Şimdi Ara

Failed to initialize launcher hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hatanın çözümünü bilen arkadaşlar lütfen yardım edin ! :(

http://imageshack.us/photo/my-images/541/adsznbb.png/

Origin: RQ7_ErdeM

PSN: berserkmonkee

BattleTag: BerserkMonk#1867
  • Benim harddisc 120 gb fuuu :D

Orijinalden alıntı: Miayke

Hdd de 50gb ye yakın yer olması lazım. Oyun 24-25 gb civarlarında ama patch atarken bir okadar daha yer istiyor oyun. Hdd de yer açtıktan sonra dene birde, düzelmesi lazım.

var var herşeyi denedim yinede olmadı sonunda DH'den bir arkadaşımız yardım etti torrent ile indiriyorum şuan yarına kadar yüklenir açılırsa çok mutlu olurum ama classlar konusunda biraz sıkıntım var :(

Hdd de 50gb ye yakın yer olması lazım. Oyun 24-25 gb civarlarında ama patch atarken bir okadar daha yer istiyor oyun. Hdd de yer açtıktan sonra dene birde, düzelmesi lazım.

arkadaşım bilmiyorsun eywallah ona bi sözümüz yok ama sallama be kardeşim lütfen bunu yapma ne alakası var hdd ile

Orijinalden alıntı: WrongWay00

quote:

arkadaşım bilmiyorsun eywallah ona bi sözümüz yok ama sallama be kardeşim lütfen bunu yapma ne alakası var hdd ile

Kaç ay önce ki mesaja alıntı yapıyorsun ve da saçmalıyorsun.

Aynı sorunu bende yaşadım ve tera ya açtığım ticketa adamların verdiği cevap oydu. Ben daha önce de betadayken oynadığım için oyunun 25-26 gb civarı olduğunu biliyordum haliyle hdd de 30gb ya yakın yer açmıştım. Oyun yüklendikten sonra yüklü olan patchleri açarken geçici olarak bir o kadar daha alan istiyor, boş alan olmayınca da patchlerin olduğu paketleri açamıyor ve hatayı veriyor.

Çok biliyormuş gibi konuştun umarım buna da bir cevap verirsin.

• -Bu oyunu oynayıp oynamadığını bilmiyorum ama hem bu oyunu oynadım hem de merak etme ben kendimce bir çok şeyi araştırırım da okurum da, sen bunlara kafanı takma.
    -Supportun verdiği cevap ki adamlarıon kendi oyunu onlar senden daha iyi bileceklerdir muhetemel hataları ve çömzümlerini.
    -Crack demişsin zaten tartışmaya bile gerek yok seninle.
    -Merak etme ingilizcem gayet iyi, ne demek olduğunu bende biliyorum. Hatayı veren şey launcher. Ve oyunu kurmak için ilk önce download ediyor(client), daha sonra ise inen paketleri açıyor ve kuruluma geçiyor. Eğer ki hd de yeterli yer yoksa, oyun paketleri açamıyor ve hata veriyor.
    Hadi kardeşim seni fazla tutmayayım git torrete asıl indir indir oyna oyunlarını.
    Ben gayet açıklayıcı ve adabımı koruyarak cevabımı verdim. Bundan sonra yazacağın şeyler beni ilgilendirmiyor çünkü ben gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum. Madde madde de anlamadıysan diyecek birşeyim yok kolay gelsin sana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.