Şimdi Ara

Fakültedeyim, derse geldim ama...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bomboş oturuyorum, diğer dersi bekliyorum. Hocanın sınıfa girmesiyle sınıftan çıkması arasında 5 dakika yoktur.Geçen hafta zaten derse gelmedi, bu hafta da böyle yaptı..Nasıl bir üniversitedeyim anlamış değilim. Dersler başlayalı güya 2 hafta oluyor fakat hala doğru düzgün ders işlemedik.Adamlar daha ders programını netleştiremedi.Okuduğum bölüm, üniversitenin en fazla öğrenci sayısına sahip olmasına rağmen hoca sayısı çok yetersiz.Farklı farklı derslere aynı hocalar giriyor.Bölümde bırak profesörü, doçenti, dr. unvanına sahip öğretim üyesi yok gibi bir şey.(Bölüm başkanı prof. bir de yar.doç. var.) Bu üniversite ve bölümü seçmeden önce öğretim üyesi kadrosunu öven birçok kişi görmüştüm fakat anladım ki hiçbiri doğru değilmiş.Güya Hacettepe'den hocalar geliyormuş derslere pehh... Ayda yılda bir gelse ne kadar faydası olacaksa...Şu anda gerçekten çok sinirliyim.2 haftadır fakülteye boşu boşuna gelip gitmenin biriktirmiş olduğu bir sinir. Hem resmi olarak derslere başlama tarihini eylülün sonu olarak belirleyeceksin (çoğu üniversite daha erken açıldı) hem de ders yapmayacaksın! Aynı bölümü başka bir üniversitede okuyan arkadaşım, harıl harıl ders işlediklerini hatta bayram öncesi sınava gireceklerini söyledi.Biz daha derslere başlamadık bile! Gerçekten sinir bozucu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beklenen soruyu soruyorum hangi üni hangi bölüm
  • üni bölüm nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.