Şimdi Ara

Fantastik/Korku Türü Yabancı Kitap Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pek kitap okuyan türü değilim fakat okumayı severim.Öncelikle Hobbit'i ve LOTR serisini alacağım.Daha sonra okuyabileceğim fantastik,polisiye veya gerilim/korku türü kitaplar arıyorum.

Yabancı olması tercihimdir.

Açlık oyunları kitabını ve J.Christopher Grange yazarını çok duydum.Siz ne düşünüyorsunuz

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 14 Şubat 2010; 15:09:04 >

• Hobbit ve Lotr dan sonra Silmarillion'u okumamak olmaz. JCG de gerçekten müthiş polisiye roman yazıyor. Kızıl Nehirler, Siyah Kan, Şeytan Yemini 3ünü okudum, üçüde süperdi Yazdığım sırayla okuyabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 14 Şubat 2010; 0:04:20 >
  • c. grange gerçekten bu işin hakkını veriyor. ben de tavsiye ederim.

açlık oyunlarını okumadım henüz. 3. kitap çıktığında, üçünü birden alıp okuyacağım. sen de öyle yap bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Arkadaşlar pek gitar okuyan türü değilim fakat okumayı severim.

Korku Stephan King fantastik olarakta Ölüm Kapısı serisine bakmalısın
  • Pek korku olmasa da fantastik seri olarak Stephen King- Kara Kule'yi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 16 Şubat 2010; 21:55:41 >
  • STEPHEN KING - O >> korkuya bire bir
  • Arkadaşlar liste yapıp anneme vermiştim.O da Silmarillion ve Kızıl Nehirler'i almış gelmiş.

Silmarillion bildiğime göre çok ağır bir kitapmış.Okumaya başlayım mı ?

Kızıl nehirlerde ilk kitap sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komedi türünde kitap var mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fantastik korku istiyorsan, Ravenloft serisine kesinlikle bir bak.
  • Kitap okuma alışkanlığın yoksa, Dan Brown'la başla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Kitap okuma alışkanlığın yoksa, Dan Brown'la başla...

Dan Brown'un kitaplarını okudum.

Zaten LOTR okumak istiyordum ayrıyeten Kara Kule'yi okumayı planlıyorum.
  • bu karakule serisini nerde buluruz yaw? kaç kitaptır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

bu karakule serisini nerde buluruz yaw? kaç kitaptır?

7 kitapık bu nadide seriyi, çoğu büyük kitapçıda ve 'fantastik varmı ağabey?' deyince, önünüze iki tane Harry Potter atmaktan başka bir şey yapmayanlar hariç, çoğu sahafta bulabilirsiniz.
  • teşekkürler..
  • karakulenin ilk kitabını okuduktan sonra serinin devamını getiremedim acayip sıkıcı geldi ayrıca Silmarillion gerçekten de çok ağır ve sürükleyici değil kızıl nehirleri oku derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

karakulenin ilk kitabını okuduktan sonra serinin devamını getiremedim acayip sıkıcı geldi ayrıca Silmarillion gerçekten de çok ağır ve sürükleyici değil kızıl nehirleri oku derim

aslında 2. kitabı okuman yeterli olur sanırım seriye devam etmek için. 1. kitabı sıkıcı bulan kişiler var ama seri olarak mükemmeldir kara kule serisi. bence madem 1. kitabı okudun devamınıda getir emin ol pişman olmazsın.
  • Stephen King ve Agatha Christie var korku olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Stephen King ve Agatha Christie var korku olarak

Agatha Christie romanları, korkudan çok polisiye türüne girer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.