Şimdi Ara

Fan kontrolörü istemiyorum bi yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürünü sunbeam ccf ile almak istiyorum.Muhteşem performans sağlayacak diye düşünüyorum.110cfm...

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/silverstone-fm121-12cm-ultra-performansli-sessiz-fan.html

ama yanında fan devir ayarcısı geliyor.Ben ısıya göre hızını kendini ayarlayan bir model istiyorum..(Q-Fan)Bu kontrolörü max'a çektim diyelim.İşlemci boşta cool'n'quiet ile 800 mhz 23C'de çalışırken max hızda mı dönecek fan? Bi yardım edebilir misiniz? Sürekli kontrol etmek istemiyorum.

"Ayrıyeten bütün bunlara gerek yok, sen sunbeam standart fanı kullan 1-2C den fazla farkı hissetmezsin."Diyen çıkar mı?

• Devamlı maksmum hızda dönecek ve belli bir süre zarfında rahatsızlık vermeye başlayabilir. Akasa Viper iyi bir seçenek olabilirdi ancak stoklarda görünmüyor.
  • O zaman pwm fan alacaksın 4pinli olandan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Devamlı maksmum hızda dönecek ve belli bir süre zarfında rahatsızlık vermeye başlayabilir. Akasa Viper iyi bir seçenek olabilirdi ancak stoklarda görünmüyor.

Akasa 83cfm hava akışı sağlıyor. sunbeam ile gelen fan 90 cfm sağlıyor :) onu kullanmak istemiyorum zaten.Ama sunbeam ile gelen fan da kontrolcü ile çalışıyor.pwm kaliteli fan yok gibi...olan da daha az performanslı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

O zaman pwm fan alacaksın 4pinli olandan.

öneriniz var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/akasa-viper-14cm-pwm-yuksek-performansli-110cfm-kasa-fani.html

sunbeam 120 mm fan takılmıyor mu? 14 cm de takabiliyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.