Şimdi Ara

Fallout 4 un bugdan gecilmemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok arkadas, oyuna 60 tane mod attim, ki 40-50 tanesi oyuna silah ve kiyafet ekliyor. Grafik modu yapmistim oda hatalara neden oldugundan sildim yeniden yukledim grafik modu yapmadim 2 mod denedikten sonra.
    Yok crafting acinca oyundan atar, yok robotlar gorunmez olur, gorunmese bile vurmayi denersin vurulmaz illa ki melee vurman gerekiyor. Mod yuklersin pip boy a gelmez ayarlayabilmen icin ki gelmesi gerekiyor, hayir ayni firmanin oyunun skyrim e 100 kusur mod attigimi hatirliyorum oyunun giki cikmaz pasa pasa oynatirdi, bir de bu oyun icin season pass iyle beraber 350 lira istiyorlar

Oyunda bir problem yok emin olaiblirsin , bu sorununu mod ları yapanlara aktar sorun onlarda , 60 mod tan kesin bazıları cakısıyo ve sorunlu belliki .Ayrıca bu kadar mod u yuklemeyi de anlamıyorum , aynı seyi benim kuzenimde yapıyor cocuk mod lara bakmaktan oyunu oynayamıyor :D
  • 60 tane mod atmışsın daha ne bekliyodun. Oyun değil kurduğun modlar buglu.

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

60 tane mod atmışsın daha ne bekliyodun. Oyun değil kurduğun modlar buglu.

soyledigim gibi, 100 kusur mod kullaniyordum skyrim de, fallout ta 50 si kiyafet ve silah ekliyor hepsi standalone, bu modlar bir sorun teskil etmemeli. oyun dosyalarina mudahalesi yok. Ben 360 liraya komple paketi alacak olsam. 60 tane de mod koyamayacaksam, belini modlara baglamis bu oyunlarin ne anlami kaliyor ?

Ayrica gorunmez robotlar bug i, hic mod yuklemeyen kisilerde de olusmus, olustugu zamanda sorunu cozene kadar spawn olan robotlar gorunmez kaliyor yeni kayit acmak gerekiyormus sanirsam okudugm kadariyla. Ugrasilacak sey degil.

@Murat.gel

cakismiyorlar hocam, cakisacak bir mod yok yani standalone esyalar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 26 Haziran 2016; 0:55:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mortal Shell (2020) [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.