Şimdi Ara

Fallout 4'ün PC Sürümü Dijital Yollarla Konsollardan Neredeyse İki Kat Daha Fazla Sattı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Steam'in payı çok büyük bunda.Steam olmasaydı Pc oyun sektörü tamamen korsana yenik düşecekti desem çok yanlış olmaz sanırsam.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Türkçe yama çıkarsa benim gibi türkçe oynamayı seven bir kaç bin kişi daha eklenir :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Konsola sadece onaylanmış belli başlı modlar gelir. Pc de tüm modlar hizmete açık. Skyrim i 50 Mod ile oynadığımı bilirim

Sonuçta gelecek mi gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Hocam olaya çok farklı bir olaydan bakıyorsunuz. PC'deki mod olayı ile konsolcuların kendini avutması için konsollara gelen modlar çok farklı.
    PC'de binlerce mod var. Fallout çıktığı günden beri her saat yeni modlar geliyor. Sana sınırsız bir dünya sunuyor bu. Konsollara ise doğal olarak birçok filtreden geçen ve uyumlu olarak da çalışmaya müsait olması gereken bir kaç mod geliyor. Bununla PC'de ki mod dünyasını böyle basit bir cümle ile karşılaştırmak çok çocukça bana göre.
  • quote:

Hocam olaya çok farklı bir olaydan bakıyorsunuz. PC'deki mod olayı ile konsolcuların kendini avutması için konsollara gelen modlar çok farklı.
    PC'de binlerce mod var. Fallout çıktığı günden beri her saat yeni modlar geliyor. Sana sınırsız bir dünya sunuyor bu. Konsollara ise doğal olarak birçok filtreden geçen ve uyumlu olarak da çalışmaya müsait olması gereken bir kaç mod geliyor. Bununla PC'de ki mod dünyasını böyle basit bir cümle ile karşılaştırmak çok çocukça bana göre.

Birilerinin de iyiki konsolda modlar var tarzı pc fanboyluğu veya konsol düşmanlığı yağması da bana göre çocukça

Fanboyluk değil ki bu gerçekler böyle. Aksini iddaa ediyorsan gerçekleri inkar ediyorsun demektir.
  • quote:

Fanboyluk değil ki bu gerçekler böyle. Aksini iddaa ediyorsan gerçekleri inkar ediyorsun demektir.

Aman neyse herkes kendi platformunda tadını çıkarsın ben bu konsol PC yatıştırmaya karşıyım

Aynen hocam kim neyi seviyorsa onu kullanır. Kimse de değiştiremez bunu. Kişisel bir şey çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.