Şimdi Ara

Fan Dönmüyor Sorun Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımın arkasındaki kasayla bağlantılı olan fan dönmüyor. Bu bir problem yaratırmı? Videosunu çekmiştim önceden buyurun.

• sorun olup olmayacagını uzun süre kullanımda ısı değerlerine bakarak anlayabılrsınız ...havalar sıcak kasanın içini ıyı soğutmak gereir ..çok pahalı olmasa gerek ..varsa imkan yenisiyle değiştirin ...olmassa kapağı açık bırakın .. hayati önem taşıyan bir noktada görev yapmıyor o fan .. ama yinede elbette kasa içi hava sirkulasyonuna yardımcı oluyor...
  • videoda göremedim çalışmayan fanın güç kablosu takılımı
    yanma olacağınısanmıyorum sonuçta işlemci fanı çalışıyor ama sıcaklıktan dolayı rest atar .
  • Fazla ısınırsa pc yavaş çalışır
  • Arkadaşın dediği gibi bilgisayar parçaları daha çok ısınır.Bu da performansı etkiler.
    Eğer bilgisayarın sistemi yüksekse bilgisayar ısındığında mavi ekran,donmalar gerçekleşebilir.
    Sana tavsiyem yeni bir kasa fanı alman.Dandik bir tane alsan da yeterli.
    Ama almadan önce yine de fanın bağlantı kablolarını kontrol et ya da değiştirip bir dene bakalım çalışacak mı
  • Fanın güç kablosu gevşek duruyor olabilir.Çıkar tekrar tak derim.
  • bilgisayarında kilitlenmeler yaşayabilirsin performans düşüklüğüne dayalı olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sıcaklarda cok etkiler pc yi
  • Pc çok ısınır. Bazı parçalar zarar görebilir.
  • 3 senedir kullanıyorum şimdiye kadar hiç problem yapmadı ayrıca 4 saat oyundan sonra bile en yüksek 55 dereceyi gördüm. Fan bağlı ama kablo sağlammı bilmiyorum sizce bilgisayar çok ısınınca devreye girme olayı gibi birşey olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.