Bildirim
Far cry 2 bilgisayarımda açılmadı!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Windows 11 ise 23h2 sürümüne geçmeyi dene. 24h2 ile birlikte eski oyunlar açılmamaya başladı bende de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ben olayı geç fark ettiğim için sistem geri yükleme veya önceki güncellemeye dönemiyorum umarım çözüm olmuştur. Benim tek çarem format atmak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha yeni key aldığım için format atmaya çekiniyorum. Ama pc de 256 gb.. Bi yerden sonra şart olcak galiba.
Güncellemeler de durdurulmuyor sadece 15 günlüğüne ara ondan sonra güncelleme al tuşu var..
-
Services.msc ekranından Windows update servisini kapatabilirsiniz. Güncellemeleri yaptıktan sonra sık sık disk temizleme yapmanız lazım, onu yaparken sistem dosyalarını da seçin güncelleme önbelleği de temizlensin. 256 GB ile kullanmak zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X