Şimdi Ara

Fanatec Porsche Direksiyon Setleri‏ Tükiye de Satılıyor Artık. (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
935
Cevap
6
Favori
86.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabitleme olayı güzel, önemli çünkü. Fiyat da ikinci el ile gümrük birbirini nötürlemiş gibi anlaşılan. Tekrardan güle güle kullan, gerçekten güzel alet.

OSW(Open Sim Wheel) + DSD Pedals
  • Kardeşim güle güle kullan. Yorumumn yeteri kadar açıklayıcı olmuş. Fanatec high end ürünlerin içerisine güzel bir set ile adını yazdırdı. Fiyat performans oranına bakarsanız gerçekten çok iyi bir set. Eğer simülasyon sever ve bu işe yatırım yapmayı düşünen biriyseniz bence en ideal seçim . Aşağıda diğer high end direksiyon sistemlerinin aşağı yukarı fiyatlarını yazıyorum. Fiyatlardan da anlaşılacağı gibi ürün kalitesine göre sıralama kendinden oluşuyor. Fakat işin ulaşılabilirlik , garanti ve diğer koşulları dikkate aldığınızda Fanatec en iyi çözüm diyebilirm. Tabiki üst seviye setler için konuşuyorum

ECCİ 7000 3500 $ ( Özel Üretim )

Fanatec Porsche Direksiyon Setleri‏ Tükiye de Satılıyor Artık.

Frex GP 2300 $ civarı

ECCİ Trackstar 6000 1600 $ ( FFB motoru yok farklı bir sistem ile çalışıyor diye biliyorum )

Fanatec CSW 650-700 EURO ( Direksiyon ile beraber )

Thrustmaster T500 450 EURO civarı ( TR de distribütörü yok bildiğim kadarıyla )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 30 Mart 2012; 9:40:00 >

• Fanatec cidden bu sefer çok sağlam bir iş çıkarmış. Özellikle CSW'daki quick release sistemi çok iyi, bildiğim kadarıyla ECCI'deki elektronik quick release tek başına 400$'dan veriliyor ki, buna bir o kadar fiyata direksiyon simiti ekleyin ve CSW'nun elektronik quick release'li tüm setinin fiyatına geliyor Ha tabi ECCI ömürlüktür sorun çıkarmaz o ayrı bir mevzu ama durumu çok çok iyi olmayan insanlar için en iyi seçim kesinlikle Fanatec.

• CSW Base : 499,95 EURO
    Formula Rim : 179,95 EURO
    BMW GT Rim : 249,95 EURO

Direksiyon simitleri canımızı yakacak valla Ama şöyle birşey var. Piyasada bu tarz özel yapım simitler mevvut. Eğer direksiyonunuza quick release sistemini uygularsanız bu direksiyon simitlerini kullanabiliyorsunuz. Fiyatlarına baktığı Fanatec in simitleri çok uygun kalıyor gerçekten. Birkaç örnek vereyim.

Herhalde pisayadaki en iyi ve profesyonel simit . ZRoso Ferrari F1 Replica . Fiyatı yaklaşık 700-900 EURO arası . Aksesuarsına göre değişiyor. Sadece simit arkadaşlar Ama üzerinde gerçekte F1 de kullanılan birçok parça mevcut. Elektronik QR ve tuş takumları. Carbon ve alkantra malzeme.

Cube GT - Tam olarak fiyatı belli değil ama yine forumlarda yazılanlara göre 500 euro civarında diye biliyorum

ARC TEAM F1 Wheel

Zroso varken buna bakılmaz ama fiyat bilgisi vereyim. 1000 EURO. ARC Team birçok pilota simülaston sistemleri ile alakalı hizmetler veriyor diye biliyorum. Ayrıca sim ekipmanları üretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 2 Nisan 2012; 10:10:36 >

• Simitler beklenenden pahalı çıktı. Ama yine de özel üretimlerin yanında çok ucuz. Elite için de çıkarsa umarım QR olmadıgından daha ucuz olur.

• CSW = 750 Euro Çok duygusal olmuş, CSR Elite = 550 Euro arada 200 Euro fark var. Daha buna 150 Euro luk pedal dahil değil, onuda ekleyin. Shift i zaten saymıyorum.
  • Evet bikaç fark da olacak galiba, bunlardan biri CSW in heryerinin metal olması.
  • Aslında direksiyon simitleri hariç olarak karşılaştırma yaparsak şu an gözüken CSR Elite ve CSW nin mekanik olarak aynı gözüküyor olduğu. Fakat CSR Elite testlerinden sonra Fanatec CSW ler için birkaç konuda iyileştirme yaptı diye haberler dolaşıyor.
  • Fanatec Forumda, yeni bir direksiyon simidinden de bahsediliyor, Porsche loglu direksiyon. Ayrıca pilotların Porsche direksiyonla oynadığı oyunda Porsche marka araba kullandıkları ve en güncel oyunlarında böyle bir içeriğin olmadığını belirtiyorlar. Ve yeni bir Similasyon Oyunundan bahsediliyor, oldukça iyi görsellerin olduğuda verilen bilgiler arasında ama daha fazla bilgi yok.

Ayrıca arkadaşımızın yukarıda verdiği fiyatlarda; Euro ile Dolar fiyatları aynı ama Euro da herşey fiyatın içerisinde.

Video:http://www.youtube.com/watch?v=Kuzssiai0L8&feature=player_embedded

• O videodaki direksiyon gördüğüm kadarı ile BMW ile aynı sadece armayı porsche yapmışlar.

Euro fiyatına herşey dahil derken ne demek istedin anlamadım açıkçası. Amerika da dolar olarak satılıyor Avrupa da euro .

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

O videodaki direksiyon gördüğüm kadarı ile BMW ile aynı sadece armayı porsche yapmışlar.

Euro fiyatına herşey dahil derken ne demek istedin anlamadım açıkçası. Amerika da dolar olarak satılıyor Avrupa da euro .

VAT - kdv

• g25imi dun itibari ile vermiş bulunuyorum

yakında xbox da alıcağımı düşünerek gt2 set almayı düşünüyorum

gt5 uyumu nasıl performansı nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onursumer

g25imi dun itibari ile vermiş bulunuyorum

yakında xbox da alıcağımı düşünerek gt2 set almayı düşünüyorum

gt5 uyumu nasıl performansı nasıl ?

GT5 te FFB hissiyatı Forza daha iyi bence. G25 ile karşılaştırıldığında çok daha iyi performans alırsın . GT5 oynarken direksiyonun tuning menüsünden Deadzone ayarlarını -10 veya - 20 getir. Bunu yaptığında G25 ve DFGT de yaşanan direksiyonun sağa sola durmadan hareket etmesi olayını önlemiş oldursun. FFB yi de kendine göre istediğin ayara getir ve keyfine bak. Şimdiden hayırlı olsun. İmkanın varsa seti Clupsport pedallar ile birlikte almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 4 Nisan 2012; 12:52:10 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfkanBirkiye -- 4 Nisan 2012; 17:13:42 >

• Fanatec in yeni yakında açıklayacağı ürünler

1 ClupSport Direksiyon ve simitler ( Şimdilik formula ve GT simitler )
    2 ClupSpor Pedal V2
    3 ClupSpor Vites
    4 CSR E FORMULA Direksiyon Simiti
    5 ClupSpor El freni

Clupsport set ile alakalı sırasıyla çıkarılması düşünülen simitler. CSR Elite için ilk olarak Formula tarzında bir simit çıkacak. Tuş sayısı Elite nin orjinal simiti üzerinde bulunan tuş sayısı kadar olabiliyormuş. CSW de ise tuş sayısı direksiyonun tasarımına göre değişebiliyor.

BMW GT2
    FORMULA
    NASCAR
    Classic (wood)
    Classic F1
    F1 licensed
    F1 generic
    LMP1
    Drift
    Rally
    Porsche GT
    Simrace special (not realistic but optimized for performance)
  • Arkadaşlar aramızdan çoğu kişi GTPlanet üyesi . ÜYELİĞİ OLAN ARKADAŞLARDAN ricam aşağıdaki linkte başlayan oylamada bana oy vermeniz. Oylama Fanatec Clupsport direksiyon seti testi ile alakalı . Eğer oylamadan galip çıkarsam test için yeni setten ulaşacak. Oy kullanan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=249735

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 9 Nisan 2012; 8:21:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.