Şimdi Ara

Fallout windows 7 .exe hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fallout 3 ve fallout new vegas oyunlarında .exe durduruldu hatası almaktayım, youtubeda ilgili videolara baktım anlatılanları uyguladım ama sorunu çözemedim. aynı durumu yaşamış ve çözmüş olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Bu genel bir sorundu ve yamayla çözülüyordu galiba
  • fallout 3 e 1.7 yamasını kurdum ama değişen birşey olmadı
  • günceldir.
  • Fallout Mod Manager ile açılabiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Fallout Mod Manager ile açılabiliyor..

nexusmod.com yazan sitedekileri mi diyorsunuz? yardımcı olur musunuz hangi dosyaları indirmem gerek?
  • programı yükledim ama değişen birşey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başka önerisi olan yok mu acaba?
  • Patchleri kurmuşmuydun? kurmadıysan ondan olabilir..
  • quote:

Patchleri kurmuşmuydun? kurmadıysan ondan olabilir..

fallout 3 e 1.7 yamasını kurdum sadece

@new vegasın 1.4 yamasını da kurdum gene aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 11 Mayıs 2012; 22:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

quote:

Patchleri kurmuşmuydun? kurmadıysan ondan olabilir..

fallout 3 e 1.7 yamasını kurdum sadece

@new vegasın 1.4 yamasını da kurdum gene aynı

özelden mesajınızı konunuzda cevaplıyorum.

hem fallout 3 hem new vegas da aynı sorunun olması sizin sistemle bu oyunlar arasında bi problem olduğunu gösteriyor.sadece birinde sorun olsa sorunun oyunda yamasında küreğinde olduğunu söyleyebiliriz.ama ikisinde de oluyosa bu sistemle ilgilidir diye düşünüyorum.zaten yamaları yaptığınız halde bu sorundan kurtulamamanızda bunu gösteriyor.o zaman şunları uygulayın:

en başta oyunları tamamen kaldırın.sonra microsoftun sitesinden direct x in son sürümünü indirip kurun.sonra ekran kartı driverınızı kontrol panel vasıtasıyla tamamen kaldırın.ondan sonra guru3d.com dan driver sweeper programını indirip kalan driver artıklarını bide onla silin.ondan sonra registry cleaner programlarıyla registry nizi temizleyin (tune up bunu yapıyor).sanırım ekran kartınız ati 6950.en güncel ati dreiverını sitesinden bulup (beta olmayan) internetten indirin ve kurun.sonra oyunlardan sadece bitanesini doğru şekilde kurun.yamalarını ve küreklerini doğru şekilde uygulayın.bilgisayarı yeniden başlatın.bide öyle deneyin.

ekleme: bak bu sitede mantıklı 2 çözüm önerisi var.biri game for windows u güncellemen yani game for windows 2.0 ı kurman, diğeri ve bence daha etkili bi çözüm, oyunun windows c yani "Documents/My Games/Fallout 3" da tuttuğu eski data klasörünü silmen.bunlarıda deneyebilrsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarisakal -- 12 Mayıs 2012; 14:20:19 >

• cevap için teşekkür ederim, sürücü kaldırma dışında herşeyi yaptım ama o kadar zahmete girmeye lüzum yok oynamayıveririm olur biter. bir oyun oyun için bu kadar uğraştığımı da hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

cevap için teşekkür ederim, sürücü kaldırma dışında herşeyi yaptım ama o kadar zahmete girmeye lüzum yok oynamayıveririm olur biter. bir oyun oyun için bu kadar uğraştığımı da hatırlamıyorum.

aslında yukarda saydıklarım çokta zahmetli işlemler değil.hatta sisteminin sağlıklı çalışması ve başka oyunlarda sorun yaşamaman için yapman gereken işlemler.bikere diirect x in kesin güncel olmalı.ekran kartı driverınıda en azından her ay çıkan yeni driver ile güncellemelisin.bu bilgisayarın ve özellikle sık oyun oynanan bilgisayarın olmazsa olmazlarıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.