Şimdi Ara

Fakir değilim ama arkadaşlarım öyle görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lise 3 e gidiyorum.Fazla konuşkan biri değilim.Tenefüsleri test falan çözerim,arkadaşlarım der kalk biraz dolaş kilo alcan falan diye bende tamam dolaşırım falan derim dolaşmam niye bilmiyorum ama sınıftakilerle aram iyi yani konuşurum hal hatır falan...Neyse müdür çağırdı derste beni gittim arkadan atılcan falan diye espri yaptılar neyse gittim aylık paranızı ödememişsiniz durumunuz müsait değil mi falan dedi.Dedim müsait.Ailen telefonu açmıyor dedi.Annem toplantıdadır ondan açmıodur dedim.Neyse sen söylersin ödeyin falan dedi tamam dedim.Gittim sınıfa oturdum hoca bişey demedi ama arkadaşlarım noldu niye çağırdı falan dediler.Dedim dershaneye parayı ödememiş annem dedim.Hmm dediler acıyarak dedim noluyo fakir sandılar heralde

Bide son derse doğru herkes 3 lira verip kantinden bişeyler alıp sınıfta yicektik.Bende o gün ppara getirmedim.Sordular bana Emre 3 lira ver kantinden yemek alcaz diye bende yok bende para siz yiyin zaten tokum dedim.Tip tip baktılar sonra biri tamam ben veririm Emrenin parasını dedi.Herkes susmuştu ama .

Nasıl kurtulabilirim arkadaşlar lütfen yardım.Aslında mantıklı ha fakir numarasına devammı etsem herşeyimi yapıyorlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre12x -- 25 Ocak 2014; 2:20:31 >

• Durumumuz yoktu, okuyamadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek derdin bu olsun
  • Özet: Çocuk asosyalmiş arkadaşları fakir sanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Özet: Çocuk asosyalmiş arkadaşları fakir sanmış.

asosyal değilim ki ben fazla konuşmayı sevmem yeri geldiğinde konuşurum her gün arkilerle dolaşırım asosyallikmi bu
  • Ne güzel la işte.Keşke beni de fakir sansalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre12x

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Özet: Çocuk asosyalmiş arkadaşları fakir sanmış.

asosyal değilim ki ben fazla konuşmayı sevmem yeri geldiğinde konuşurum her gün arkilerle dolaşırım asosyallikmi bu

Hocam ne yalan söyleyim okumadım yazdığını nasıl olsa asosyaldir dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ağır asosyal + fakir.
    Konu kilit, forum silinebilir.
  • ne zaman FPS oynasam , mesela sniper mıyım dürbünle soteye yatıyorum tam işlek yola doğru dakikalarca bekliyorum gelen geçen olmuyor ulan diyorum sinirlenip dürbünü kapatıyorum pat diye önümden iki üç adam geçiyor. Ya da open world FPS de spawn olur olmaz kafama havan topu düşebiliyor. 10 kişi birlikte koşuyorsak bitane de sniper bize saldırıyorsa ilk ben ölürüm net. Mayın tuzak falan varsa bana denk gelir. Herkes iki siper arasından koşar bende güvenli diye en son çıkarım tam ben çıkarım koşulacak yola roket atılır. Tam karşıma düşman çıkar lag girer, düşman öldürür lag geçer.Takımımda noob varsa mütamadiyen kazayla beni öldürür. Takım arkadaşlarım beni arabayla uçurumdan aşağı atar. Düşmanın bir canı kalmışkan şarjörüm biter. İlk loginde rast gele noktaya spawn atan bir oyun beni harita dışında bir yere spawn ederek ilk saniyeden ölmeme sebep olur. 15 -20 kişi bir arada duruyorsak düşman sniper kesinlikle ilk önce bana headshot atar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

ne zaman FPS oynasam , mesela sniper mıyım dürbünle soteye yatıyorum tam işlek yola doğru dakikalarca bekliyorum gelen geçen olmuyor ulan diyorum sinirlenip dürbünü kapatıyorum pat diye önümden iki üç adam geçiyor. Ya da open world FPS de spawn olur olmaz kafama havan topu düşebiliyor. 10 kişi birlikte koşuyorsak bitane de sniper bize saldırıyorsa ilk ben ölürüm net. Mayın tuzak falan varsa bana denk gelir. Herkes iki siper arasından koşar bende güvenli diye en son çıkarım tam ben çıkarım koşulacak yola roket atılır. Tam karşıma düşman çıkar lag girer, düşman öldürür lag geçer.Takımımda noob varsa mütamadiyen kazayla beni öldürür. Takım arkadaşlarım beni arabayla uçurumdan aşağı atar. Düşmanın bir canı kalmışkan şarjörüm biter. İlk loginde rast gele noktaya spawn atan bir oyun beni harita dışında bir yere spawn ederek ilk saniyeden ölmeme sebep olur. 15 -20 kişi bir arada duruyorsak düşman sniper kesinlikle ilk önce bana headshot atar..

Boşver oyun onlar gerçek değil.

• Arabanız lüx bişeyse al okula git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de öyle sanmışlardı bi ara sonrasında okula e250 ile gidince müdür vali geldi diye kapımı açmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.