters of the lostları, relicleri ve itemleri gösteriyor haritanda bölge bölge. Her harita farklı bölgenin.Letters of the lost'lar bi trophy için gerekli. Toplam 120 relicden 60 tanesini alırsanda başka bir trophy veriyor. Ayrıca özel bi şırınga var onu yapmak içinde 30 ya da 40 tane relic toplaman gerekiyordu sayıyı tam hatırlamıyorum

Teşekkürler yanıt verdiğin için bi de magaralar dışında fener açılmıyormu gece ormanda bi şey gözükmüyor.

• Yok acilmiyordu. Oyunda avcilik cok iyi oluyor. Loot cantasini buyutmek icin, silah tasima kapasitesini arttirmak icin, patlayicalar icin, para tasima kapasitesini arttirmak icin cok faydali
    Avcilikla vakit gecirmeni tavsiye ederim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyan -- 1 Eylül 2013; 20:29:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gyan

Yok acilmiyordu. Oyunda avcilik cok iyi oluyor. Loot cantasini buyutmek icin, silah tasima kapasitesini arttirmak icin, patlayicalar icin, para tasima kapasitesini arttirmak icin cok faydali
    Avcilikla vakit gecirmeni tavsiye ederim yani

1 aydır oynuyorum bi kaç özellik dışında hepsini açtım.
  • merhabalar biz far cry 3 ü aldık ps3 iki kişi oynamak istiyoruz sadece online mı oynanıyo iki kişi nasıl oynayabiliriz yardımcı olabilirmisiniz???
  • Yükselen Denizler dlc sini storeden indirdim herangi bi görev yokmu yahu ?
    sadece haritanın bazı yerlerinde deniz yükseldi
  • quote:

Yükselen Denizler dlc sini storeden indirdim herangi bi görev yokmu yahu ?
    sadece haritanın bazı yerlerinde deniz yükseldi

Beleşse yoktur.
  • Hala farcry 3 gibi bir oyun çıkmadı Üşüyoruz jason reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

Hala farcry 3 gibi bir oyun çıkmadı Üşüyoruz jason reyiz

Oyun plusa geldi. Daha yeni oynıcam. O konuyada sordum cevap gelmedi. Oyunun ps3 versiyonunda da türkçe altyazı desteği var mı?

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.