Şimdi Ara

fan ile ilgili birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemci:intel core i5 3570k soket 1155 3.4 ghz 6 mb cache 22nm işlemci

anakart:gıgabyte ga-z77-ds3h ıntel z77 soket 1155 ddr3 2400 mhz (o.c.)sata 3.0 usb 3.0 hdmı anakart

kasa:rc-k350 600w mıddle tower atx pencereli siyah kasa

dvd yazıcı: pioneer dvr-s20lbk 24x + double layer labelflash sata dvd yazıcı siyah

ram: gskıll 8 gb (4gb*2) snıper ddr3 1600 mhz cl9 dual kıt ram

ekran kartı: sapphire hd7870xt gddr5 2 gb 256 bit AMD radeon ekran kartı

işlemci soğutucu: hyper 212x lga775/1155/1156/2011 ve am2/am2 + am3/am3 + /fm1 işlemci soğutucu

ekran :asus 21.5 inch vs28d geniş ekran full hd led monitör

harddısk: seagate 3.5 ınch 1TB barracuda sata 3.0 64 mb cache 7200 rpm harddısk

ben şu sistemi dün topladım aldım eve getirdim işlemcinin fanının olduğunu bilmiyordum şu an elimde i5 in kendi verdiği fan var hyper 212 ye 1 fan daha ekleyebilir miyim ve de pc nin kendi fanı var mı yoksa sadece işlemcide mi fan var?

• lütfen çok ihtiyacım var bilen biri varsa hemen cevaplayabilir mi? lütfen görüşlerinizi esirgemeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

lütfen çok ihtiyacım var bilen biri varsa hemen cevaplayabilir mi? lütfen görüşlerinizi esirgemeyim..

Hyper 212X bloğu simetriktir. Yani fanını iki tarafına da takabilirsiniz.

Bu duruma göre de uygun ölçüde bir fanı diğer tarafa da takarsınız ama 3570K ile gelen fan küçük olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

quote:

lütfen çok ihtiyacım var bilen biri varsa hemen cevaplayabilir mi? lütfen görüşlerinizi esirgemeyim..

Bu duruma göre de uygun ölçüde bir fanı diğer tarafa da takarsınız ama 3570K ile gelen fan küçük olur.

evet doğrudur 3570k ile gelen fan küçük o benim elimde benim pc min sadece işlemci fanı mı Var 1 taNEYE DAHA İHTİYAÇ VAR MI?
  • quote:

quote:

quote:

evet doğrudur 3570k ile gelen fan küçük o benim elimde benim pc min sadece işlemci fanı mı Var 1 taNEYE DAHA İHTİYAÇ VAR MI?

Tam anlamadım ben.

Zaten 212X üzerinde fan yok mu ? O yeter zaten.

Ayrıca kasada da kasa egsoz fanı vb vardır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam anlamadım ben.

Zaten 212X üzerinde fan yok mu ? O yeter zaten.

Ayrıca kasada da kasa egsoz fanı vb vardır.

ben tam bilmiyorum şöyle anlatayım kasada hyper 212x var i5in fanı elimde başka bir şeye ihtiyaç yok demi sistemin hepsini soğutan vs.? bi de elimdeki fanı nereye takabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 24 Haziran 2013; 11:03:58 >

• bilenler varsa bişey daha sorcam kasanın içinde ses kartı var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum hyper 212 yi tak stock fanıda birine hayrına ver gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewolwer_

Dostum hyper 212 yi tak stock fanıda birine hayrına ver gitsin

OLABİLİR
  • Üstar 212X ile üzerinde takılı zaten fan gelmedi mi ?

Kasanın arka kısmında veya arka üst kısmında fanyok mu ?
  • quote:

Üstar 212X ile üzerinde takılı zaten fan gelmedi mi ?

Kasanın arka kısmında veya arka üst kısmında fanyok mu ?

BEN BİLMİYORUM SEN Bİ KASANIN MODELİNE BAKSANA VAR MI YOK MU DİYE . BEN BİLGİSAYARI ÇALIŞTIRDIM İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLÜ DEĞİL ESKİ PC DEN YAZIYORUM O OLMAZSA PC ÇALIŞIR MI ?
  • Anakart ve kasayı değiştirmelisin.

O anakart overclockta başrılı değildir. Kasanında kablo saklama bölümler yok Corsair 300R al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Anakart ve kasayı değiştirmelisin.

O anakart overclockta başrılı değildir. Kasanında kablo saklama bölümler yok Corsair 300R al.

anakart da kasa da kalmamışt anakartı msı ın bi tane vardı ondan alcaktım ama stokta yoktu kasa da aynı şekilde.
  • quote:

quote:

anakart da kasa da kalmamışt anakartı msı ın bi tane vardı ondan alcaktım ama stokta yoktu kasa da aynı şekilde.

Farklı bir seçime gitmelisin bu parçalar seni memnun etmez
  • quote:

quote:

quote:

Farklı bir seçime gitmelisin bu parçalar seni memnun etmez

ben bu parçaların hepsini aldım evdeler işletim sistemi yüklemem gerekiyo :(
  • İşlemcinde çarpan kilidi yok böyle işlemciler tercih ettiğinizde overclock a yatkın anakartlar satın almalısınız. Ama sizinkiyle overclock hiç yapılmaz demiyorum .Keşke bütçeyi birazdaha arttırıp başka bir şey alsaydınız . Yinede memnun kalmazsanız 14 gün içinde (eğer vatandan aldıysanız) iade edip paranızı alabilirsiniz.
  • Coolermaster resmi sitesinde RC-K350 için fan durumu;

Front (ön) = 120 mm LED fan (var)
    Rear (egsoz) = 80-90-120 mm opsiyonel (yok)
    Bottom (üst) = 120 mm opsiyonel (yok)
    Side (yan) = 120 mm opsiyonel (yok)

Vatana girip bakamadım. Site açılmıyor.
    Bu duruma göre sadece kasada ön tarafta fan var.
    Hyper 212X üzerinde ise fan takılı geliyor. Sizinkinde de olması lazım.

İntel işlemci soğutucuları zaten eksoz fanına baktığından bu şekilde kullanabilirsiniz. Ancak OC yapacaksanız 120 mm sessiz bir eksoz fanı almanız iyi olur.

80-90-92 mm uyduğuna göre intel işlemci ile gelen fanı idarelik takabilirsiniz alıncaya kadar eksoz fanı niyetine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 24 Haziran 2013; 17:24:01 >
  • quote:

Coolermaster resmi sitesinde RC-K350 için fan durumu;

Front (ön) = 120 mm LED fan (var)
    Rear (egsoz) = 80-90-120 mm opsiyonel (yok)
    Bottom (üst) = 120 mm opsiyonel (yok)
    Side (yan) = 120 mm opsiyonel (yok)

Vatana girip bakamadım. Site açılmıyor.
    Bu duruma göre sadece kasada ön tarafta fan var.
    Hyper 212X üzerinde ise fan takılı geliyor. Sizinkinde de olması lazım.

İntel işlemci soğutucuları zaten eksoz fanına baktığından bu şekilde kullanabilirsiniz. Ancak OC yapacaksanız 120 mm sessiz bir eksoz fanı almanız iyi olur.

80-90-92 mm uyduğuna göre intel işlemci ile gelen fanı idarelik takabilirsiniz alıncaya kadar eksoz fanı niyetine.

ben i5 in fanını takmadan pc yi kullanabilir miyim? eğer kullanamazsam bana bi egzos fanı önerebilir misiniz vatandan?

• benim hyper 212x şu arkada gösterdiği yere takılı sanırım ihtiyaç yok demi?
     fan ile ilgili birkaç soru
  • Hyper 212X üzerinde zaten fan var.
    Bunu takınca işlemcinin kendi soğutucu ve fanını takmanız gerekmez.

Fan olarak 120 mm 21 dB altı gürültüye (hatta 16 dB) sahip bir model seçebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.