Şimdi Ara

Fanatec Porsche Direksiyon Setleri‏ Tükiye de Satılıyor Artık. (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
935
Cevap
6
Favori
86.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mkmdesign

Abi, erkenden ps4 desteğini açıklamadılar açıklasalardı bende başka şey düşünmezdim şimdi oturduk T300 ile sabah akşam ayar peşinde koşuyoruz :( Pedallar çok kötü sen ne dersin Fanatec e mi geçmeli yoksa t300 T3PA-PRO ADD-ON Pedal mı alayım?

http://shop.thrustmaster.com/fr_fr/ps4/t3pa-pro-add-on.html

Benim evde playseat yok mecburen salonda media unitesi içinde yarış oldukça çıkartıp takıyorum.Sence bu çok mu büyük olur depolaması vs? ya da bunu playseat siz kullanmak abes mi olur? sanki pedallar kendi standında çok havada duruyor gibi görünüyor. Ne diyorsunuz?

Selamlar mkmdesign;
    bence T3PA-PRO ADD-ON pedal alıp kullanman daha mantıklı. Hem takım olur, hem uyum olur hem de elden çıkarmak falan istediğinde farklı markalar olmadığından daha rahat çıkar. Fanatec pedallar evladiyelik gibi ben çok memnunum. Diğerini tecrübe etmedim. Fakat Thurstmaster ürününün de kalitesiz olması mümkün değil. %100 adjustable yazıyor üründe. İstediğin bir pedal modu yapabilirsin diye düşünüyorum. Kullanıcı yorumları da tatmin edici.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7-EU / Intel Core i5 6600K / Corsair Vengeance LPX 2X8GB 3000MHz DDR4 / SAPPHIRE RADEON™ RX 5600 XT PULSE OC GDDR6 6GB / Zalman LQ315 Ultimate Liquid Cooler / Corsair Force LS 120GB SSD / Asus Xonar Essence STX Audiophile Burr-Brown PCM 1792A DAC Soundcard / Aerocool Strike-X AIR Case / Aerocool Touch 2000 Control Panel / Denon Avr-2312ci Integrated Network A/V Surround Receiver / Denon AVR-X2000 7.1 4K ULTRA HD &amp; 3D PASS THROUGH + AirPlay / YAQIN MC-30L (EL34) Vacuum Tube Stereo Amplifier / Harman/Kardon HK980 Stereo Amplifier / Technics SH-GE90 DSP Equalizer / Heco Victa Prime 702 Loudspeaker / JBL Northridge E250P Subwoofer / Pioneer CS-980 3-way Bass Reflex Stereo Vintage Speaker PS3 / PS4 / Xbox 360 Pal 120gb Jasper / Fanatec CSR Wheel ClubSport Pedals CSR Shifter Set US

• quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

Abi, erkenden ps4 desteğini açıklamadılar açıklasalardı bende başka şey düşünmezdim şimdi oturduk T300 ile sabah akşam ayar peşinde koşuyoruz :( Pedallar çok kötü sen ne dersin Fanatec e mi geçmeli yoksa t300 T3PA-PRO ADD-ON Pedal mı alayım?

http://shop.thrustmaster.com/fr_fr/ps4/t3pa-pro-add-on.html

Benim evde playseat yok mecburen salonda media unitesi içinde yarış oldukça çıkartıp takıyorum.Sence bu çok mu büyük olur depolaması vs? ya da bunu playseat siz kullanmak abes mi olur? sanki pedallar kendi standında çok havada duruyor gibi görünüyor. Ne diyorsunuz?

Selamlar mkmdesign;
    bence T3PA-PRO ADD-ON pedal alıp kullanman daha mantıklı. Hem takım olur, hem uyum olur hem de elden çıkarmak falan istediğinde farklı markalar olmadığından daha rahat çıkar. Fanatec pedallar evladiyelik gibi ben çok memnunum. Diğerini tecrübe etmedim. Fakat Thurstmaster ürününün de kalitesiz olması mümkün değil. %100 adjustable yazıyor üründe. İstediğin bir pedal modu yapabilirsin diye düşünüyorum. Kullanıcı yorumları da tatmin edici.

Bunu standsız playseatsiz kullana bilir miyim topuklarım zemine basarak? sanki fotolarda yüksek gibi duruyorda? bir de bende salonda duruyor tv dolabının içinde hepsi ebatlarını da bulamadım sığar herhalde. yada bunu standsız filan alma mı diyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

NOT: Funboylar itinayla bloklanır, bu yaştan sonra uğraşamam hiçbirinizle. Malı mülküyle övünen uzak dursun.

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Standsız alma durumunu bilmiyorum, ama o stand da sanki sökülüp takılıyor gibi. Playseat olmasa da olur. Topuklar pedal zeminine değecek şekilde de ayarlanabiliyor. Özelliklerinde var sitede.

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7-EU / Intel Core i5 6600K / Corsair Vengeance LPX 2X8GB 3000MHz DDR4 / SAPPHIRE RADEON™ RX 5600 XT PULSE OC GDDR6 6GB / Zalman LQ315 Ultimate Liquid Cooler / Corsair Force LS 120GB SSD / Asus Xonar Essence STX Audiophile Burr-Brown PCM 1792A DAC Soundcard / Aerocool Strike-X AIR Case / Aerocool Touch 2000 Control Panel / Denon Avr-2312ci Integrated Network A/V Surround Receiver / Denon AVR-X2000 7.1 4K ULTRA HD &amp; 3D PASS THROUGH + AirPlay / YAQIN MC-30L (EL34) Vacuum Tube Stereo Amplifier / Harman/Kardon HK980 Stereo Amplifier / Technics SH-GE90 DSP Equalizer / Heco Victa Prime 702 Loudspeaker / JBL Northridge E250P Subwoofer / Pioneer CS-980 3-way Bass Reflex Stereo Vintage Speaker PS3 / PS4 / Xbox 360 Pal 120gb Jasper / Fanatec CSR Wheel ClubSport Pedals CSR Shifter Set US
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

CSR ve Porsche setler mekanik olarak nadir sıkıntı çıkarır. Sadece çok kaba davranmamak lazım. Özellikle vites padlarına nazik davranılmalı . Onun haricinde CSP ye temiz baktıktan sonra sıkıntı çıkarmaz. Arada mekanik hareket eden bölgeleri yağlayarak temizleyebilirsiniz.

CSW den çok ümitliydim. Ama yorumlar pek iç açıcı değil gerçekten ve TTM ekibimizdeki Elegan abimiz bu konuda acı bir tecrübe yaşadı. Sıfır gelen CSW sini 3. cüye geri gönderiyor . Ayrıca fanatec e giden sorunlu ürün yerine geriye yine düzgün olmayan ve sorunlu ürün geliyor. Gerçekten Fanatec markasına yakışmayan hareketler.

Hüsnü abi,
    Malum evlendikten sonra kendimize ait yaşam alanları biraz kısıtlanıyor. Birde eşin işi de bilgisayar ile olunca mecburen Konsol'a geçmek zorunda kaldım. Malesef şu steam Machine ler yada Linuxlu steam os henüz yaygın satış ağına ulaşmadığı için Ps4 e kaydık daha oyunlar yeni yeni çıkıyor malum konsollara da genel olarak oyunlar ateş pahası hele konseol aksesuarları hadi onu geçtim sürekli satış stratejisi nedeniyle uyum sorunları insanı bıktırıyor. Benim bir arkadaşım tam G27 almışken logitech in bu ürünün ps4 te kullanılamayacağını duyduk. Ne kadar yazık oldu anlatamam. PC de açıkçası kONSOLDAKİ kadar oyun oynamazdım ama zaten bi yarış simülasyonu (modlu) bir de futbol oynardım ama Setup lar üserine çalışırdık bunun için pc de hemen uygulayıp görme şansımız olurdu. O dönem prof1tr ve F1Teamturkey gruplarımız vardı F1 EA Sport challange ve Rfactordeki F1 ile DTM modlarında yarışırdık vallahi rFactor'ün üstüne simülasyon tanımadım keşke rfactor2 verimli olabilseydi. özellikle konsol ile pc deki simlerde gördüğüm en kötü fark şu; pc deki simlerde kullandığın araç da setup etkisi hemen görünüyor konsol pek öyle değil yani kanat açısı değiştiriyorum fren basıncısını değiştiriyorum ama geri dönüşü mantık ölçüsü dışında. tam tamamen bırakıyordum PC de Project Cars'ı gördüm o sırada tamam dedim o ki pS4 e çıkıyor buna uygun bir direksiyon pedalı alayım PS3 dealmanyadan 2.el buldum ps3 satınca 540 TL te gelmiş oldu ama T300 ü masesef sıfır 1020 TL ye alabildim. Geri seviyorum direksiyonu sadece pedal olarak eskiden kullandığım Logitech momo 360 kadar verimli olamaması kötü. Burdan sizin yazdıklarınızı da okuyunca T500 ün uyum sorunu ve mimarisinin t300 den önce yapılmış olması beni sadece T3PA-PRO ADD-ON pedal seti almaya yöneltti şimdilik TR de yok arada getiren arkadaşlar oluyor denk getirmeye çalışıyorum malum 170 Euro sadece avrupa fiyatı ve kurlar fena arttı. Bir çok alternatif var ama sizin yönlendirmenizde sanırım biraz bu yönde... O yüzden duygularımı düşüncelerimi paylaşmak istedim. Şu günlerde sizler neler yapmaktasınız? I racing mi rfactor mü? Assetto Corsa mı? Project cars mı? yeni ve eski simülasyonlar arasındaki tercihleriniz ve nedenlerini bir de sizden duymak istedim. Ben hiç asetto corsa oynamadım ama grafik olarak project in gerisinde deselerde project cars ın çok zor bir simülasyon oldugu için arkadaşlarımın çoğu Asetto corsa yı seviyor, sürüşü daha kolaymış, 2016 da da ps4 e çıkacak. Bir de f12015 i bekliyoruz bu temmuz 10 da. Drive clubları sattık Granturismo yuda hep aldım ama hiç uzunusun süremedim modifiye sistemi ve sürekli kullanıcısından para tiftiklemeye çalışan bir oluşum gibi geliyor bana. Ben dahaçok setup çıyım modifiyeden çok. sizleri de dahayakından tanımak isterim Hüsmü abi...

NOT: rfactıor benim resmen bekarlık aşkımdı 2006-2013 arası :)

Mustafa Kemal
    Yaş 34/ istanbul /İç Mimar

NOT: Funboylar itinayla bloklanır, bu yaştan sonra uğraşamam hiçbirinizle. Malı mülküyle övünen uzak dursun.

kusura bakma Mustafa Kemal kardeşim bu yazını çok geç gördüm
    sana cevap yazamadım ben t500rs nin pedallarıyla t300 rs nin yeğenime aldığı
    direksiyonu kullanıyorum şu arada yeğen eşiyle tatile gidince t300 direksiyonu
    bana bıraktı 2 si gerçekten süper kombinasyon oldu

bence t300 ün direksiyonuyla t500 ün pedalları birlikte satsalar çok daha güzel
    olucak
  • Kesinlikle katılıyorum sana abim t500 ps4 ten önce yapıldı t300 ps4 ile geliştirildi daha yeni bir teknoloji ama T500 ü ni şekilde satıkır tutmak için T300 ü resmen ortalamanın altında bir pedalla piyasaya sürdülerki,eskisini elden çıkarmak yerine add on almayı özendirmrk için yşnede 169 Euro Avrupa satış fiyatı yüksek sonuçta T300 e o kadar para bayıldık ama biraz alışıncada standart pedal kesmemeye başlıyor...

t300 e güzel bir pedal alınabilirse ps4 konsol uyumlu çok iyi olur
    t300 de direksiyon gövdesinde vites yeri için ub girişi var oraya fanatec
    clup sport pedal alıp takılsa olmazmı

170 Euro 523 TL
    Uyumlu olan model bu T3PA PRO bu da T500 pedallarından sonra çıktı. ortombo 2-3 ay içinde getirecek...

Bu pedallar t500 ün bi yanlışlık olmasın kemal
    Valla bedava o zaman eğer ortombo getirirse
    Yeğenede 1 tane alırız t300 e yoksa benim t500
    Pedallara el koyacak taktı kafaya

• Anladım abi zaten. Benim dediğim pedal ise T500 ünpedallarından daha çok verim sağlıyor ama o web satış fiyatı Ortombo getirdiğinde gümrüğü ÖTV si derken bakalım kaç tl ye gelir.Dua edelimde döviz düşsün biraz..

60 yaşıma dayandım valla ben bu dövizden hiç bir şey anlamadım kıçı başı ayrı oynuyor

sadece direksiyonda alabilirim zira g25 pedallarım var( apelectrix load cell mod ile birlikte)

• _____________________________
    Diken.com.tr

"Her şey güzel olacak"

• bana çok sağlıklı gelmedi

Orijinalden alıntı: hozes

fanatec direksiyon aranıyor, satmak isteyen özel mesaj atabilir..

sadece direksiyonda alabilirim zira g25 pedallarım var( apelectrix load cell mod ile birlikte)

Fanatec Türkiye nin elinde CSR var. Bilginize
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.