Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FALLOUT 4 PIP-BOY EDITION PS4 (EKSİKSİZ SET) Satın Al 3 Kasım 2020 18:55 1 1 FALLOUT 4 PIP-BOY EDITION PS4 (EKSİKSİZ SET) Ön sipariş ile yurtdışındayken satın almıştım. Pip-boy bir kez kutudan çıkartılıp kola takıldı sadece. Onun haricinde de yaklaşık bir ay boyunca kitaplıkta cam koruma altında dokunulmadan sergilendi ve kutusuna geri kaldırıldı. Yıllardır da o şekilde duruyor kutusunda. Pip-Boy'a takılabilen uyumlu olan telefonları ve telefon uygulamasını araştırmak size aittir. Herhangi bir telefon veya uygulama problemi yaşarsanız sorumluluk kesinlikle kabul etmiyorum.Oyunu bir kez oynayıp, bitirdim ve kutusuna geri koydum. Oyun steelbook edition aynı zamanda.Kısacası fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi, set eksiksiz ve istisnasız olarak sıfır kondüsyondadır. Kendim de collector's edition set koleksiyoncusu olduğum için topladığım setlere azami özeni gösteriyorum. Ancak artık koleksiyon yapmadığım için elimde kalan bu son değerli seti de nakit ihtiyacım olmasından dolayı satmaya karar verdim.Ürun çalıştığı, ilan açıklamasında/fotoğraflarda gerekli bütün detayları verdiğim ve problemsiz olduğu için hiç bir şart altında iade almıyorum. Ürünü tam bilmiyorsanız lütfen önce arastırmanızı yapıp, sonra almaya karar verin. Aklınıza takılan sorular olursa mesaj gönderebilirsiniz, mobilde olduğumdan dolayı bütün sorularınızı anlık olarak yanıtlarım.Ürünü elden teslimat isterseniz; İstanbul Kocamustafapaşa, Haseki, Çapa, Fındıkzade, Cerrahpaşa, Aksaray, Yusufpaşa ve Şehremini bölgelerinden teslim ederim. Eğer kargo ile teslimat isterseniz; önce ödemeyi alıp, ardından alıcı ödemeli olarak sadece Yurtiçi kargo ile gönderiyorum.Sadece nakit ödeme alıyorum, takas kabul etmiyorum. Elden almaya karar verdiğinizde lütfen buluşmaya geldiğinizde “yanımda şu kadar var, vereyim anlaşalım” türündeki klişeleşmiş kurnazlığı yapmamanızı öneririm. Zira çok rastlıyoruz, artık alıştık bu olaya. Hiç problem değil, satışı yapmadan geri dönebilirim bilginiz olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK Blue Yeti Blackout Edition - Sıfır Ayarında [SATILDI] Xbox One S (1708) 8. Nesil Gamepad - Sıfır Ayarında [SATILDI] 20 Ekim 2023 AC/DC - Celebration Show 50 Years Anniversary Konseri FALLOUT 4 PIP-BOY EDITION PS4 (EKSİKSİZ SET)