Şimdi Ara

fakirim bayanlar ilgilenin benimle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fakir ama yakışıklı birisiyim türk filmlerindeki gibi sportif vucuda sahip 1.69 boyunda 60 kiloyum çalışmayı doğdum doğalı sevmiyorum. bu halimle kabul edecek br bayan yokmu yaşı farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 7 Ağustos 2014; 16:35:40 >

• 169

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

169

• Cüce halinle bide konumu açıyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakirsin. yakışıklı olman bir şey değiştirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge

Cüce halinle bide konumu açıyorsun?

evet =) cücülerinde konu açma hakkı var hem o kadarda kısa değilim 1 cm daha olsa 1.70
  • Vücut var beyin yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

Vücut var beyin yok

ben bu yazını bastırılmış psikoloji diye adlandırıyorum cevrende kimse bu kadar açık sözlü olamadıgı için bu yazdığım senın garibine gidiyor. Hayat dediğin dolu dolu 50 yıl sen veya bir aşkası beni kınasa ne olur kınamasa ne olur. anlıycağın senin gibi düşünen insanlardan nefret ediyorum az özgür olun yada başkalarının özgülüğünü kısıtlayıcı hareketlerde bulunmayın.!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddrick

fakirsin. yakışıklı olman bir şey değiştirmez.

haklısın sende. birgühn dünyayı satın alıcam.. =D
  • türk filmlerindeki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just.me -- 7 Ağustos 2014; 16:08:26 >

•  fakirim bayanlar ilgilenin benimle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor-x4

türk filmlerindeki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüBirYaşam

quote:

Vücut var beyin yok

ben bu yazını bastırılmış psikoloji diye adlandırıyorum cevrende kimse bu kadar açık sözlü olamadıgı için bu yazdığım senın garibine gidiyor. Hayat dediğin dolu dolu 50 yıl sen veya bir aşkası beni kınasa ne olur kınamasa ne olur. anlıycağın senin gibi düşünen insanlardan nefret ediyorum az özgür olun yada başkalarının özgülüğünü kısıtlayıcı hareketlerde bulunmayın.!!

Kardeş kusura bakma
    tipinde %80 kroluk seziyorum. Tarzını falan değiştirirsen insanların sana bakışı da değişir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüBirYaşam

quote:

Vücut var beyin yok

Kardeş kusura bakma
    tipinde %80 kroluk seziyorum. Tarzını falan değiştirirsen insanların sana bakışı da değişir

sezgilerin malesef doğru değil beni tanıyan insanlar her zaman nazik birisi olduğumu söylerler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.