iyi günler arkadaslar. bugun araba manyagı bır arkadasımla kullandıgım 2007 model polo aracın vag kablosuyla pc ye baglayıp bır kac ozellıgını actık(bellı bır hıza gelınce otomatık kapı kılıtlenmesı gibi) neyse özellikleri açtıktan sonra birde hata varmı dıye kontrol etti.herhangi bir yerde bozuklk sıkıntı varmı diye. hata kodunu hatırlamıyorum ama araçta lean fuel diye hata verdi yani fakir karışım diye. bunun nedeni olarak da lpg kitinden olduğunu söyledi. 1-ben bu hatayı düzeltmek için ne yapmam lazım? 2-lpg kitim brc my-11 taktıralı daha 6 ay olmadı? 3-araca zarar vermiş olabilir mi? 4-10.000 km dolmak üzere filtresi değitirmeye ankara mavi denizlere gidicem filtre yüzündne böyle olabilir mi? 5-ayrıca lpg de iken aracın çekişi bariz düştüğü belli oluyor bunu nasıl düzeltibilirim?(lpg bitince benzinde giderken çok rahat anlaşılıyor performans kaybettiği lpg de iken)
bana bunun maliyeti nedir lütfen cevaplar mısınız
araç 2007 model polo manuel 16500 km kit brc my-11
saygılar
Merhaba ;
Arıza kodunuz P0171 Fakir yakıt karışımı arızası ise yapılacak ayar ile bu arıza giderilir.Mavidenizler'e başvurun ,sorununuzu gidereceklerdir.Selamlar...
quote:
Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz
Merhaba ;
Arıza kodunuz P0171 Fakir yakıt karışımı arızası ise yapılacak ayar ile bu arıza giderilir.Mavidenizler'e başvurun ,sorununuzu gidereceklerdir.Selamlar...
ılgınız ıcın tesekkurler. galiba buydu hata kodu. bunu ıcın ben ucret oduyecek mıyım yoksa garantı kapsamında oldugu ıcın odemıyecek mıyım? saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: cagriosman
quote:
Merhaba ;
ılgınız ıcın tesekkurler. galiba buydu hata kodu. bunu ıcın ben ucret oduyecek mıyım yoksa garantı kapsamında oldugu ıcın odemıyecek mıyım? saygılar
Merhaba ;
Aracınız 2 yıl 100.000 km süresince tüm ülke genelinde BRC Grantisindedir.Bu arıza için herhangi bir ücret ödenmeyecektir.Ankara'da MAVİDENİZLER'e başvurun ,firma sahibi Tuncay Bey'e durumu iletin OBD ile yapılacak yol ayarı ile sorununuz giderilecekitir.Lütfen bizden de selam söylemeyi unutmayınız.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cagriosman
quote:
Merhaba ;
Merhaba ;
Aracınız 2 yıl 100.000 km süresince tüm ülke genelinde BRC Grantisindedir.Bu arıza için herhangi bir ücret ödenmeyecektir.Ankara'da MAVİDENİZLER'e başvurun ,firma sahibi Tuncay Bey'e durumu iletin OBD ile yapılacak yol ayarı ile sorununuz giderilecekitir.Lütfen bizden de selam söylemeyi unutmayınız.
acok tesekkur ederım ılgınız ıcın selamınızı soyluyecegıme emın olun. saygılar ıyı calısmalar. bu arada boyle ılgılı ve malınızın arkasında oldugunuz ıcın brc aılesıne tesekkur ederım saygılar
Rica ederiz ,BRC olarak herzaman yanınınızdayız.Selamlar...
Öncelikle merhabalar .Benimde bir sorum olacak. Aracım 2006 model polo 1.4 benzinli tredline. Araçta aralıklarla rolantide dalgalanma sorunum mevcut. Aracımı bilgisayara bağlattıgım zaman resimdeki 2 hata kodunu aldık. Sorun hakkında biraz bilgi alabilirmiyim. Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oztufan -- 10 Haziran 2018; 16:41:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >