Zaten kimse kimseye acımıyor, bir düşsen millet acır gibi yapar, 3 güne unutur, bir tek analar hariç tabii. Belki bu arkadaş en iyisini yapıyor, bencil olmak lazım hayatta, bireysel başarı için, tabii yaradılış meselesi. Ben ihtiyacı olanı çeviremem misal,herkes farklı yaratılmış.
ayneeeeen. ölsek toprak atmayacak millet yahu ben niye acıyım. fakirleri örnek göstermem lafın gelişi yani hiç kimseye acımam bu hayatta demek daha doğru. bazen yardım isteğini geri çevirmiyorum ama içimden gelerek yapmam yani. laf yemeyelim mantığı hani.
quote:
Orijinalden alıntı: .Power.
Suriyeli adama bende üzülmem ne üzülecekmişim benim milletim türk vatandaşı aç susuz yaşıyor onlara yardım yok suriyeliye yardım var yok öyle dünya iyi olmuş kırsınlar ağzını yüzünü.
Haberlerde diyor çocuklardan kanlar akıyordu ağzı yüzü dağılmış adam vurmuş çocuklar ise masanın başında bekleyip artık patatesleri almışlar diye. Kamera kayıtlarını veriyor haberde çocuklar ayakları kıçına vura vura kaçıyor ve dükkandan çıkarkan burger king kutusundaki bi kutu patatesi yere fırlatıyor ama görsen bi kutu yerler bayağı patates oluyor bildiğin dolu kutuyu çalmış o çocuk ya da hangi salak full dolu patatesi alıp da hiç yemeden bırakır çocuklar nerden biliyodu bırakcağını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme