Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILDI_FANSIZ PSU SUZ GAMEPOWER WARCRY kasa ve aksesuarları

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 24 Şubat 2021; 6:24:0 >______________________________
-
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takip
-
Takip.
-
dostum sadece kasayı alabilirim halen satılıksa bende istanbul şişlideyim
-
sadece kasa olarak malesef satmıyorum.
3 urun birlikte satılıktır.
kasa güncel fiyatlarına bakınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 10 Aralık 2021; 20:14:6 >______________________________
-
psu suz fanlı kasa fiyat ne?
-
PM
-
İşciliğin vs çok güzelde dostum fanlardan mı yoksa sıkışık olmasından mı göze hitap etmiyor. Bana hitap etmedi. Arkaya aliminyum cerve yapsan fanların iskeletini gizlesen daha güzel durur ama bu seferde bu kasanın özeliği gider. Lian li kasam için fikir verdin. sıcaklar korkunç olacağını sanmıyorum. Oldu böyle bir şey yaparsam. 3 lü fan değilde ya tekli üst veya alta bir tane toplamda Ql120 fan arkadan güzel görünüyor. Yada çerçeve Sadece üst veya sadece alt. Bunu görmeden önceki fikrim. Yandan üfleyen fanları 30 derecelik acı ile konumlandırmak. Bu dediğim olay lian li xl güzel durur. Bu kasada ona imkan veriyor mu bilemiyorum. Önden bakarken fanın çıkıntısı görünmemesi lazım. Eğimli fan garip durabilir. Belki sende böyle bir şey denemek istersin diye yazdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X