Şimdi Ara

Fallout 4 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.474
Cevap
26
Favori
61.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

Orijinalden alıntı: Aerodactil

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

Orijinalden alıntı: Aerodactil

Gençler
    Intel® Core™ i7-5700HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.70GHz > 3.50GHz; 47W; 14nm
    2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX11.2
    8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM özellikli bilgisayara mı almalıyım oyunu yoksa ps4'e mi? Bu özellikler oyunu hangi ayarda çalıştırır bilemiyorum.

Ps4 ten daha iyi grafik verir fakat ps4 ün keyfi başkadır. Sırf bu oyun için demiyorum tabi.

Eğer daha fazla performans alabileceksem pcyi tercih etmek isterim nerdeyse 100₺ kar etme fırsatım var ps4e göre. Ama dediğin gibi ps4ün keyfi başka, yorumun için sağ ol.

Evet dediğin gibi pc çok uygun her türlü oynarım dersen pc daha mantıklı

Teşekkürler ve herkese iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Felaket habercisi gibi olacagim ancak oyunda kapali alanlarda fps sorunu varmis, ps4 versiyonunda. Ilk gun guncellemesi yuklu halde yasaniyormus, ayrica acik alanda da az da olsa kucuk dususler mevcut olabiliyormus. Kapali alanda ozellikle size ates edildiginde ve molotov atildiginda bu sikintilar daha dikkat cekici oluyormus.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1137035

Ben bethesda ya guvenmiyorum kesinlikle. Fallout 4 icin alistirma olsun diye, konsolun mimarisine alismak icin skyrim'i xbox one'a portlamis adamlar. PS4 icin hic ozen gosterdiklerini dusunmuyorum, kaldi ki microsoft ile anlasmalari var bu oyun icin. Yine de gaza gelmemeye calisiyorum kendim deneyene kadar, eger zevkimi baltayacak cok sorun varsa ya da diger platformlarda insanlar kaymak gibi oynarken biz sikinti yasiyorsak imza kampanyasi falan baslaticam change.org uzerinden bir daha da bunlarin oyununa para vermeyecegim.

• Kahraman elektronik ile görüşmem sonucu bugün oyun gelmeyecek bu saatten sonra. Yarın bekleniyor. Alırız akşama akarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Felaket habercisi gibi olacagim ancak oyunda kapali alanlarda fps sorunu varmis, ps4 versiyonunda. Ilk gun guncellemesi yuklu halde yasaniyormus, ayrica acik alanda da az da olsa kucuk dususler mevcut olabiliyormus. Kapali alanda ozellikle size ates edildiginde ve molotov atildiginda bu sikintilar daha dikkat cekici oluyormus.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1137035

Ben bethesda ya guvenmiyorum kesinlikle. Fallout 4 icin alistirma olsun diye, konsolun mimarisine alismak icin skyrim'i xbox one'a portlamis adamlar. PS4 icin hic ozen gosterdiklerini dusunmuyorum, kaldi ki microsoft ile anlasmalari var bu oyun icin. Yine de gaza gelmemeye calisiyorum kendim deneyene kadar, eger zevkimi baltayacak cok sorun varsa ya da diger platformlarda insanlar kaymak gibi oynarken biz sikinti yasiyorsak imza kampanyasi falan baslaticam change.org uzerinden bir daha da bunlarin oyununa para vermeyecegim.

Evet oyunun teknik sorunları Var ve update ile düzeltilebilecek şeyler gibi görünüyor. Aksi halde yarına hala vaktimiz var. Steam üzerinden sipariş edilir gerekirse.

• Ben psn'den pre-order ettim hocam ondan biraz da isyanim. O zaman da guvenemiyordum ps3'deki bethesda tecrubelerimden ancak yeni nesilde bir sans vereyim istedim. Umarim toparlanir oyun derhal.
    Isin komik yani yapimcisi ne demis:

Fallout 4 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada
  • Ön yüklemeye nasıl açılmaz ya hala ? Bu arada klasik Bethesda, değişmeyen oyun motoru... Ps3 döneminde de bu adamlar milleti kanser ettiler. Zaten hep MS odaklı bir firmaydı. Bunun haricinde oyunun iki konsolda da 1080p 30fps olması beni huylandırmıştı. Ya ps4 geri planda tutuldu yada daha kötüsü.

Gerçi yayınların %90'ı PS 4 üzerinden ve oynayanlar bir türlü bırakamadıklarını doyamadıklarını dile getiriyorlar. Umarım sorunların boyutu çok büyük değildir.

Sadece sony cephesi çekmiyor bu tür sıkıntıları bu arada. New Vegas'ı PC'de hala bitiremedim mesela oyundan atmalardan, göçmelerden çökmelerden kaybolan savelerden ötürü. Aynı şekilde Fallout 3 xbox 360'ımın ölmesine sebep olmuştu, garantisi vardı iyiki
    Teknik departmanları anaokulu seviyesinde eğitime sahipler sanırım.

"Bug" kavramının sözlükteki karşılığı olmaları da ayrı bir mevzu Ama ne yapıyorlarsa yapıyorlar bir şekilde oyunun hikayesi, atmosferi, kitlesi derken uçup gidiyor. Sonra yapıştır GOTY'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 8 Kasım 2015; 20:35:28 >

• Pre-load açıldı

56 dk'lık PS4 oynanış videosu var youtube'da, bir kısmına göz attım yağ gibi akıyordu. Grafikler de daha önce gösterildiği gibiydi.

Oyunu oynayanların bir kısmı teknik hiçbir sorunla karşılaşmamışken bazı kişiler kapalı alanlarda az miktarda da olsa fps düşmesi olduğunu paylaşıyor. Anladığım kadarı ile ciddi bir problem değil, küçük bir güncelleme ile düzelir diye düşünüyorum. Üç platform için de sistemi ciddi bir yükün altına sokacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Yalnız klasik bethesda, oyun bug doluymuş. Bazı buglar save dosyasını bozabiliyormuş, o nedenle bolca save yapıp oynamayı tavsiye ediyorlar. Buglar can sıkıcı olursa bir hafta kenarda tutabilirim oyunu, oynamadığım oyunlar var nasılsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 8 Kasım 2015; 20:44:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Pre-load açıldı

Kaç gb?

• Danny Santos kullanıcısına yanıt
    Tam olarak hatırlamıyorum ama 4.3GB indiriyor kalanı arka planda inecektir, toplamda 29.9 GB.
  • kutulu mu beklesem pre order mı yapsam kararsızım

• Preload'da geri aayım saati var mı? Tam olarak ne zaman aktif oluyor oyun.

• nebube N kullanıcısına yanıt
    Konsolu acinca tam olarak bakarim ama sali sabahi 7:00 gibi aciliyor olmasi lazim.
  • Teşekkürler. O zaman yarın gün içinde spottan bulamazsam akşama veririm digital siparişi.
  • Oyunu tr psnde alıcam. Orada da ön siparişe açıldı mı acaba, var mı bilen?

• TR psn'de sabah 9 itibariyle hala önyükleme için geti sayıyor. Benim tavsiyem oyunu ya spottan bulmaya çalışın ya da Us psn'den alın. Orada preload açılmış durumda. Sony yine kazığını atmayı başardı. Türkiye psn'de önyükleme bir iki saat içinde açılmazsa oyunun kilidi kalktığında hala download ediyor olacağız. sabredemeyip üç seçenekten en kötüsünü tercih etmeyin benim gibi. Şimdi gta5 önsipariş rezaletine dönmemesini umuyorum.

• Ankara'ya bugün gelir mi sizce arkadaşlar?

• Oyunda kaç son var acaba?
  • nebube N kullanıcısına yanıt
    Geri sayım ön yükleme için değil, oyunun açılması için oluyor. İndirmeye otomatik başlamamıştır belki, kendiniz download diyip indirmeyi deneyin isterseniz açılması gerekiyor çoktan. Eğer gerçekten başlamadıysa çok sinir bozucu bir durum, sony neyin kafasını yaşıyorsa artık... Bu belki SCEE ve SCEA'nın farklı şirketler olması ve bazı noktalarda farklı politika uygulamaları ile alakalıdır. Herkes diyor zaten SCEA hizmet ve müşteriye geri dönüş olarak harika, ama SCEE ilgisiz diye.

Benim pre-load tamamlandı gayet hızlı indi oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 9 Kasım 2015; 11:58:07 >
  • Ön yükleme bitti. Son zamanlarda psn oldukça hızlı çalışıyor bende.

• Haklısınız geri sayım oyunun aktifleşmesi için ama hala bir paket indirmemişti sabah baktığımda.
    Amerika'da ön yükleme açılmış ama Avrupa'da parça parça açılıyor. Avustralya'da hala açılmamış durumda.
    Neyse bu kadar bekledik biraz daha bekleriz ama sony'nin yaptığı kabul edilemez.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.