Şimdi Ara

fake kız nasıl anlaşılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında fotoları buraya atarsan ifşa team canına okur ama tabi bu kadar haydutun içine fotoları atmak istermisin bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseerrddaarr

Aslında fotoları buraya atarsan ifşa team canına okur ama tabi bu kadar haydutun içine fotoları atmak istermisin bilemem

bence etik olmaz atmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın etik değil.

Benim bir hesap vardı otomatik arkadaş filanda yaptım ama sıkıntı şurada eğer fake ise fotolarına yorum gelmez ya da o bir yerde etiketli değildir tutarsızlıklar vardır.Sonra akraba bağlarına bak aynı soyisim ya da okul,iş yeri, şehir vs. de ekli kişi sayısına bak eğer aynı okuldan 10 kişi ekliyse ya da akraba soyisimleri gerçekse en azından gerçek bir hesap kullanıyor demektir tabi klavyenin arkasında kim var bilemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xElusive

quote:

Orijinalden alıntı: artdzy

quote:

Orijinalden alıntı: xElusive

quote:

Orijinalden alıntı: artdzy

google dan tarat bakalım fotografları

mobilden yapabilir miyim ?

google goggles uygulamasıyla dene bakalım..

hiç bi sonuç bulunamadı hocam.iyi bi şey mi

bilmem google hiç bulamadıysa başka bir problem vardır eğer konusutugn kızın profilini filan buluyorsa gerçektir..ee zaten bir sürü fotograf buluyorsa fakedir :) desktopa geçtiğinde google imageden de tarat en garanti yol..

• Seninle anında muhabbetlerine giriyorsa fakedir, yani namuslu gibi görünüp sen konu açınca.

Gerçi bende bilmiyorum ki ben 3 kıza fake dedim konuştuğum, 3 ünden de foto istedim attılar +tel nosundan aramıştı bi kiz, ben hala fake olduğunu düşünüyorum nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Seninle anında muhabbetlerine giriyorsa fakedir, yani namuslu gibi görünüp sen konu açınca.

Gerçi bende bilmiyorum ki ben 3 kıza fake dedim konuştuğum, 3 ünden de foto istedim attılar +tel nosundan aramıştı bi kiz, ben hala fake olduğunu düşünüyorum nedense.

Vermeden emin olmuyorsun hacı sende.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.