Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
233.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hkn_01

quote:

Orijinalden alıntı: -Aegwynn-

arkadaşlar oyuna yüklemem gereken önemli modlar varmı? Ne biliyim mesela obliviondaki oscura modu gibi

Fook FNV derim .Oyundaki bazı "gıcık" bugları temizliyor

Vault canteen arada bir içiyorsun.Hardcore için baya bir önemli bişeydir.

cottonweed cove kölecilerin (legion) bölgesi diğer yerde askerlerin(ncr) kampı

Nedir bu vault canteen neye yarıyor? Ve neden bir süre sonra içtikten sonra görüntü mavileşti :D
  • Peki nasıl içiliyor bu :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

quote:

arkadaşlar oyuna yüklemem gereken önemli modlar varmı? Ne biliyim mesela obliviondaki oscura modu gibi

Fook FNV derim .Oyundaki bazı "gıcık" bugları temizliyor

Vault canteen arada bir içiyorsun.Hardcore için baya bir önemli bişeydir.

cottonweed cove kölecilerin (legion) bölgesi diğer yerde askerlerin(ncr) kampı

fook fnv diye birşey bulamadım malesef
  • arkadaşlar yerdeki silahla direk kendi silahını tamir etme yolu yokmu bıktım artık her seferinde alıp inventory ye girip repair etmekten. Birde repair yapan satıcı görmedim ben hiç yokmu?
  • quote:

arkadaşlar yerdeki silahla direk kendi silahını tamir etme yolu yokmu bıktım artık her seferinde alıp inventory ye girip repair etmekten. Birde repair yapan satıcı görmedim ben hiç yokmu?

Ben 3 tane repair yapan gördüm ve çok pahalıydı da diğer silahlarla kendininkini nasıl tamir ediyorsun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McScReaM

quote:

arkadaşlar yerdeki silahla direk kendi silahını tamir etme yolu yokmu bıktım artık her seferinde alıp inventory ye girip repair etmekten. Birde repair yapan satıcı görmedim ben hiç yokmu?

Ben 3 tane repair yapan gördüm ve çok pahalıydı da diğer silahlarla kendininkini nasıl tamir ediyorsun acaba?

aynı silahtan iki tane olunca inventory de R tuşuna basıp birini yok ederek diğerini tamir edebiliyosun
  • Öğrendiğim çok iyi oldu ya. Sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktooth

quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

@Darktooth yardım etmeye çalışmışsın teşekkürlerde konsolun é tuşuyla açılmadığını bilmeyen yoktur heralde? ben sadece falloutta açamıyorum.

hocam sorduğundan o kadar anlaşılıyo.. biraz daha detaylı yazsaydınız..

bu arada pc de temizlik yaparken fo3 ten kalma nano suit armorunun dosyalarını buldum
    ve new vegas a geçirdim

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]  Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]  Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

female versionu
     Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]  Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

Elime armour modları geçsede hiç birini kuramadım. Uğraştım bayağı, kurduğumu düşündüm fakat nereden bulacağımı/alacağımı bulamadım.
    Ayrıca sol alttaki ve mermi sayısını gösteren yeri nasıl değiştirdiniz. Bu sarı şeyden bıktım bende.

Edit: "Wild Crad: Side Bets" görevini yapamıyorum. Brotherhood, Great Khans'larla falan iletişim kurdum fakat, diğer işaretli bölgeye giderken bir sorun yaşıyorum.

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

Tam şu işaretli yere gidecekken -yoldan geçmem gerekiyor- yoldan geçerken, puf! Havadan misilleme yapılıyor ve ben maksimum on saniye içerisinde ölüyorum. Bu görevi nasıl tamamlayacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neoravoiner -- 28 Kasım 2010; 19:27:46 >

• @NinovaTR
    modları gereken yere kopyaladıktan sonra oyunu çalıştır. ilk açılan menüde "DATA FILES" e basıp istediğin modu işaretle.

Elinizde silah varken 2 ye basarsanız cebinizde varsa farklı şarjör türüne geçiş yapar. (armor delen vs.)
    Pipboyda weapons bölümü açıkken 1-3-4-5...... tuşlarına basılı tutup silahı seçerseniz o tuşa atar.(kısayol tuşu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernox

@NinovaTR
    modları gereken yere kopyaladıktan sonra oyunu çalıştır. ilk açılan menüde "DATA FILES" e basıp istediğin modu işaretle.

Elinizde silah varken 2 ye basarsanız cebinizde varsa farklı şarjör türüne geçiş yapar. (armor delen vs.)
    Pipboyda weapons bölümü açıkken 1-3-4-5...... tuşlarına basılı tutup silahı seçerseniz o tuşa atar.(kısayol tuşu)

O şekilde yaptım ama etkisini göremedim. Armour moduydu, armouru bulamadım.
  • edit: yanlış konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 28 Kasım 2010; 20:44:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NinovaTR

Edit: "Wild Crad: Side Bets" görevini yapamıyorum. Brotherhood, Great Khans'larla falan iletişim kurdum fakat, diğer işaretli bölgeye giderken bir sorun yaşıyorum.

Tam şu işaretli yere gidecekken -yoldan geçmem gerekiyor- yoldan geçerken, puf! Havadan misilleme yapılıyor ve ben maksimum on saniye içerisinde ölüyorum. Bu görevi nasıl tamamlayacağım?

Wild Card: Side Bets questinde gitmeye çalıştığın bölge Boomers'lara ait. Oraya gidince en soldaki kayaklıkların dibinden hızlı bir şekilde gidip tellere kadar ulaşırşan atışlar kesilecek. Ana kapıya gelince giriştekilerle konuçacaksın. Ondan sonra gerisi gelir zaten...

• Ah şu bug'lar olmasa.
    "Uçan emekli radyo, yeni savaş kelebeğim" donmaya başladı, gel desem de nafile, hayır yakınımda düşman olunca da savaşmıyor, satışa geçti.
    Elemanın tekini ararsın, sinek saldırısından korkup, pankten kaçmış kampın dışına sigara içiyor. Etraf yaratık kaynıyor ölecek, sonra gidecek güzelim görev.
    Öteki gel ofisime konuşalım der, gidersin yok, korudorda sigara molası vermiş günlerce bitiremedi.
    Tüm bunları şimdilik öldür-dirilt konsol komutuyla hallediyorum ama nereye kadar.

Arada bir elemanın cinsel ihtiyaçlarını giderelim diyoruz, senmisin tenezzül eden. "Uçan emekli radyo, yeni savaş kelebeğim" anında ula sahibime bişey yapıyor bu deyip atağa kalkıyor.
    Yazık ama elemana ya :D

En pis tarafı da şu oyunun, konudan konuya veya bir taraftan ötekine göz açıp kapayana kadar geçiyorsunuz.
    Dalgın, ha sen bunu diyeceksin şimdi filan diye tık tık yaparken... bir bakıvermişsin öteki taraftasın.

Bence acele etmemeliydiler. Daha düzgün bir oyun bekliyordum. Biraz hayal kırıklığına uğradım.

• Arkadaşlar benim bir kaç sorunum var. 1. Görevler çoğalınca ana görevlerle yan görevler birbirine girdi. Ana görevleri nasıl bileceğiz? 2. Görevleri büyük ok işareti ile gösterdiği halde ok işaretinin bulunduğu yere gidip adamla konuşmama rağmen görev tamamlanmıyor. Ama ok işareti yine aynı adamı gösteriyor. Fallout 3 de böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. 3. Hızlı koşmak için elimizdeki silahı arkaya atmanın kısa bir yolu var mı? Bir de arkadaşlar bu oyunun türkçe yaması çıktı mı? ingilizcem fazla iyi olmadığı için konuyu pek anlayamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

Orijinalden alıntı: NinovaTR

Wild Card: Side Bets questinde gitmeye çalıştığın bölge Boomers'lara ait. Oraya gidince en soldaki kayaklıkların dibinden hızlı bir şekilde gidip tellere kadar ulaşırşan atışlar kesilecek. Ana kapıya gelince giriştekilerle konuçacaksın. Ondan sonra gerisi gelir zaten...

eğer lockpick 100 ise oraya gelmenin başka bir yolu daha var

Oyunun türkçe yaması yok malesef

R basılı tut silahı arkaya atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 29 Kasım 2010; 20:05:34 >

• Ya beyler beware of girl kuruyorum fomodla ama nude olmuyor karakterler soyununca. Ne iş çözemedim gitti :S

Edit: Oyuna girdim gene aynı. Kafayı yicem. Yine alt bölümde kilotsu gri bir parça var şekilsiz üsttede nipplelar renksiz. Napıcam ben ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 29 Kasım 2010; 20:42:18 >
  • vault 22 ne iş arkadaşlar.. brotherhood mcnamara bişiler ara dedi ama asansörde bi numara var sanki..
  • bu oyunu resimlerine bakarak cod gibi bir oyun sandım.alakası yokmuş çok karışık
  • Nedir bu kadınları soydurma merakı yav:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecevit

NCR'ye kötü birşey yaptım herhalde,

NCR den bir kadın gelip '3 gün içinde NCR ile aranı düzelt yoksa 3 gün sonunda gelip seni temizleriz' dedi
    Dün gene gelip '2 gün içinde NCR ile aranı düzelt yoksa....' dedi,

sonrada süperman gibi roket hızında koşarak uzaklaştılar ( 2 kişi imişler )... Korkuyorum ..

ayni seyi banada dediler Yes Man'le calismayi birakicam sanirim, birde beyler bu lockpick stat veriyoruz ya, sifirlamanin bir yolu var mi ?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.