Bildirim
faizsiz araba nasıl alabilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2.elde ancak galeriyle anlaşıp 4-5 ay vade yaptırabilirsiniz, onun dışında da şu anda faizsiz bir araç alım yöntemi aklıma gelmiyor. -
Şu anda taşıt kredisi faiz oranları gayet düşük faydalanabilirsiniz bence... e adam kredi veriyor tabiki banka belli bir faiz koyacak yoksa babasının hayrına size o parayı vermiyor... :D Faizsiz olarak akla en yatkın yöntemlerden birisi de bir akrabanız ya da yakın bir tanıdığınızdan bu miktarı almak olabilir, yoksa faizsiz kredi diye birşey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucak_muhendisi -- 16 Şubat 2010; 20:21:55 > -
faizsiz kredi ikinci elde bulamazsınız -
reklam olmazsa eminoto diye bir sistem var araştır.(benim bilgim yok sadece duydum) -
eğer faize haram olduğu için bulaşmak istemiyorsan vadeli satış yapan yerlerden alabilirsiniz mesela senetle vade yapan galeriler veya bayiler.Burada bankaya bulaşmadan vade ile yapılan alışverişlerde eklenen vade farkı faiz olmuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ototube
eğer faize haram olduğu için bulaşmak istemiyorsan vadeli satış yapan yerlerden alabilirsiniz mesela senetle vade yapan galeriler veya bayiler.Burada bankaya bulaşmadan vade ile yapılan alışverişlerde eklenen vade farkı faiz olmuyor.
aynen ole kardes.haram oldugu ıcın bulasmak ıstemıorum
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
reklam olmazsa eminoto diye bir sistem var araştır.(benim bilgim yok sadece duydum)
orayı bılıom .ama onlar da gec verıor parayı.
benım aklıma gelen.
bazı bankalar 5bınlıra verıor faızsız.vakıfbank mesela.
ayrıca bazı fırmalarda faızsız verebılıor.bellı pesınat odendıkten sonra. -
Bu eminoto sistemini merak ettim, ayrıntılı aktarabilecek arkadaşlar var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Quadrifoglio.
Bu eminoto sistemini merak ettim, ayrıntılı aktarabilecek arkadaşlar var mı?
Çok detaylı bilmiyorum ama hanımların yaptığı gün gibi bir şey..
30binlik aracı almak isteyen 30 kişi (Sayı farklı olabilir..) bir araya gelip ayda bin lira veriyorsunuz.. Her ay bir kişiye araç teslim ediliyor.. Sıra kura ile belirleniyor.. İlk ay da size çıkabilir, son ay da..
Girişte peşinat verebileceğiniz bir rakam varsa kurada öncelik hakkınız oluyor, mesela ilk 10 ay içerisinde bir aya size teslim ediyorlar. Bu durumda bile kurada 1.2. ay çıkabilir, 9.10. ayda çıkabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
arkadaslar
10 15 bin liralık bi araba almak ıstıyorum
yalnız alacagım araba ya da kullanacagım kredının faızsız olması lazım,
nerden nasıl alabılırım,su anda hangı markalarda kampanya var,yardımcı olursanız sevınırım....
Otoeksper'de () AlfaRomeo'lar 12 ay sıfır faizle satılıyor, ilgilenirseniz bir göz atın..www.otoeksper.com.tr
Fiat'ın 2. Eli - 2. El Araba Fiyatları ve İlanları | Otoeksperhttp://www.otoeksper.com.tr
-
quote:
Orijinalden alıntı: nrglife
quote:
30binlik aracı almak isteyen 30 kişi (Sayı farklı olabilir..) bir araya gelip ayda bin lira veriyorsunuz.. Her ay bir kişiye araç teslim ediliyor.. Sıra kura ile belirleniyor.. İlk ay da size çıkabilir, son ay da..
Girişte peşinat verebileceğiniz bir rakam varsa kurada öncelik hakkınız oluyor, mesela ilk 10 ay içerisinde bir aya size teslim ediyorlar. Bu durumda bile kurada 1.2. ay çıkabilir, 9.10. ayda çıkabilir.
Çok teşekkür ederim.
-
quote:
quote:
eğer faize haram olduğu için bulaşmak istemiyorsan vadeli satış yapan yerlerden alabilirsiniz mesela senetle vade yapan galeriler veya bayiler.Burada bankaya bulaşmadan vade ile yapılan alışverişlerde eklenen vade farkı faiz olmuyor.
quote:
reklam olmazsa eminoto diye bir sistem var araştır.(benim bilgim yok sadece duydum)
benım aklıma gelen.
ayrıca bazı fırmalarda faızsız verebılıor.bellı pesınat odendıkten sonra.
Bu devirde herkes kredi olaylarını kabullenmişken faizin haram olduğunu hatırlayan böyle arkadaşların olması ne kadar sevindirici. Allah Razı olsun...
-
quote:
Orijinalden alıntı: asoz
quote:
quote:
quote:
benım aklıma gelen.
Bu devirde herkes kredi olaylarını kabullenmişken faizin haram olduğunu hatırlayan böyle arkadaşların olması ne kadar sevindirici. Allah Razı olsun...
iyi güzelde faizin araba alacak olanla bir alakası yok ki. parayı yiyecek olan adamın (bankanın) sevabını günahını düşünmek de mi size kalıyor yahu
sen faizle borç vermezsin anlarım da...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ofabiya
quote:
Orijinalden alıntı: nrglife
quote:
Girişte peşinat verebileceğiniz bir rakam varsa kurada öncelik hakkınız oluyor, mesela ilk 10 ay içerisinde bir aya size teslim ediyorlar. Bu durumda bile kurada 1.2. ay çıkabilir, 9.10. ayda çıkabilir.
Bir nevi gün düzenlemek gibi yani
galiba bir şekilde gün düzenlemek gibi
-
Faiz haramdır.
Peki Bank Asyanın yöntemi,
TÜrkiye Finansın yöntemi,
Kuveyt Türkün yönteminin faizden ne farkı var? Kısacası yaptıkları iş eşittir faizdir!!!
Buna düpedüz kendinizi kandırmak yada sizi kandırmaları denemezmi?
Bu inancınıza saygılıyım ama saf olmanın anlamı yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Real_ETA
quote:
quote:
quote:
quote:
benım aklıma gelen.
iyi güzelde faizin araba alacak olanla bir alakası yok ki. parayı yiyecek olan adamın (bankanın) sevabını günahını düşünmek de mi size kalıyor yahu
sen faizle borç vermezsin anlarım da...
Bana din dersi vermek düşmez , o kadar ilim sahibi değilim ama sana bildiğim birşeyi söyleyeyim; "faiz yemek haram sadece" diye birşey yok, faizi almak-vermek-aracı olmak, faizli krediyle ev veya araba satın almak, bunların hepsi dinimizce yasaklanmıştır ( haramdır ) . Kuran'da ; Faiz yiyenlere Allah (c.c). "ben o faiz yiyenlere savaş açtım" diyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
Faiz haramdır.
Peki Bank Asyanın yöntemi,
TÜrkiye Finansın yöntemi,
Kuveyt Türkün yönteminin faizden ne farkı var? Kısacası yaptıkları iş eşittir faizdir!!!
Buna düpedüz kendinizi kandırmak yada sizi kandırmaları denemezmi?
Bu inancınıza saygılıyım ama saf olmanın anlamı yok.
Onların ki de örtülü faiz, yani kılıf geçirilmiş.Kimse onlara faiz değil diye gidip kanmasın çünkü o da faiz ve diğer bankalara göre de oranları yüksek eğer mecbursanız gidip de kanmayın boşyere yüksek faiz ödemeyin. -
quote:
Bana din dersi vermek düşmez , o kadar ilim sahibi değilim ama sana bildiğim birşeyi söyleyeyim; "faiz yemek haram sadece" diye birşey yok, faizi almak-vermek-aracı olmak, faizli krediyle ev veya araba satın almak, bunların hepsi dinimizce yasaklanmıştır ( haramdır ) . Kuran'da ; Faiz yiyenlere Allah (c.c). "ben o faiz yiyenlere savaş açtım" diyor.
bu devirde artık vadeli birşey alıyorsan, kredi kartı kullanıyorsan faiz ödüyorsun demektir. haksız (ki neye göre haksız sonuçta parayı çalıştırıp kazanmakta bir emektir) bir kazanç yemedikten sonra gerisinden uzak durman zor. parayı alacak olan adamın ne şartlarda alacağına kendin karar veremezsin ki. -
quote:
Orijinalden alıntı: Real_ETA
quote:
bu devirde artık vadeli birşey alıyorsan, kredi kartı kullanıyorsan faiz ödüyorsun demektir. haksız (ki neye göre haksız sonuçta parayı çalıştırıp kazanmakta bir emektir) bir kazanç yemedikten sonra gerisinden uzak durman zor. parayı alacak olan adamın ne şartlarda alacağına kendin karar veremezsin ki.
Bu devirde faiz almaktan ve vermekten kaçmak çok çok zorlaştı, buna katılıyorum, ama şuna da inanıyorum ki, bu dünyanın sonunda ölüm var, verilecek hesap var, aynı zamanda da yiyeceğim her lokmayı bana veren bir Yaratıcı var, bu yüzden onun kurallarına karşı gelip kendimi paralamaktansa , beni ve yiyeceğim rızkı yaratanın kurallarına uymayı tercih ederim, çünkü ölünce burdaki çevremin veya ülkemdekilerin değil, direk olarak onun karşısında hesaba çekileceğim.
Benim inancımdır, katılan da olur katılmayan da ama bu konular çok hassastır o yüzden lütfen, dini konularda "hüküm vermek" konusunda çok dikkatli olunuz...
-
hüküm vermek yok zaten bilader, banane ben ne hüküm verecem. sadece fikir.
Benzer içerikler
- mercedes 1 milyon km garantisi
- 4 adet lastik kargo ücreti
- fiat otomatik şanzıman
- kırmızı ışıkta geçme nasıl tespit edilir
- dizel araçlarda buji var mı
- opel grandland 2025
- togg t10f
- 2024 araç satış rakamları
- byd 7 kişilik
- lada 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X