Şimdi Ara

FAR CRY 1 - Mouse sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu yeni kurdum, hiçbir görüntü problemi yok, gayet güzel çalışıyor.

Fakat menüleri mouse ile kontrol edebilmeme rağmen, oyun başladıktan sonra mouse
    hareketlerini tınlamıyor. Klavye ile kontrol mümkün fakat sağa sola nasıl bakıcam mouse olmadan :D

Bunun nedeni ne olabilir?

• sorununu çözermi bilmiyorum ama benim de ona benzer bir olay gta san andreasta olmuştu mouse işlemiyordu.

oyunun masaüstündeki kısayoluna sağ tıklayıp özellikler-uyumluluk seçip uyumluluğu win 98 yapmıştım düzelmişti...
  • Son patch den sonra böyle birşey yapıyordu.
    Options dan kontrol e girip patch sonrası gamepad e dönen kontrolleri tekrar mouse a çevirmen gerekiyrodu.
    Bir bak istersen menülere.
  • invert mause'daki tıkı kaldırman gerekiyo
  • Arkadaşın konuyu açalı 3 yıl olmuş ama olsun
    Aynı sorun benim başıma da geldi. 1.4 patch kurdum ve fare hareket etmiyordu.
    Üstteki arkadaşın dediği gibi invert mouse'daki işareti kaldırdım yine olmadı.
    Ben de control options'dan defaul'a bastım ve yes dedikten sonra durum düzeldi.
    İlgililere duyrulur
  • Meraba arkadaşlar far cry primal oyunu yeni yükledim kasma sorunu vardı my gamesten GamerProfile giriş yaptım bazı ayarları dehiştirdim kasma sorunu düzeldi ama mousu sağa çevirdihimde sola gidiyor sola çevirdihimde sağa gidiyor bana yardımcı olursanız sevirim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.