Şimdi Ara

fanda bir sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba daha önce 2 konu açtım gördüm ki laptop canavar gibi çalışıyor sorun fanda fan tertemiz yeni sildim sadece bir dişi kırılmış olduğunu gördüm şu an pilde .şarj aletini taktığım an fanı çalıştırıyor fan da bİR sorun var çalışırken darrrr yapıyor birde laptopun altı soğuk şarj aletini taktığımdada fanı körüklüyor birde satellitete kısaca devreleri gösteren bir foto varsa yardımcı olurmusunuz.

Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • peki sana bir soru soracam fanın pervanesindeki diş kırık olduğu üçün bilgisayarda bir kapanma durumu olabilirmi ? yani sorun sadece ses olsa tamam dişin kırık olması güç geldikten sonra minimum 2-3 sn sonra bilgisayarda kapanma yaparmı ? şarj aleti gerçekten fanı çalıştırırmı çünkü şu anki tecrübem tetiklediği yönde .şu an bataryayı doldurdum bende sorunun fandan kaynaklandığını düşünüyorum fan çalışmadığı zaman her şey normal .satellite l serisi fan ları hakkında bir şey biliyormusunuz amacım çakma olmaması yönündedir
  • İşin aslı laptoplara biraz uzağım. Ama dişin kırık olması ses ve devir hızı açısından kötü olur. Fanın devri düştüğü için laptop kendini kapatıyorsa normaldir ama kırık dişten dolayı bu şekilde sorun çıkaranı görmedim.
    Ek: Fanın dişleri perspektif dizilmiş ise tam karşısındaki dişide kırarak deneyebilirsiniz. Fan çöpe gideceği için sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01myavuz -- 28 Nisan 2012; 1:56:10 >
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip Bir Anakart? Problemi
    geçen yıl açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.