Bildirim
faceıt turnavısını turkce yayın yapan yok mu ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: James Rodriguez
soru acık arakadaslar. Macları türkce yayın yapan yer var mı?
twitchde dota , gta falan türkçe yayın yapanları görüyorum ama csgo da türkçe yayınları göremiyorum nasıl açıyoruz türkçe yayınları ?
Telif haklarının alınması lazım sanırım.Faceit telif haklarıda sanırım yüksek -
quote:
Orijinalden alıntı: KnoxViLLeTR
quote:
twitchde dota , gta falan türkçe yayın yapanları görüyorum ama csgo da türkçe yayınları göremiyorum nasıl açıyoruz türkçe yayınları ?
Telif haklarının alınması lazım sanırım.Faceit telif haklarıda sanırım yüksek
hocam peki normal türkçe yayınları nasıl izleyeceğim
dota , gta falan hep türkçe için yayınlar çıkıyor csgo da cıkmıyor türkce yayınlara nasıl ulasabilirim? -
quote:
quote:
quote:
dota , gta falan hep türkçe için yayınlar çıkıyor csgo da cıkmıyor türkce yayınlara nasıl ulasabilirim?
Hocam acik konusmak gerekirse Turkce yayinlarda pek bir sey yok yani.Anlatilmiyor vs.Ingilizce her zaman daha iyi oluyor.Sahsen keske hic bidi bidi anlatimi olmasada soft maci izlesem diyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
dota , gta falan hep türkçe için yayınlar çıkıyor csgo da cıkmıyor türkce yayınlara nasıl ulasabilirim?
Hocam acik konusmak gerekirse Turkce yayinlarda pek bir sey yok yani.Anlatilmiyor vs.Ingilizce her zaman daha iyi oluyor.Sahsen keske hic bidi bidi anlatimi olmasada soft maci izlesem diyorum :)
Hocam csgo türkçe yayınları nerde hala cevap alamadım
-
Sanırım twitch de bir oyuna tıkladığımızda üstte ilk olarak türkçe yayınların gözüktüğünü ama cs go da neden görünmediğini soruyorsunuz. Türkçe düzenli olarak yayın yapan çok az kişi var ve bunlarında yarısı ciddi oynamıyor. Türkçe yayın yapan sayısı az olduğu için göstermiyor muhtemeden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X