Şimdi Ara

Far Ayarı Bozuldu, Düzelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde fark ettim, farlarımın ikiside çok aşağıya bakıyor, özellikle sağ far, resmen varlığını hiç hissettirmiyor sağolsun. İçeriden ayarladığımda zaten ikiside en üst seviyedeydiler, sadece sol far çok az aşağı iniyor, sağ hiç kımıldamıyor. Farların üzerinden alyan anahtarla ayarlamaya çalıştığımda, ikiside yukarı kalkmıyor. Çok uğraştım ama yok Allah yok.. Nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba?
    Yan sanayi farlar bile far ayar motoru olmaksızın 100 liraya satılıyor teki. Gider mercekli far alırım o paraya

• arkadasım asagı yukarı ayarı ıcın farın arkasındakı motorun uzerınde ayar yerı var aracını bılmıyorum ama bazı araclarda olmayabılır farın uzerındekı ayar ıcerı yada dısarı ısıgı odaklamak ıcın olmasza farı cıkarıp alt vıda yerlerıne bı kac pul koymayı deneyebılırsın alt taraf yukarı kalkmıs olur sag hıc oynamıyosa motor gıtmıs olabılır
  • Araç imzamda yazıyor. 2006 model dacia logan. Far ayar motorundan da denedim ama değişmiyor. Bu arada far ayarları manuel. Yani içeriden yapılan ayarda mekanik, teller vasıtasıyla yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far ayar düğmesi ???
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.