Şimdi Ara

(SATILDI )PS4 Slim 500GB + 2 adet DualShock v2 + Fifa18/ Nba Live 18/ Battlefield 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İyi günler, 2016-Aralık ayında n11.com üzerinden almış olduğum PS4 Slim 500GB konsol + yanında 2 adet dualshock v2 + Fifa 18/Nba Live 18/Battlefield 1 Revolution oyunlarını bilgisayar topladığım ve artık zaman ayıramadığım için satıyorum. Kozmetik açıdan ilk günkü orijinalliğini korumaktadır. Kutu içeriği eksiksiz, tam olarak verilecektir (içerisinden çıkan kulaklık daha kutusundan çıkartılmamıştır.) 2018 Aralık ayına kadar garantisi devam etmekte ve çok az kullanılmıştır. Severek aldım fakat exclusiveler bitince boşluğa düştüm + pc toplayınca satma kararı aldım. Ayrıntılı fotoğraf ve bilgi istenirse açıkça belirtebilirim. Düşündüğüm fiyat ise S A T I L D I. Elden satmak tercihimdir. Ufak da olsa pazarlık payı olabilir.

Satıldığı Yer: Ankara
    Oyunlar: Dijital Sürüm (Nba Live 2018 çift hak / Fifa 18 ve Battlefield 1 Primary Hak şeklinde bende olup tüm bilgileri mevcuttur)
    PSN Plus: Ekim ortasına kadar PSN Plus vardır.

Dipnot: Fifa Ultimate kadrosu bile 100-200TL eder seviyede, orta halli EPL ve özel kartlarla kurulmuş SüperLig karması mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saint BigJon -- 21 Haziran 2018; 9:19:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yer neresi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlanı güncelledim arkadaşlar, eğer herhangi ek bilgi gerekirse yardımcı olabilirim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.