Şimdi Ara

Facetime ile ilgili birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende i4s var. facetime ile başka i4 i olan bir arkadaşımla görüntülü konuşma yapmak istiyorum.
    1-arkadaşımda wi fi bende ise 1 gb kotalı net paketi o beni arasa benim de kotamdan düşer mi ve düşerse 1-2 dk lık bir görüşme de kaç mb gider
    2-facetime ın aktif durması(kullanılmadan) şarjı götürür mü?
    nette de araştırma yaptım ama özellikle ilk soruma tam olarak cevap bulamadım bilen varsa yardım ederse sevinirim

• 1) wifi olmadan kullanamazsın facetime ı o yüzden kotayı sorun etme

edit: eğer internet paketi ile kullanılabilseydi tabiki kotandan düşerdi, yoksa nasıl görüşeceksiniz data alışverişi olmadan? telefon ücretleri gibi mi bu.. o beni aradı benim kotam düşmesin onunki düşsün

2) aktif durma derken arka planda çalışmasını diyosan öyle aman aman bi şarj götürmez.. zaten arka planda çalışmazkende seni biri arasa uyarı veriyor.. yani sürekli çalışmasına gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 21 Mayıs 2012; 15:48:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

wifi olmadan kullanamazsın facetime ı o yüzden kotayı sorun etme

edit: eğer internet paketi ile kullanılabilseydi tabiki kotandan düşerdi, yoksa nasıl görüşeceksiniz data alışverişi olmadan? telefon ücretleri gibi mi bu.. o beni aradı benim kotam düşmesin onunki düşsün

bağlı oldugu wifi ağı kotalı ise

• hımm wifi olmadn kullanamayacağım demek saolun arkadaşlar yardımlarınız için
  • Cydia' da programlar var diye okumuştum, JB' li telefonlarda 3G ile Facetime kullanılabiliyor diye biliyorum. Bu hafta JB geliyor, göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

merhaba arkadaşlar bende i4s var. facetime ile başka i4 i olan bir arkadaşımla görüntülü konuşma yapmak istiyorum.
    1-arkadaşımda wi fi bende ise 1 gb kotalı net paketi o beni arasa benim de kotamdan düşer mi ve düşerse 1-2 dk lık bir görüşme de kaç mb gider
    2-facetime ın aktif durması(kullanılmadan) şarjı götürür mü?
    nette de araştırma yaptım ama özellikle ilk soruma tam olarak cevap bulamadım bilen varsa yardım ederse sevinirim

Merhaba sorularina sira ile cevap vereyim.

1)Evet arayan yada aranan olman hic farketmez telefon veri alisverisi yaptigi icin kodanizdan duser.
    2)Fark edemeyeceginiz kadar az sarj harcar.

Son olarak cihaziniz jailbreakli degilse 3g veya edge le facetime kullanamazsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    röle ile ilgili kısa bir soru
    10 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.