Şimdi Ara

Fallout 4 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.475
Cevap
26
Favori
62.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kusruma bakmayin oyunu biliyorum ancak yan gorevlerle falan sıkılmadan beni ne kadar goturur kendinze gore yazar misiniz? borderlands handsome ile bu oyun arasinda kararsiz kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soma zeybegi kullanıcısına yanıt
    Biraz ingilizcem varsa haftalarca oynarsin hocam. Daha sonra acip bir daha bastan da baslarsin emin ol

Edit. Ama arkadas cevren varsa borderlands guzel bir co op. Bu oyun single

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konuşantahta -- 28 Kasım 2015; 10:12:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuşantahta kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam biliyorum single oldugunu ama kararsiz kaldim iste sanirim fallout alacagim

• soma zeybegi kullanıcısına yanıt
    Cok bi Grafik beklentin yoksa epey begenirsin hocam, iyi oyunlar diliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzamdan da anlaşılacağı üzere Borderlands fanıyım,arkadaşımlarla co-op oynarım dersen Borderlands al tüm dlc leri vs. oyunun ömrü çok uzun ama bir yandan da Fallout evreninde tek tabanca keşif yapayım daha ne kadar ilginç silahlar olabilir bu oyunda gibisine ya da oyunun bitmeyen gizemini çözeyim ve her seferinde şaşırayım dersen Fallout 4 derim.Fallout 4 ömrüde epey uzun içerikler dolu dolu,haritalar dop dolu,tek eksiği grafik.Ben Handsome Collection oynamamış olsaydım Borderlands'i alırdım o ayrı.İyi oyunlar.
  • Malesef fps sorunlarından dolayi üzülerek de olsa oyunu sattim bugün. Aim assist olmamasından dolayi zaten zor nisan aliuirum5 üstüne bi de fps düşmekleri mermi filan kalmıyor. Bu sekilde bu harika oyunu oynamak istemedim. Fps ile alakalı bi guncelleme çıktığında tekrar alacagim.

Ayrıca henuz denk gelmedim ama yay yok oyunda galiba. Büyük bir eksiklik bence

• Merhabalar,

Oyunu yalayip, yutmus arkadaslara iki sorum var.
    Bana Stealh - Sniper build onerir misiniz? (perkler vs.) Oyunun basinda saglam bir sniper tufegi nasil elde edebilrim?

Simdiden tesekkurler.
  • Burak-09k kullanıcısına yanıt
    Başlangıç itibari ile verilen 21 puanı bu şekilde dağıt.

Strength 1
    Perception 8
    Endurance 1
    Charisma 1
    Intelligence 3
    Agility 8
    Luck 6

Bunlar içinde senin için önceli olan perkler;

Perception'da Rifleman ve Sniper
    Intelligence'da Gun Nut
    Agility'de Sneak, Ninja, Quick Hands
    Luck'da Scrounger, Bloody Mess ve Better Criticals

Bunlardan sonra ilerleyeceğin perk sırası sana kalıyor ama Armorer, Scrapper, Science, Local Leader perkleri bir müddet sonra açılması gereken perkler.

Sniper konusunda ise Santcuary'e en yakın olarak bildiğim yeri haritada işaretledim. Rec Rocket istasyonu var, onun üstünde fena olmayan bir sniper yer alıyor.

http://i.hizliresim.com/kLnlJr.jpg

Ancak oyunda çok sayıda tüfek elde ediyorsun ve onları çeşitli parçalarla Sniper haline çevirebiliyorsun. İyi bir Sniper olarak Reba II, Reason, Explosive .50 legendary silahları var ancak Reason ve Expolosive düşmanlardan rastgele düşüyor, bulunabilen belli bir bölgesi varsa da ben bilmiyorum. Oyunun zorluk derecesini yükseltirsen daha fazla legendary düşman ortaya çıkıyor hali ile bu tip özel silahları düşürme şansın da o kadar artıyor. Reba II'nin yerine de Youtube'dan bak, gitmeyi deneyebilirsin eğer alabilirsen işini fazlasıyla görecektir.

Ben Explosive .50'yi kullanıyorum, geliştirmelerle beraber şu ana kadar gördüğüm dmg değeri en yüksek sniper. Yalnız ileride Gauss silahını elde ediyorsun, elektromanyetik kurşun atıyor ve sniper olarak kullanabiliyorsun, çok yüksek bir range ve müthiş dmg değerine sahip.

http://i.hizliresim.com/D64aay.jpg
    http://i.hizliresim.com/D64pvm.jpg

Bunların dışında oynama tarzın için sana önerebileceğim bir başka şey de, U.S. Covert Operations Manual dergilerinin yerine bakıp, o noktaya geldiğinde kaçırmaman onlar sana gizlilik konusunda çok yardımcı olacak. Ayrıca Sneak Bobblehead, Luck Bobblehead gibi eşyaları da kaçırma. Yoldaşlardan Deacon'ı bulduğun zaman onu yanına al ve arkadaşlık seviyeni en üst seviye çekene kadar yanında tut, zira cloak&dagger özelliği veriyor, bu yine senin sneak oynama tarzına yardımcı olacak bir perk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 29 Kasım 2015; 0:29:34 >

• 35 saat oynamisim an itibariyle. Hala sikmadi oyun beni. 12 Kasim'da aldim o gunden beri hergun girip oynuyorum. Oyun o kadar dolu ki. Her yerden birsey cikiyor yani bildiginiz her yerden. Oyunu satin alma konusunda tereddutte kalan varsa cok iyi grafik sart kosmuyorsaniz ve Fallout serisinin kabaca ne oldugu hakkinda bilginiz varsa -yani ne ile karsilasacaginizi hemen hemen biliyorsaniz- bu oyun sizi hayal kirikligina ugratmaz.. Bazen tamamen sans eseri karsiniza cikan bir gorevin sonu nereye gidecek tahmin edemeyeceksiniz..

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    hocam bu dedikleriniz bıçak kullanmak isteyen assasins bir karakter için de uygun mudur? Youtube da bi kaç hancer ya da bıcaklı assasins karakterler görüyorum gerçekten efsaneler. Stealh ı iyice arttırıp görünmez oluyolar VATS sisteminde hedefi işaretledikten sonra yanına ışınlanıp tek darbeyle indiriyor vs vs. Onlar da Perk paylaşmını açıklıyolar. Sizlerin de emeğine sağlık gerçekten yardımcı oluyorsunuz insanlara.
  • Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    Stealth kısmı için söylediklerim uygun ama Perception yerine bu defa Strength lvl 9 olması gerekiyor. Str.'deki Big Leagues, Blacksmith ve Rooted perkleri melee için önemliler. Ayrıca Endurance lvl 1 Toughnes geliştirilmesi lazım. Agility ve Luck'da lvl 9 olmalı; Agility'de Sneak ve Ninja'nın yanına Action Girl/Boy ve Blitz gerekiyor, ışınlanma olayı Blitz ile yapılıyor. Luck'da ise Mysterious Stranger, Better Criticals, Critical Banker, Grim's Reaper Sprint, Four Leaf Clever lazım. Bunlar iyi bir stealth/assassin oynanışı sunar.

Görünmezliği perkler sağlamıyor, görünmez olmayı sağlayan Stealth Boy adında bir item var, o kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 29 Kasım 2015; 1:57:34 >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Bende oyuna yeni başlıcamda başlangıc olarak önerileriniz neler her konuda?

Bide vatts olayını hep kullanmak istiyorum nelere dikkat etmek lazım?

• ooo her yerden gorev cikiyormus, hemen bi 170 lira yatirmaliyim !

• bhdr84 B kullanıcısına yanıt
    Oyunu olabildiğince zor da oyna, mesela very hard ile başla, bu sayede daha sık legendary düşman göreceğin için iyi silahlar elde etme şansını da artırmış olursun.

Oyunu nasıl oynayacağın çok önemli, çünkü perk dağılımı da ona göre olacak. Mesela önce ki iki mesajım stealth/sniper ve stealth/assasin oynama tarzlarına uygun buildler. Ancak melee, heavy, stealth gibi şeyler kullanmaz isen bambaşka perk dağılımları ortaya çıkıyor.

Vats hep kullanılan bir şey değil, daha doğrusu sistemin mantığı seni zor durumdan kurtaracak fırsat yaratmak. Uzaktan Vats kullanırsan büyük oranda ıskalıyorsun, o yüzden yakınına gelen düşmanlara karşı kullanmak gerekiyor Vats sistemini, bu sayede temiz ve etkili bir atış yapma şansın oluyor. Ayrıca eskisi gibi kritik vuruş rastgele olmadığı için istediğin zaman kritik atabiliyorsun bu sayede düşmanını Vats ile öldürme şansında artıyor. Vats için de Agility ve Luck'daki perkler çok önemli, bir üstteki mesajımda Agility ve Luck için belirttiğim perkleri açman lazım.

Fortune Finder, Scrounger, Scrapper gibi perkler hem fazladan bottlecaps hem Junk(hurda) hem de ammo bulmanı kolaylaştıracak perkler. Etrafta bulduğun pre-war money'ler hurda olarak geçiyor, parçalayınca cloth olarak sana geri dönüyor. Bu hataya düşme, tüm pre-war money'leri biriktir ve sat. Oldukça iyi bottlecaps kazanıyorsun. Çok sayıda satış yapar ve bir şeyler satın alırım diyorsan eğer Grape Mentats itemı önemli, Cop Collector perki önemli, Junktown Vendor dergi serisi ve Barter Bobblehead var onları toplaman önemli.

Armorer, Gun Nut, Science yine açılması gereken çok önemli perkler.

Otomatik tüfek, otomatik olmayan tüfek, pistol, radyasyon silahı gibi silahlar için onların hasar gücünü artıran ek perkler var. Kullanacağın silaha göre bunları da geliştirmek gerekiyor. Enerji silahlarının hasar gücünü artıran Tesla Science dergisi ve Enegy Weapon Bobblehead yer alıyor, enerji silahı kullanırsan bunları bulmak lazım.

Aradığın hurdalar için workbench üzerinden aradığın hurdayı işaretle, bunun için Tag for Search seçeneği göreceksin istediği tuşa bastığında işaretlenmiş olacak; ayrıca inventory>junk kısmına geldiğinde elindeki tüm hurdaları gördüğün bir ekran çıkacak, orada da Component View seçeneğinin tuşuna bastığında istediğin hurdayı işaretleyebiliyorsun. Bu işaretlemeler sayesinde gittiğin yerlerde aradığın hurdayı kaçırmazsın.

Diamond City, Goodneighbor yerleşim yerleri var, burada satıcılar birçok konuda iyi şeyler satıyor, bazı az bulunur kurşunlarda yer alıyor.

Cait ve Nick Valentine adında iki özel yoldaş mevcut. Cait lockpick konusunda Nick'de terminal hackleme konusunda uzman; kilitli yerleri seviyen yetmiyor olsa bile bunlar sayesinde geçebilirsin. Ben uzun bir süre Cait ile oynadım, lockpick'i uzun bir süre geliştirmedim ama Cait tüm kiltleri açıyor, bazen uğraşıp açamasa da art arada denediğin zaman eninde sonunda açıyor ve o kilitli yerlerden çok güzel eşyalar elde ettim.

Yoldaşlar önemli, her yoldaşın sevdiği sevmediği şeyler var. Sevmediği şeyleri yaparsan bir süre sonra seninle dolaşmaktan hoşlanmıyor ve terk ediyor. Bu iyi bir şey değil zira her yoldaşın özel perki var ve yoldaşlarla arkadaşlığı en üst seviyeye çıkardığın zaman bu perki kazanıyorsun. Mesela Cait'in verdiği perk Trigger Rush, bu da Action Point'in %25 daha hızlı dolmasını sağlıyor. Ayrıca yoldaşlara eşya da taşıtabiliyorsun belli bir kapasiteleri var.

Str'ye her verdiğin değer taşıma kapasiteni artırır. Ancak Armorer perkini geliştirdikçe kıyafetindeki parçalara daha fazla eşya taşıma, radyasyondan daha az etkilenme vs. gibi özellikler ekleyebiliyorsun, o yüzden eğer melee ya da heavy weapon kullanma düşüncen yoksa Str. çok önemli değil. Power Armor giydiğin zaman taşıma kapasiten artar. Power Armor'ları da çalıştırabilmen için Fusion Core eşyasına ihtiyacın var ama tabii Power Armor giymek zorunlu değil, istersen hiç kullanmayabilirsin. Ek olarak o bulduğun fusion core'lar da sattığın vakit iyi caps ediyor.

Şimdilik bunlar yeterli olur sanırım, çok da detaya giremiyorum çünkü bir şeyden bahserden başka bir şeyi de eklemek gerekiyor, çok uzun olacak.

• Hiç beklemediğim anda karşılaşınca küfürü bastım o yüzden Arka plan müziği koydum,aman evlerden uzak(özellikle very hard oynayanlar anlayacaktır beni) ;
  • Bu oyunu kaç saat oynadığımıza nasıl bakıyoruz ?
    Bir de ps4 bir topluluğu takip ediyoru, milletin resmini attığı itemlerin benimkilerle alakası yok. 34 lvl im bende. Ben neden bulamıyorum böyle güzel itemler ?
    Hatta bir power armor resimleri atıyorlar aklım duruyor bende ki T60 mı ne BOS taN aldığımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shupusbu

Bu oyunu kaç saat oynadığımıza nasıl bakıyoruz ?
    Bir de ps4 bir topluluğu takip ediyoru, milletin resmini attığı itemlerin benimkilerle alakası yok. 34 lvl im bende. Ben neden bulamıyorum böyle güzel itemler ?
    Hatta bir power armor resimleri atıyorlar aklım duruyor bende ki T60 mı ne BOS taN aldığımız.

Kayıtlı savelerinden kaç saattir oynadığını görebilirsin. Gördüğün power armorlar X-01 olabilir. Diğerlerine göre daha farkı bir tasarımı var.

• shupusbu kullanıcısına yanıt
    Hangi zorluk seviyesinde oynuyorsun? İyi eşyalar için very hard hatta survival oynamak lazım, 34'de very hard oynayabilirsin.

Power Armorları geliştirebiliyorsun ama görüntü olarak değişmiyorlar. Sadece boya ve jetpack var değişiklik yaratan, muhtemelen ya boyadan dolayı farklı hissetmişsindir ya da diğer arkadaşın dediği gibi X01 görmüşsündür. X01'i de Goodneighbor yakınlarında 35 Court diye bir bina var oradan alabilirsin ama alması bir uğraştırabilir 34 lvl'da.
  • Arkadaşlar silah gelişiminde oil istiyor ama birtürlü elde edemedim silah geliştirme perkini arttırırsammı ortaya çıkacak? Bir diğer soru da mermi sıkıntısı çekiyorum bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum

• Herkese Merhabalar ,

Konuyu en başından beri takip ediyorum. Explosive shotgun arıyorum ama bulamadım . (level 34) Melkor23 ve diğer arkadaşların paylaşımlarından anladığım kadarıyla bu tip ender silahlar zorluk seviyesi yükseltildiğinde legendary düşmanlardan düşüyor sanırım.

Benim sorum doğru perkler ve bubleheadler ile normal bir shotgun , Explosive shotgun yapılabiliyor mu ? Yoksa illaki legendary düşmanlardan mı düşürmeliyim ?

Not: Oyunu almak da kararsız olan arkadaşlar için rpg ögleri ve açık dünya seviyorsanız düşünmeden almalısınız.

Herkese iyi oyunlar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.