Şimdi Ara

FAKİR ELEPHANT 2200 W SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
22.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FAKİR ELEPHANT 2200 W SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE

Ürün özelliklerine bakıldıgında tasarım olarak öncelikle çok şık HEPA 13 filitre kullanılması ve geliştirdikleri şamandıra sistemi sayesinde motora su kaçması engellenmiş.
    Ürün hakkında Sizlerinde görüşlerini almak isterim

Max. 2200Watt
    Su Filtreli Sistem
    Güvenli Şamandıra Sistemi
    Max. Su seviyesinin üzerinde dolum veya kullanım esnasında su seviyesinin artması durumunda, su haznesi içinde bulunanşamandra sistemi devreye girerek motora su kaçmasını önler.
    H.E.P.A 13 filtre
    Yatay park pozisyonu
    Otomatik Kablo sarma
    5mt kablo uzunluğu
    Tek hamlede çıkartılabilen su tankı sayesinde kullanımı ve temizlenmesi kolaydır
    APARATLAR
    Paslanmaz Çelik Teleskopik vakum borusu
    1.8mt Vakum gücü kontrollü ve tutma saplı hortum
    Pedallı Yer aparatı
    Turbo Yer aparatı
    Kenar Köşe Aparatı
    Koltuk Aparatı
    Garanti süresi 2 yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decho -- 16 Kasım 2016; 16:32:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cazipalisveris

Ürün özelliklerine bakıldıgında tasarım olarak öncelikle çok şık HEPA 13 filitre kullanılması ve geliştirdikleri şamandıra sistemi sayesinde motora su kaçması engellenmiş.
    Ürün hakkında Sizlerinde görüşlerini almak isterim

Max. 2200Watt
    Su Filtreli Sistem
    Güvenli Şamandıra Sistemi
    Max. Su seviyesinin üzerinde dolum veya kullanım esnasında su seviyesinin artması durumunda, su haznesi içinde bulunanşamandra sistemi devreye girerek motora su kaçmasını önler.
    H.E.P.A 13 filtre
    Yatay park pozisyonu
    Otomatik Kablo sarma
    5mt kablo uzunluğu
    Tek hamlede çıkartılabilen su tankı sayesinde kullanımı ve temizlenmesi kolaydır
    APARATLAR
    Paslanmaz Çelik Teleskopik vakum borusu
    1.8mt Vakum gücü kontrollü ve tutma saplı hortum
    Pedallı Yer aparatı
    Turbo Yer aparatı
    Kenar Köşe Aparatı
    Koltuk Aparatı
    Garanti süresi 2 yıl

arkadaşlar ürünü inceledim biraz gercekten muhteşem tasarım ve fonksiyonları bulunmakta yaa aklıma yattı bu muhteşem ürün bence

• kullanan var mı acaba? şu sıralar yeni süpürge almayı düşünüyorum da karar veremedim. marka olarak sağlam ama kullanışlılığı, temizleyişi, çalışırken ki sesi falan. kullanan arkadaşlar anlatabilirse iyi olacak.teşekkürler.
  • bir cacık olmaz bundan buram buram çin kokuyor
  • ben alman biliyorum fakir markasını. üretim çin olabilir doğrudur. bize menşei değil kullanımı lazım ki kullanan henüz yok demekki.
  • Artık bildiğim kadarıyla tamamını saruhan holding satın aldı, süpürgeler polonya ve çinde yapılıyorlar. Pazarlamada oldukça başarılılar ama bosch, siemens, miele, nilfisk kalitesinde değil kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkarpuz61

ben alman biliyorum fakir markasını. üretim çin olabilir doğrudur. bize menşei değil kullanımı lazım ki kullanan henüz yok demekki.

Fakir Alman markası, şu an Saruhan Holdinge ait. Ürünlerin üretimi Çin ve değişik yerlerde yapılmakta, Bilgidim Kadarı ile tüm mühendislik çalışmaları arge Almanyada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su ısıtıcı /kettle tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Ürün %100 Türk malı.Bilip bilmeden işkembeden sallamayın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan0010

Merhaba,

Ürün %100 Türk malı.Bilip bilmeden işkembeden sallamayın!

Oyuncakcıda satılan cocuk ev aletlerine benziyor süper olmuş kullnmazsan yıllarca yeni kalır
  • aşağı yukarı aynı fiyatlara arnica da var hangisini almak daha mantıklı acaba? bunun emiş gücü de 350w imiş. uzun süre memnun ederse almayı düşünüyorum ama bakalım.
  • Alın, kullanın arkadaşlar!
    Ben aldım daha öncede Arnica kullanıcısıydım, iyi ki almışım diyorum.
    Arnica ilk ay iyi sonra elinizde kalıyor.
    Servisi zaten ayrı bomba.
    Fakir bu işin üstadı zaten.
  • quote:

Alın, kullanın arkadaşlar!

ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? kullanımı temizlenmesi pratik mi? emiş gücü nasıl arnica'ya oranla? bu aralar bende alacağım bir tane ama araştırıyorum hala.
  • quote:

quote:

Alın, kullanın arkadaşlar!

ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? kullanımı temizlenmesi pratik mi? emiş gücü nasıl arnica'ya oranla? bu aralar bende alacağım bir tane ama araştırıyorum hala.

1 ay olacak nerdeyse.Temizlemeyi nerdeyse tek elle yapıyorum :) Kullanımı klasik ve basit.Arnica halt etmiş :))) o kadar.
  • Ürün türk malı ise üreticisi kimdir acaba ? senur ? (arnica üreticisi) yada ernamaş (Arçelik - beko ve bazı arzum süpürgelerin üreticisi ?) süpürgenizin kullanım klavuzu duruyorsa bizimle paylaşabilirmisiniz ?
  • ben fakire mail attım bana göndermişlerdi kullanım kılavuzunu.yarın buraya eklerim.
  • quote:

dış koli görseli
    kullanma kılavuzu

Tavsiyem sulu süpürgelerden uzak durun hepsi zamanla mikrop ve bakteri yuvası haline geliyor paranıza yazık

• Bir allahın kuluda kullanımla ilgili bir şey yazmamış. Kutusunda ses seviyesini 62 db yazmışlar. Örneğin bu doğrumudur. Bu site de artık insanlar bilsede bilmesede kullansada kullanmasada fikir beyan ediyorlar. Soru çok açık: Kullanışlımı ? Sessizmi? ( Cevap Çin malı : Ne alaka)
  • Bu ürünü almak isteyenler için yorumum.

Geçen ay aldım, kullanmaya başladığımız anda hortumu süpürgeye takılan parçadan çıktı (kopmadı veya yırtılmadı) servis hortum garantiye dahil değil dedi ve yenisi için 30 lira istedi.

Artı yönleri
    Çok kolay temizleniyor
    Kullanımı çok basit

Eksi yönleri
    Ürünün malzeme kalitesi iyi değil
    Çok sesli çalışıyor ve ıslık sesi gibi bir ses çıkarıyor (Sulu süpürgelerin hepsinde ses sorunu var yani bu yönünü bilerek aldım)
    Kablosu 5 metre
    Çekiş gücü kuru süpürgelerden biraz daha düşük (Sanırım çekiş gücünün iyi görünmesi için hortumu biraz ince yapmışlar)
  • 3 yıl oldu. Süpürgeyi aldık. Tam 2. Yıl doluyorken motor yandı. Allah'tan 2 yıl dolmasına 1 ay kala yandı da garanti dahilinde değişti. Şunu söyleyeyim. Aşırı sesli çalışıyor ve temizlemesi zahmetli. Şimdi letgo ile satacam ilan verdim. Philips 9919 aldım ikisi arasında muazzam fark var. Hem ses hem çekiş. Philips 10 numara oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.