tabi ki de faiz yemelisin üsttekiler söylemiş kira riskli diye
Aslında kira riskli değil getirisi az. Belkide sorunsuz düzenli ödeyen bir kiracımız var diye riskli değil. 4-5 ev olsa onun kirasıyla geçinilir ama tek ev olunca insan düşünüyor işte.
Faiz bana daha mantıklı geliyor. Senin paran bana göre çok olsada piyasa da milyar liralar dönüyor. Yani senin bir etkin olmaz.
Kira da enflasyondan etkilenen birşey, hem daha az kazandırıyır hemde baş ağrısı.
Faizi enflasyon olmayacağını düşündüğün veya değer kazanacağına inandığın bir ülkenin parası cinsinden yatırman mantıklı olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Birşey satın alacaksan arsa al, arsa almayı düşünmüyorum diyorsan portföy oluştur 450K ile riski dağıtarak portföyünü oluştur bu konuda yatırım danışmanlığı ve ilgili bankalardan profesyonel hizmet alabilirsin.
Konut, dükkan alayım kiraya vereyim diyorsan düşünme bunu derim.
Ben başımı ağrıtmam risk almam gelirim ayın sonunda belli olsun diyorsan vadeli hesap derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme