Bildirim
Far ayarı ve aydınlatamama (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İyi bir elektrikçiye götürseniz fena olmaz bence...
K
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesilme çizgilerine bakılırsa farların yerine oturmama sorunu değil. Ampüllerin fiziksel olarak olması gereken yerde olmaması gibi duruyor.
Nedenleri ampüller ve reflektör
Ampüller; hatalı / soketi farklı ampül, yanlış yakılan ampül, içi deforme olmuş arızalı ampül
Reflektörler; ampül soketi kırık ya da çatlak reflektör, yerinden çıkmış / düşmüş reflektör
Far ayarınızın hatalı olması durumunda bile bu görüntülerin olmaması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 20 Temmuz 2020; 21:56:36 >
Reflektörün düştüğünü ben anlayabilir miyim eğer düşmüş ise kendim yapabilir miyim veya nerede yaptırabilirimquote:
Orijinalden alıntı: individual
Kesilme çizgilerine bakılırsa farların yerine oturmama sorunu değil. Ampüllerin fiziksel olarak olması gereken yerde olmaması gibi duruyor.
Nedenleri ampüller ve reflektör
Ampüller; hatalı / soketi farklı ampül, yanlış yakılan ampül, içi deforme olmuş arızalı ampül
Reflektörler; ampül soketi kırık ya da çatlak reflektör, yerinden çıkmış / düşmüş reflektör
Far ayarınızın hatalı olması durumunda bile bu görüntülerin olmaması gerekiyor.
Siz anlayabilirsiniz ama yapamazsınız. Farın içinin açılması gerekebilir.quote:
Orijinalden alıntı: spötify
Reflektörün düştüğünü ben anlayabilir miyim eğer düşmüş ise kendim yapabilir miyim veya nerede yaptırabilirim
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X