Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak yardım ederseniz çok sevinirim. Kasama 8 adet 8 cmlik fan taktım.Ancak bu fanlara Pc powera yüklenmemek için dışardan besleme yapmayı dünündüm. Fanların herbiri 12V ve 0.15A değer şeklinde, bağlantı yerleri ise 4'lü standart molex şeklinde. 8 Fanı peşpeşe takıp 9V 1200 mA adaptöre bağladığımda orta seviyede çalışıyolar fakat 2-3 saat sonra adaptör deli gibi ısınıyo ve kapatmak zorunda kalıyorum.(Şu an 12V adaptörüm yok) Ortalığı yakmadan ve bu fanları tek beslemeyle çalıştırabileceğim doğru bir adaptör değeri istiyorum sizlerden.Piyasada bulabileceğim bir yer varsa yada başka bir çözüm yolu varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
birsey olmaz kaloriferin yaninda duruyor benimkide birsey olmaz adaptore ama sen bi elektrik bolumune sorman daha iyi..
Çözüm yolu var.Hiç o işlere girme.8 tane fanı herzamanki gibi güç kaynağına bağla hiçbirşey olmaz güç kaynağına yüklenmiş olmazsın.8 tane fanın çekeceği taş çatlasa 25w tır.
8 Adet fan 0,15 amperden toplamda 1,2A. akım çeker oda 14.4w. güç çeker.Power ına çok yük bineceğini sanmıyorum.Power ın o kadar kalitesizde zaten kullanman sistem için tehlikeli.
Teşekkürler yardımlarınız için,anlaşılan ben daha kaliteli bir power supply alayım pc için,çok teşekkürler tekrardan.