Şimdi Ara

Far Cry 3 GPU&CPU Performans Testleri (1.02 yama , GF 310.70, AMD 12.11 v11 eklendi ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
365
Cevap
3
Favori
16.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YasinCC

Grafiksel anlamda ilerleme yok ama mubarek fps'ler en hikmetse hep azalıyor.
    Grafik olarak bir karşılaştıralım

Grafik olarak karşılaştırdım, Crysis daha iyi. Uzaktaki detaylar, yumuşak gölgelendirme, doku kalitesi gibi hadiselerde Crysis üstün ve daha performanslı. Crysis'in optimizasyonuna kötü diyenler beri gelsin...

Bir de FC3'teki o gökyüzü nedir yahu! 2d gökyüzü de moda oldu iyi grafikli(!) oyunlarda...

@hlttmz

GTX690'da bir de SLI'ın aktif olması durumu var. Zaten o fps artışı sahneye de bağlı. Ayrıca kart bilgilerini gerçek zamanlı görüntülemek için MSI Afterburner en kullanışlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 3 Aralık 2012; 22:18:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

şu gtx 660tiyi yerdne yere vuranlar max payne3deki skorlarına inanmayanlar bu testden sonra geri vites olcaklarmı yada nvidia 2.tokatı attıkdan sonra 7870lerin gpusunu 1500mhz yapcaklarmıimkansız değil sıvı azotla olur

ah neo ah oyunun son patch ve son nvidia driver ile en yüksek ayarlarda 1680 x 1050 de 60 fps den düşmeden oynuyorum bazen 75-80 oluyor genelde 58-61 fps arası
    bir kere 40 küsür fps gördüm o kadar oda checkpointti kayıt ediyordu.
    hd 7850 ve hd 7870 sahibi arkadaşlar lagdan felan bahsediyorlar birde oyun amd programında ; nvidia almakla ne kadar iyi yaptığımı bir kez daha anladım
    onları bu saatten sonra ancak sıvı azot paklar gerçi hd 7xxx serisinin oc tepkiside çok muhteşem değil %50 fazla mhz yapsan %30 fazla fps anca alıyorsun fermi öylemi her mhz direkt oyuna yansıyor.
    gtx 660 ti de 192 bit bellek itici gelsede nvidia bu kartı çıkarttıysa ne yapar ne eder bu karta güzel oyun oynattırır bir amd değil ki süründürsün kartını basar driverı oynatır oyunu ki öyle yapıyor zaten.
    şimdi bana bir ton cevap yazan ; profluk taslayan olur onlara cevap yazmama zaten gerek yok nvidia gereken cevabı veriyor ...

Sen şimdi AMD'yi yerden yere vurup Nvidia'yı göğe çıkarınca kendini iyi yorumcu falan mı sanıyorsun Nvidia çalışanları rakip firmayı bu kadar batırmaz be. Hem nedir bunun sebebi adam gibi yorum yapsan da biz de adam gibi karşılık versek daha cici olmaz mı ? 2 haftadır forumdayım senden başka bu kadar kinci birini görmedim. O BMW dediğiniz adam bile objektif. Ama sende zerresi yok. Ha ben AMD'ciyim olarak anlaşılmasın ben tamamen tarafsız bakan birisiyim. En mantıklı kararı veririm beynimi kullanarak. Sen nereni kullanıyorsan artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazogluk -- 3 Aralık 2012; 22:13:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

imzamdaki sistemle msaa 8x te buoyunu oynamanın imkanı yok . şu kartı aldığımdadan beri full açamadığım oyunları sayayım bi size.
    1-nfs most wanted
    2-hitman ıv
    3-AC 3
    4-far cry 3
    hepsi güncel oyunlar hepsindede birşeyler kısmak zorunda kaldım.konsol fiyatlarının iki katına aldığım karttan şu ana kadar tam performans alamadım.acaba enayilik mi yaptım diye düşünüyorum.17 senelik pc oyuncusuyum, en sonunda pc den soğutacaklar insanı.

listedeki oyunları full açamadım derken hedef veya min. fpsniz kaç baz aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_shark

1680*1050 full detay 8x msaa 60 fps nin altına düşmedi.benim oyun reloaded versiyonu belkide ondandır. birazdan ekliyecem ss leri.

Valla dediğim gibi...1680*1050'de aldığım sonuçlar böyle...kimseyi kandırma gibi bir derdim yok...bende böyle çıkınca sonuçlar o yüzden hayret ettim...ama dediğim gibi benim çözünürlük 1680*1050 zira monitör maksimum onu destekliyor.belki 1900*1080p olsa daha düşük çıkardı herhalde.

ekran kartınız boşta 40 derecemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

quote:

1680*1050 full detay 8x msaa 60 fps nin altına düşmedi.benim oyun reloaded versiyonu belkide ondandır. birazdan ekliyecem ss leri.

Valla dediğim gibi...1680*1050'de aldığım sonuçlar böyle...kimseyi kandırma gibi bir derdim yok...bende böyle çıkınca sonuçlar o yüzden hayret ettim...ama dediğim gibi benim çözünürlük 1680*1050 zira monitör maksimum onu destekliyor.belki 1900*1080p olsa daha düşük çıkardı herhalde.

çok farkedecek bir fps yok 1680 ile 1920 arasında ben nasıl 60 fps nin altına inmedin 8x msaa ile hala şaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regujohn -- 3 Aralık 2012; 23:16:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

imzamdaki sistemle msaa 8x te buoyunu oynamanın imkanı yok . şu kartı aldığımdadan beri full açamadığım oyunları sayayım bi size.
    1-nfs most wanted
    2-hitman ıv
    3-AC 3
    4-far cry 3
    hepsi güncel oyunlar hepsindede birşeyler kısmak zorunda kaldım.konsol fiyatlarının iki katına aldığım karttan şu ana kadar tam performans alamadım.acaba enayilik mi yaptım diye düşünüyorum.17 senelik pc oyuncusuyum, en sonunda pc den soğutacaklar insanı.

listedeki oyunları full açamadım derken hedef veya min. fpsniz kaç baz aldınız ?

minimum hedefim tabiki 60 fps
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoDon'tStop

sen iki haftadır forumdasın o yüzden öyle sanıyorsun bunun nedeni heryerde AMD tavsiye edenlere inat öyle yazmış olmam
    yoksa AMD ye bir kinim felan yok ama eski konuları arat AMD hd 6870 incelemesi felan yapmışım onları da bulabilirsin.
    ondan önce amd 4870 ile 3-4 yıl önce yaptıklarım felanda var sen onları bilmezssin tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 4 Aralık 2012; 0:15:54 >
  • quote:

quote:

boşta 37 derece.

• quote:

quote:

quote:

boşta 37 derece.

benimki yazın 28 kışın 24. iç ortam - oda sıcak sanırım

• amd 12.11 beta 11 ile shuttering problemini çözmüş ultra ayarlarda 35 45 arası fps alınıyor

8xmsa hbao postfx high
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

amd 12.11 beta 11 ile shuttering problemini çözmüş ultra ayarlarda 35 45 arası fps alınıyor

8xmsa hbao postfx high

bende duzelmedı..kafayı yıyecem resmen

oyunu komple sılıp yenıden yuklım olmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

amd 12.11 beta 11 ile shuttering problemini çözmüş ultra ayarlarda 35 45 arası fps alınıyor

8xmsa hbao postfx high

4X msaa da yağ gibi akıyor oyun bana göre bir kaç ayar daha kısmayla 60-70civarı fps alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

8xmsa hbao postfx high

4X msaa da yağ gibi akıyor oyun bana göre bir kaç ayar daha kısmayla 60-70civarı fps alıyor

dx11 degılmı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

8xmsa hbao postfx high

dx11 degılmı?

Tabiki dostum başkasıyla karıştırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1920 x 1080 - MSA 8 (30 fps) - 4 (40fps) - Herşey Full Nvdia Yeni beta driver kurdum %1 bile artış olmadı :((((

ekleme: patch 1.02 çıkmış bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 4 Aralık 2012; 11:31:02 >
  • amd catalyst 12.11 beta 11 ile de %1 bile artıs olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

amd catalyst 12.11 beta 11 ile de %1 bile artıs olmadı.

yapma birader
  • quote:

quote:

yapma birader

Cok cıddıyım hacı msaa8x de yıne yerlerde fps 30-32 arası :)))
  • quote:

quote:

yapma birader

Sende bır degısıklık oldumu hacı?
  • quote:

quote:

quote:

yapma birader

Cok cıddıyım hacı msaa8x de yıne yerlerde fps 30-32 arası :)))

8x msaa ve ultra açarsan olacağı o kıs hacım biraz önce diğer konuda yazdığım değerleri gir gayet akıcı ve tatminkar

en azından bu driver ile takılma ortadan kalmış

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.