Şimdi Ara

Fan durmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Acer Aspire 5742g model cihaz var elimde. ARkadaş aşırı ısınıyor diye götürmüş, fun temizlenmesi gerek, +format 75 TL demişler. Getir ben bakıyım dedim.(İlkkez laptop temizledim) 1 saat uğraş sonucu aleti temizledim, tüm parçaları sök çıkart.

Aleti topladım fakat, fan hiç dönmüyor. Bağlantılarda hata yapmış olamam, çok dikkatliyimdir. Genede tekrar bakıcam, ama bağlantıda olmadığına eminim problemin.

Fan kesinlikle gitmiş. Nasıl İşlemciye zarar vermemiş anlamadım. Sizin bi tahmininiz varmı

edit:

Bi kaç yerdeki yoruma bakarak, bu modelin FAN larında gerek dur çalış- gerekse sadece dur gibi problemlere rastlanmış. O yüzden normal bi durum. 30 TL ye fan alıcam değiştiricem bakalım şimdilik.

Nasıl işlemci zarar görmemiş demiştim, sanırım çocuk en fazla dizi izledi bilgisayarda. Ayrıca altına sogutucu almış, öyle kullanmış ama bilmiyorum. Sanırım pek zorlamadı pc yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 3 Mayıs 2014; 22:56:06 >

• Notebook serilerinde işlemci fanına pek fazla gerek olmuyor(çoğunlukla işlemci belli bir sıcaklığı aşmadığı için çalışmamaktadır). Eğer bir program açılmamışsa ve filim, oyun gibi işlemler yapılmıyorsa genelde fan zaten çalışmıyor. Birde şu sıralar havalar gayet serin, üstelik altınada soğutucu ekstra fanda takılmış. İşlemci ısınmadan fanın çalışacağını pek zannetmiyorum ki işlemcininde ısınacak bir durumu yok söylediğiniz kadarı ile. Söktüğünüz fanı dışarıda bir güç kaynağı vasıtası ile test edebilirsiniz. Geçmiş olsun, klay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devir ayarlı kasa ön panel fanı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.