Şimdi Ara

Fantastik Bilim Kurgu Tarzı Filmmmden Anlayan?(HARRY POTTER TARZI FİLMLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) Yüzüklerin Efendisi Hep Duyuyordum Güzel Oldugunu Ama İzlemek Hiç İçimden Gelmiyordu İzlediğimde Neler Kaçırdığımın Farkına Vardım 3 defadan fazla seriyi izledim İzlenme Tarihi(2010)
    2)Karayip Korsanlarını Şansa Denk Gelmiştim Ve Filmin Etkisinden Kurtulmak Çok Zor Oldu 6 defadan Fazla seriyi izledim İzlenme Tarihi(2011)
    3)Harry Potter Serisi En Çok Etkilendiğim Filmdi Harry Ron Hermione 3 lüsü Hep Farkıydı Harry Nin Filmdeki Karakteri Okadar İyiydiki Filme Çok artısı Sı Oldu
    Herkesin Onu Tanıması Ve Başına Gelen Olayların Arkadaşlarının Hayal Edemicek Kadar Büyük Olması Başta Hermione Olmak Üzere Diğer Arkadaşları Onun İçin Sürekli Endişelenmesi Koruması , Sihirli Olaylar Hogwarts Tren Yolculukları Çok Fark Yaratan Bir Filmdi Gerçekten Harika Bir Filmdi. 5 Kereden Fazla Seriyi Bitirdim(2012)

Bir Çok Film İzledim Gerçekten Kaliteli Ama Yukaradaki Filmlerin Yaşattığı Etkiyi Özellikle (HARRY POTTER) Hiçbiri Yaşatamadı Bu Filmlere Benzeyen Filmler Varmı Yada Diziler
    Bir Çok Konuyu Gezdim
    Merlin Dizi
    StarWars
    Bunların Tespit Ettim Sizin Önerebiliceğiniz Film veya Dizi Varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krm123 -- 8 Şubat 2014; 20:06:13 >

• ben de merak ediyorum
  • Bilim Kurgu. Matrix serisi..
  • Game of Thrones fantastik dizi türünün en iyisi
  • Yukarıda tavsiye edilenlere ek olarak;

Serisini izlemelisin

O kadar çok var ki...

• Sıcak Kalpler ; kesinlikle izlemelisin iyi bir fantastik filmdir.
    Percy Jakcson serisi ; harry pottere yakın olabilir.
    Narnia Günlükleri ; Aynı harry potter gibi farklı bir dünya fakat yaşına uymayabilir. bana bazen çocukça geliyor.
    Jumper ; serisi yok ama bence çok iyi bir fantastik

Bunlardan iyisini bulamazsın emin ol :)
  • Yüzüklerin efendisini sevdiysen, bu filmide çok seveceksin..
    Çok az kişi bilir bu filmi... Elbette yüzüklerin efendisi adlı kitaplardan etkilenmiş bir film ama kendi içinde güzel bir kurgusu var.
    Yüzüklerin efendisi, Game of thrones adlı eserleri sevenlere hitap eden bir hikaye.

George Lucas... Star Wars' ın yapımcısından daha ne olsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 5 Şubat 2014; 23:16:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dark City
    Alien serisi
    Independence Day
    Star Wars
    Star Trek
    Event Horizon
    Frequency
  • Yorumlar İçin Teşekkür Ederim Önerdiğiniz Filmleri İzliceğimden Emin Olabilirsiniz
  • Farkettim de az önce sadece bilim kurgu filmlerinden eklemişim. Biraz da ortaya karışık bir biçimde fantastik filmler de koyalım;

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

ben de merak ediyorum

Peki Bulabildinmi Böle Bir Film :)
  • Nolanın Batman serisini izlemediysen izlemeni öneririm
  • en yenilerden uzay oyunları ender's game var film bittikten sonra benim üzerimde etki bıraktı bir star wars kadar olmasada etkilendim filmden zaman kaybı değil kesinlikle izlemeni tavsiye ederim dizi olarak ise supernatural izleyebilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Bilim Kurgu. Matrix serisi..

Matrixide Yazmayı Unutmuşum İyi Hatırlattın O Seriyide Çok İzledim :)
  • Matrix olabilir. Harry potter kadar begenmedim ama mukemmel film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.