Bildirim
Factorio (v1.0 Çıktı) [ANA KONU]
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güzel bir oyun olduğu belli de insan bağımlılık yapacak diye bulaşmak istemiyor. -
Bagımlılıkta zirve yapıyor evli, kız arkadaşı olan, yoğun çalışan ve 20 yaş altındaki arkadaşlara tavsiye edilmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 12 Mart 2016; 20:11:31 > -
21 dil ve Türkçe yok. -
Hocam var %88 turkcelestırıldıgı ıcın eklenmemıs henüz.Malum yerden ındırdıgım versıyonda %88 turkce olarak oynayabılıyorsunuz.Ilk basta turkcesız hayatta oynayamazdım cunku aşırı kombınasyon var anlamak gerekiyor ne ıstedıgını.Eger %88 turkcelı sekılde oynamak ıstersenız mesaj atın ozelden -
Konyadayım.Netbook ile oynayabilirmiyim : )) -
quote:
Orijinalden alıntı: bonser24
Konyadayım.Netbook ile oynayabilirmiyim : ))
Fazla fazla yeter netbook -
Oyunun populerlıgı gıt gıde artıyor Cok satanlar kısmında 5. sırada.Hala oynamayanınız var mı? 4574 kısıden %99 olumlu yorum alan yegane yapım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 15 Mart 2016; 4:36:37 > -
arkadaşlar multiplayer olarak arkadaşımla nasıl oyanayabileceğim hakkında bi fikriniz var mı? yabancı forumlarda baktım ama ortak server filan deniyor ya da local olarak olabiliyor dendi. ben evimden harita açıp arkadaşımın da kendi evinden buna katılmasını sağlayaiblir miyim? -
Multı hakkında pek bılgım yok ama oynayanlar var -
-
Oyunun 0.12.27 surumu cıkmıstır.%99 Türkçeleştirilmiştir ve bu sekılde kullanılabılmektedır.5253 kısıden %99 olumlu oy almıs.
Farkettıgım kadarıyla oyuna turklerın ılgısı hıc yok denecek kadar az.Bız turk mılletı grafık manyagıyız ondandır kesın.Neyse ben elımden geldıgınce konuyu güncel tutacagım.Ilgılenen olursa bıldıklerımı aktarmaya calısırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 21 Mart 2016; 5:36:36 > -
Merhaba Steam'de elinde Factorio 'gift' olan var ise karşılık olarak Dont Starve Together takas edeceğim pm atabilirsiniz. -
oyun çok hoşuma gitti. şimdilik korsan olarak oynamaktayım. indirime giderlerse oyunda kesinlikle destek olmak için alacağım. tek sorun milletinki gibi çok düzenli olmuyor benim sistem. o ordan geliyor falan karışık oluyor bayağı. -
Bende korsan olarak oynuyorum ılk fırsatta alacağım.Ilk basta cok karışık oluyor sonradan duzenlıyorsun.Zaman ayırmak gerekiyor uzun soluklu bır oyun -
İlginç bir oyuna benziyor... -
İstek listesine attım. Severim böyle oyunları -
Oyun daha yeni Steam'e geldi ama bir indirim söz konusu olabilir mi acaba? Yapımcılara bir mail atmayı düşünüyorum indirim yapacaklar mı ona dair bir fikir almak istiyorum tabii İngilizcem bu duruma çok da yeterli değil ama durumu anlatmaya çalışacağım, olmadı 30 tl verip alırız ne olacak ki, hem destek oluruz hem de erken erişimde olduğu için çıkan hataları bildiririz.
Üstte yazdığım 21 dil ve Türkçe yok mesajımı unuttun, olmasa da olur. 20 dk'lık bir Türkçe youtube kanaldan bir video izledim ve oyun hâlâ aklımda. Alacağım bu oyunu sonraki ay kesin. -
Hocam ındırım soz konusu olmayabılır su an yenı olduğu ıcın ama eger mesaj gonderırsenız cok ıyı olur.Indırım yapacaklarsa beklerım bende bır sure daha.Hocam oyunu ıster steamden ındırın ıstersenız başka yerden korsan ındırın ıcınde tr dili var.
Yanı extradan bır yamaya ıhtıyac duymuyor.Mesela ben oyunu su an cınce bıle oynarım cunku neyın ne ıse yaradığını ezbere bılıyorum
0.12.29 surumu malum yerlere düşmüştür Ahh param olsa bır dakka düşünmeden steamden alacağım ama yok işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 24 Mart 2016; 14:37:12 > -
Valla param yok diye kaçak çekecek değilim işte. Beklerim sıkıntı değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
21 dil ve Türkçe yok.
|
Benzer içerikler
- gta 4 kasma sorunu
- warband asker hilesi
- red alert 2 oyna
- age of mythology retold türkçe yama
- en iyi strateji oyunları
- age of empires 2 hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X