Şimdi Ara

Fan kontrolcüsü işlevini yitirdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimdehttp://eagleavm.tr.gg/XIGMATEK-UTGARD-700W-AIRDUCT%2B%C7IFT-FAN-SIYAH-ATX-PERFORMANS-KASAS%26%23305%3B-.htm bu linkteki kasa var
    Bundan önce fan kontrolcüsünden fan hızlarını ayarlarken ne olduğunu bilmediğim bir sebepten dolayı şu an fan kontrolcülerinin hiçbir işlevini göremiyorum ve fanlar çok yavaş dönüyor. Volümünü arttırdığım takdirde sadece ledler daha fazla yanıyor fakat fanlar ronaltide dönmeye devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vidi54

Merhaba arkadaşlar. Elimdehttp://eagleavm.tr.gg/XIGMATEK-UTGARD-700W-AIRDUCT%2B%C7IFT-FAN-SIYAH-ATX-PERFORMANS-KASAS%26%23305%3B-.htm bu linkteki kasa var
    Bundan önce fan kontrolcüsünden fan hızlarını ayarlarken ne olduğunu bilmediğim bir sebepten dolayı şu an fan kontrolcülerinin hiçbir işlevini göremiyorum ve fanlar çok yavaş dönüyor. Volümünü arttırdığım takdirde sadece ledler daha fazla yanıyor fakat fanlar ronaltide dönmeye devam ediyor.

Ohm meter'ın varsa kendinde yapabilirsin yoksa, herhangi bir elektronikciye kasayı götür , fan kontrolcüden çıkan fan kablosunun bacaklarından ölçümyapsın capasitörlerde problem olabilir ,ama led ışıgı artığı halde, fan rpm artmıyorsa , fanınızdada bir arıza olabilir , çünkü verilen voltaj , 12 + gnd' den ibaret gözünüzle kontrol edin , rpm değerlerine bakıp söylüyorsanız.

Ledler dediğiniz gibi daha yuksek miktarda yanıyor , fanların rpm i artmıyorsa büyük ihtimal fanınızla ilgili bir problemdir , bunu power supply unit i olan bir elektronikçide , kırmızı kabloya -12v , siyaha + yı bağlayın durum hala aynı ise. Fan arızalıdır , ki öyle gösteriyor motorla ilgili bir problem olabilir , fanını bastırmayı veya ileri itmeyi dene , belki oturmak istiyordur doğru kanala.

• fan kablolarını anakarta bağladığımda fanlar gayet hızlı çalıştı. daha sonra kasadaki 2. fan kontrolcülerine bağladım. 1. si kontrolcüde sıkıntı var fakat 2. kontrolcü derdime çareyi buldu. şuan yuksek görüntü kaliteli oyunu 35 -40 C arasında oynayabiliyorum.
    Fakat 1. kontrolcüde ne gibi sıkıntı olur ona mantık erdiremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.