Şimdi Ara

Fanatec Porsche Direksiyon Setleri‏ Tükiye de Satılıyor Artık. (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
935
Cevap
6
Favori
85.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

quote:

Orijinalden alıntı: Fanatecturk

quote:

Orijinalden alıntı: joé black

arkadaşlar bi sorum olacak komik gibi gözükse de, uzun süredir direksiyonu elleyemedim yoğunluktan şimdi tekrar yavaş yavaş ısıniyim istiyorum..

bende gt2 direksiyon ve standart pedallar var, daha önce sanki frene basınca titreşim yayıyordu fakat şimdi gaza başınca titriyor alet acaba ben mi yanlış hatırlıyorum?

ABS ayarını açıp kapatarak, fren veya gaz titreşimini değiştirebilirsiniz.

Fren pedalındaki titreşimi okuyorum incelemelerden fakat gaz pedalında da mı titreşim var?

Şu clubsport pedalın nasıl işlediğini crs elite pedaldan farklı özelliklerini malzeme vs. farkını açıklarsanız sevinirim.

620 usd lik paket içeriğinde
    -CSR Whell
    -CSR Vitesler (sequential ve H-pattern)
    -Clubsport pedal var.

-Yukarıdakilerin dışında dışında ek aksesuar var mı? Alacağımız peket içeriğinde pedalları isteğe göre göre ayarlamak için kullanılan anahtarlar vs. çıkıyor mu?
    -Videolarda izlediğim kadarı ile CSR Whell masaya tutturulduğunda sert yarışlarda bir süre sonra yerinden hep çıkıyor sanki sıkı tutmuyor tezgahı yanılıyor muyum?
    -nec85 arkadaşımın yaşadığı vites sallanma problemi CSR de oluyor mu? Yine öyle çubukların whell e giriş yerinde çatlak vs. olur mu?
    -Fanatec direksiyon seti sehpası ile G25-27 direksiyon seti sehpası arasında sadece vitesi sabitleme yeri mi farklı? Porsche vites kutusu G27 sehpasına sabitleniyor anladığım kadarıyla CSR için bu özellik yazılmamış neden? Yani CSR vitesi sabitlemek isteyen CSR sehpasına mı sabitliyor sadece çünkü fiyatları farklı? Sitedeki ürün fotoları ayrıntılı değil.
    -Whell bize gelmeden önce son sürüm yazılımı ile güncel mi geliyor?
    -Videolarda gördüğüm kadarı ile pedallar ve whell sertlik hissiyatını tam verebiliyor herkes öve öve bitiremiyor. Peki vites hissi nasıl ? Geçişlerde aradığımız sertlik var mı yoksa sadece iş görsün diye bir alet mi?

Aklıma çok soru geliyor böyle böyle. Almaya çok niyetim var ama çok da sorum var tabi. Bir de bu cihazlara hatrı sayılır bir meblağ ödeyeceğiz. Bu kargo ve direksiyon sabitleme için metal parçayı neden firmanız karşılamıyor? Genelde belli bir meblağın üstündeki alışverişlerde kargo+aparat gibi şeyleri satıcılar mağazalar karşılar genellikle. Bence sizde yapmalısınız.

Merhaba,

Hemen merak edilen konuları açıklayalım:

Yalnızca ClubSport Pedalda ABS titreşimi mevcuttur. Gaz titreşimini direksiyon üzerindeki motorlardan alırsınız ve şiddetini ayarlayabilirsiniz.

ClubSport Pedallar tamamen alüminyum konstrüksiyondur. CSR Elite Pedallarda son derece dayanıklı özel plastik taban üzerine metal pedallar yerleştirilmiştir. CSR Elite pedalları dönüştürme adaptörü ile ters çevirebilirsiniz. Hatta yerinden söküp herbirini özel bir kokpite monte edebilirsiniz. ClubSport fren dışındaki pedallarda manyetik alıcılar kullanılmıştır. böylece pedallar rotasyon sırasında alıcılara mekanik olarak değmez. CSR Elite pedallarda potansiyometreler kullanılmıştır. Mekanik rotasyon eas alınır. Her ikisini de USB üzerinden bağlayabilir ayrı sürücüleri ile bağımsız olarak bilgisayar üzerinde farklı direksiyon setleriyle kullanabilirsiniz. Her ikisinin freninde de yarışçılar için hayati öneme sahip LoadCell alıcı vardır.

Pedalları ayarlamak standart kullanıcı için gerekli değildir. Dolayısıyla allen ve açıkağız anahtarları kutu içerisinde bulunmaz.

CSR Wheel masaya oturtulurken birçok kullanıncı tabiri caiz ise elini korkak alıştırıyor ve ayar gevşek iken sıkma kolları ile bağlamaya çalışıyor. Oysa sıkı bağlandığında G27 kadar tutuculuk sağlıyor. Sıkılama tasarımı özel olduğundan bu hata yapılıyor. Ama her direksiyon için en doğrusu vidalamaktır.

Vites çubuklarının giriş çatlağı münferit bir talihsizlik. İlk defa burada gördük yabancı forumlarda ve yorumlarda da benzeri olayla karşılaşmadık. Ama direksiyon standı ihtiyaç neticesinde (her ne kadar Logitech kullanıcıları tarafından da oldukça ilgi görüp, satın alındıysa da) tarafımızdan üretilmiştir. Hatta tasarım koruması bile alınmıştır. Çok daha stabil bir sürüş sağlar.

Sehpalar arasındaki farklar: Fanatec sehpasında pedal uyum sacı, vidaları, vites bağlama sacı, vidaları bulunmaz. Daha önce hepsi biraradaydı ama bu maliyeti artırıyor. Ayrıca müşteriye gereksiz parçalar göndermiyoruz bu şekilde.

Aynı zamanda sehpa alan müşterilerimize Fanatec vitesler için geliştirdiğimiz vites bağlama aparatını öneriyoruz. Bu ürün ile vites bağlama sacını gönderiyoruz.

Ek bilgi: Logitech G25/G27 için hazırladığımız sehpa Fanatec ile uyumludur. Tek fark daha fazla parça içerir.

Direksiyon beta olmayan son sürüm yüklü geliyor.

CNC işlemeli Metal Viteslerin ikisi de muhteşem Diyecek laf bulamıyorum. Vites kutusu da "piano black".

Kargo fiyatının ayrı yazılması daha önce de konu oldu. Fiyatın ayrı yazılmaması düşünülebilir ama neticede bir maliyet bir şekilde yansıtmak zorundayız. Vites bağlama aparatının Fanatec sehpaya dahil edilmesi söz konusu olabilir. Ama o da tercih meselesi olduğu için edilemedi.

İlginiz için teşekkür ederiz. Başka sorularınız varsa iletebilirsiniz.

Not:www.Fanatecturk.com/forum üye oldunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fanatecturk -- 26 Eylül 2012; 18:30:09 >

• Fanatecturk - 12 Temmuz 2012; 14:25:49
    "Bu arada Ankara'da Kentpark'a yolunuz düşerse Robitshop mağazasında Fanatec ürünlerini inceleyebilir ve satın alabilirsiniz."

Az önce kentpark/robitshop'a gittim. Kapının girişinde yerde, kutusunda bir tane csr elite pedal duruyordu. içerde arkada 2 tane kutusunda fanatec direksiyon vardı. Ürünleri en azından deneyip, inceleyebileceğim, bir yer hayal etmiştim. tam bir fiyasko oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikret85

Fanatecturk - 12 Temmuz 2012; 14:25:49
    "Bu arada Ankara'da Kentpark'a yolunuz düşerse Robitshop mağazasında Fanatec ürünlerini inceleyebilir ve satın alabilirsiniz."

Az önce kentpark/robitshop'a gittim. Kapının girişinde yerde, kutusunda bir tane csr elite pedal duruyordu. içerde arkada 2 tane kutusunda fanatec direksiyon vardı. Ürünleri en azından deneyip, inceleyebileceğim, bir yer hayal etmiştim. tam bir fiyasko oldu.

Skandal....

İşin doğrusu geçen haftaya kadar orada bir RennSport Kokpit duruyordu. Fakat ülkemizin meraklı, bir o kadar da afacan gençleri yanlarında bulundurdukları çakı, vs, el aletleriyle ürünleri kaşla göz arasında mekanik dayanım testine tabi tutmak istemişler ve direksiyon üzerinde emellerine ulaşmışlar. Bizim arkadaşlar olayı "Abi geldiğimizde eleman vitesi de parçalamaya çalışıyordu." diyerek anlatıyorlar. Diğer mağazalarda neden G27lerin kokpitlerde kullanılmadığını da anladık böylece.
    Baktık ki her iş günü bize bir direksiyon setine mal olacak gibi duruyor. En güzeli ambalajında muhafaza etmek diye düşünüyoruz şimdilik

• Elimdeki CSR Elite direksiyon ve Clubsport Pedal setini satmayı düşünebilirim. İlgilenen olursa bana PM atabilir.

Fanatec Porsche Direksiyon Setleri‏ Tükiye de Satılıyor Artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfkanBirkiye -- 29 Eylül 2012; 15:28:07 >

• Forza Motorsport CSR Direksiyon + CSR Elite Pedallar almayı planlıyorum ? vitese gerek yok, zaten manual vites oynamak istersem ilerde alırım... acaba yurtdışından mı türkiyeden mi almak daha mantıklı olur? 2.el bulabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

Forza Motorsport CSR Direksiyon + CSR Elite Pedallar almayı planlıyorum ? vitese gerek yok, zaten manual vites oynamak istersem ilerde alırım... acaba yurtdışından mı türkiyeden mi almak daha mantıklı olur? 2.el bulabilir miyim?

Şu an için Fanatec Türkiye fiyatları çok iyi . Yurtdışından almaya gerek yok.
  • quote:

Skandal....

İşin doğrusu geçen haftaya kadar orada bir RennSport Kokpit duruyordu. Fakat ülkemizin meraklı, bir o kadar da afacan gençleri yanlarında bulundurdukları çakı, vs, el aletleriyle ürünleri kaşla göz arasında mekanik dayanım testine tabi tutmak istemişler ve direksiyon üzerinde emellerine ulaşmışlar. Bizim arkadaşlar olayı "Abi geldiğimizde eleman vitesi de parçalamaya çalışıyordu." diyerek anlatıyorlar. Diğer mağazalarda neden G27lerin kokpitlerde kullanılmadığını da anladık böylece.
    Baktık ki her iş günü bize bir direksiyon setine mal olacak gibi duruyor. En güzeli ambalajında muhafaza etmek diye düşünüyoruz şimdilik

Zaten çok küçük bir dükkan, çalışanların çakı çekip direksiyon üstünde test yapan afacanları görememesi imkansız gibi geliyor bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikret85 -- 30 Eylül 2012; 1:19:20 >

• quote:

quote:

Skandal....

Zaten çok küçük bir dükkan, çalışanların çakı çekip direksiyon üstünde test yapan afacanları görememesi imkansız gibi geliyor bana :)

Size yalan söylememizi gerektirecek bir durum yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fanatecturk, size yine bir sorum olacak. Bu GT2 direksiyon CSR direksiyondan biraz daha pahalı. Bu daha iyi olduğu anlamına mı geliyor acaba? Sonuçta CSR daha yeni ve GT2 daha pahalı. Aralarında Alacantra kaplamadan başka ne fark var? Hissiyat mi değişiyor? Birde direksiyonların üzerinde vites değiştirmek için led devir uyarısı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsymaloone -- 1 Ekim 2012; 16:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

quote:

Forza Motorsport CSR Direksiyon + CSR Elite Pedallar almayı planlıyorum ? vitese gerek yok, zaten manual vites oynamak istersem ilerde alırım... acaba yurtdışından mı türkiyeden mi almak daha mantıklı olur? 2.el bulabilir miyim?

web siteleri zayif , guven vermiyor, sanalpazar uzerinden satis yapilsa ya da duzgun bir siteleri olsa daha iyi olurdu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

web siteleri zayif , guven vermiyor, sanalpazar uzerinden satis yapilsa ya da duzgun bir siteleri olsa daha iyi olurdu..

İçin rahat etmiyorsa telefon açıp görüşebilirsin. İlgilisi zaten burada sorulara cevap veriyor. Bu zamana kadar alan kişişer de aynı site üzerinden alışveriş yaptılar.

bugsymaloone

GT2 ile CSR direksiyon setlerinin mekanik aksamları aynıdır . Farklı olan sadece direksiyon simitleri.

GT2 de

Alkantra kaplam
    Işıklı tuşlar
    ve Porsche markası bulunmakta
    Xbox a wireless bağlantı

CSR de ise xbpx a wireless bağlantı, diğer platformlara kablolu bağlantı mevcur.Fakat CSR setin bir özelliği var. Direksiyon simit GT2 ye göre hafif . Bu FFB tepkilerini daha iyi olmasını sağlıyor. Yani bu konuda CSR biraz daha iyidir.

Direksiyon üzerinde tuning menüsü vardır. Bu oyundan çıkmadan direksiyona ayar çekmene imkan verir. FFB gücünü ayarlarsın. Direksiyonun kaç derece döneceğini ayarlarsın. Senin yerine debriyaja basmasını sağlayabilirsin. Drift yaparken kontrada sana yardımcı olmasını sağlayabilirsin. Ölü bölge ( Deadzone ) ayarı yapabilirsin. Bu özellikleri 5 farklı ayarda saklayabilir ve anında istediğin ayara geçebilirsin.

Bu özelliklerin yanında PC oyunlarında Fanaleds yazılımı çıktı. Bu yazılım sayesinde tuning menüsünde hız, vites, vites değişim zamanı gibi verileri görebiliyorsun. Konsol oyunlarında bu mevcut değildir.

Düzeltme : CSR setlerde Xbox a wireless bağlantı mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 2 Ekim 2012; 15:23:13 >

• CSR bence GT2'den daha mantıklı bir set

Bu arada site güven vermiyor demişsiniz ama şu ana kadar bir sorun olsaydı bu forumda bir sürü mesaj görürdük. Ben de siteden alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yok. Alper Bey de gerçekten çok iyi ilgileniyor her zaman, ona da teşekkür etmek istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Skandal....

Size yalan söylememizi gerektirecek bir durum yok.

Görünen neyse onu yazdım.

• quote:

Size kimse ürünleri deneyebileceğiniz sözü vermedi. Sizin için fiyasko olan nedir?
  • quote:

quote:

Fanatec isteyenler kaçırmasın bence

stokta yok ; tam direksiyon alacakken kötü oldu..

Kampanyanın güzelliği burada sitenin güzelliğini geride bırakmış. Güven sorunu aşılmış...

• quote:

quote:

Size kimse ürünleri deneyebileceğiniz sözü vermedi. Sizin için fiyasko olan nedir?

"Bu arada Ankara'da Kentpark'a yolunuz düşerse Robitshop mağazasında Fanatec ürünlerini inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Bu cümleden anladığım, ürünlerin incelenmesi demek benim için denenmesi demekti. Kaldı ki ürünler kutusundan bile çıkarılmıyor. Herhalde kutusunu incelemekten bahsetmiyorsunuz. Dolayısıyla bu da benim içi bir fiyaskoydu. Bu kadar net ve basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikret85 -- 2 Ekim 2012; 13:39:03 >

• Önce "İşin doğrusu geçen haftaya kadar orada bir RennSport Kokpit duruyordu" deyip, sonra "Size kimse ürünleri deneyebileceğiniz sözü vermedi" demenizide ticari etiğe uygun bulmuyorum. Sizinle -bunu söyledik, -yok buna söz vermedik, gibi saçma bir konuşmaya girmeye hiç niyetim yok. İyi satışlar, bol incelemeler dilerim.

ANLAYAN ANLADI, Anlamayan durmak yok yola devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikret85 -- 3 Ekim 2012; 14:28:00 >
  • quote:

quote:

quote:

"Bu arada Ankara'da Kentpark'a yolunuz düşerse Robitshop mağazasında Fanatec ürünlerini inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Bu cümleden anladığım, ürünlerin incelenmesi demek benim için denenmesi demekti. Kaldı ki ürünler kutusundan bile çıkarılmıyor. Herhalde kutusunu incelemekten bahsetmiyorsunuz. Dolayısıyla bu da benim içi bir fiyaskoydu. Bu kadar net ve basit.

Siz kutu içindeki ürünleri görmek istediğinizde olumsuz yanıt mı aldınız?

• Fanatecturk, size PM yolladım. Olumlu bir dönüş ümit ediyorum

• ACL "Autoclutch" özelliği hem direksiyon üzerinden hem sıralı hem de H-Pattern vites ile kullanılabiliyor mu arkadaşlar? Zamanında geçirdiği bir kaza yüzünden hissiyati zayıf bir arkadaşım var o nedenle soruyorum. Mesela debriyaja basmadan H-Pattern zevkini böyle insanlarda yaşayabiliyor mu? G25 ve G27 ile oluyor GT5 oynarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsymaloone -- 2 Ekim 2012; 14:40:08 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.