Şimdi Ara

Fan kontrol yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar herkese merhabalar öncelikle yeni bi sistem topladım yanlız bi sorunum var yardımlarınızı beklediğim
    anakartım gigabyte ga-970a-ud3p
    işlemci fx x6 6350
    ekran kartım r9 270x pcs+
    8 gb ram
    kasada XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 80plus 700W MidT ATX SİYAH KASA
    kasaya sonradan aldıgım CLF SERİSİ 120MM MAVİ LED FAN 3 pin fandan var ve direk molexle bağladım fakan çok asırı çalışmaları sorun oluyor 4pin pwm kontrol edile biliyor fakat değişme imkanım olmadıgımdan kontrol edile bilir kendini işlemçi sisteme göre ayarlana bilir hale getire bilirmiyim böyle bi şansım varmı yada gigabte nin kendi programı ile yapıla bilirmi.Örnegin böyle bi çoklayıcıhttp://www.hepsiburada.com/liste/akasa-flexa-p5-5-cikisli-ozel-kilifli-pwm-coklayici-kablo-ak-cbfa03-45/productDetails.aspx?productId=bs300043&categoryId=105307 işimi görürmü benim yada benzer bişey.Bir kasaönünde irde arkada artı işlemci fanı artı ekran kartı fanı ses fazlalaşıyor geceleri sorun oluyor benim için
    birde arkadaki egzos fanı ana kart üzerinde ben sys_fan1/sys_fan2 takmışım 4 girişli gecenlerde fark ettim çok yavaş dönüyor bu PWR_FAN mı takılması gereklidir.
    Biraz uzun oldu k.bakmayın bilgilendirecek yönlendirecek herkese şimdiden tşklerimi sunarım arkadaşlar.

• Yokmu arkadaşlar bi bilğisi olan yardım edecek olan yoksa bi fan kontrolcüsümü alacam boşuna masraf yapmak istemiyorum yardım edin lütfen :(
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.