Harbi siteyi gezerken kızdığım bir nokta var burda ki herkesin ayıpladığı bir cümle 2 gb ekran kartı sitedeki hazır sistemlere bakın amd extreme olana anlarsınız
Ne müşteri hizmetleri cevap veriyor. Ne maillere bakılıyor. Sizce napayım bankayı arayıp dolandıcılık başvurusu yapayım mı ?
* Dün GA-Z77N anakart siparişi geçtim.
Yok artık! Belki sistemsel sorunları vardır ya da olumsuz bir durum vardır, bu kadar panik yapmaya, ortalığı ayağa kaldırmaya değmez bence. Son durum nedir, sipariş takibi yapılıyor mu bu sitede, yapılıyorsa ne yazıyor?
Konuya aylar önce attığım mesajı silip firmaya karşı olan manevi desteğimi çekiyorum, arkadaşlarımın bilgisine.
sitenin güvenirliği açısından bi bilgim yok sadece bi kaç parçaya baktımda vatan dan ucuz bişey göremedim vatanın inidirimlerinden ucuz satan yerde yok diye biliyorum ( indirimli olduğu günler) bana kalırsa vatan dan almanız yönünde şahsen kendi adıma konuşayım internet üstünden parça birleştirtiyorsunuz bi sıkıntı oldu diyelim benim aklıma şu gelir nerden bileyim sıfır parçayı açıp koyduklarını 3 aylık ellerinde açık olan bi parçayı koyamazlarmı olabilir bişey , türkiye burası para veriyorsun bence kafan rahat olsun bu anlattığım olaylada bu arkadaşların bi alakası yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: mtax
Ne müşteri hizmetleri cevap veriyor. Ne maillere bakılıyor. Sizce napayım bankayı arayıp dolandıcılık başvurusu yapayım mı ?
kardeşim baktığım kadarıyla leon - x kurucularındanmış burada okuduğumu söylüyorum forumdan ulaşmayı dene telefonlada bi ara istersen he baktın hiç birinden bi cevap alamıyorsun en son iş karakola gider ama öyle bişey olcağını sanmıyorum
@LEON-X denmiş ama konuda bir mesajı dahi yok ve site kendisinin ise veya ortak ise, sistem önerilerini niye hep başka sitelerden veriyor o zaman?
quote:
Orijinalden alıntı: mtax
Siteyle 1.5 ay önce ilişkimi kestim, bir alakam kalmadı.
Şöyle söylim firmanın telefonuna ve ya mail adresinden kimseye ulaşamadım. Bu ne yazık ki kötü bişey. Ayriyetten stoklarında olmayan bir mal stoklarında gözüküyordu. Sonra forumdan yazdığım bi konuya geri dönüş yaptılar. Ben isterdim ki bi telefonla aranıp 2 dk bilgi aktarsınlar. Kimse bu forumu bilmek zorunda değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme