Şimdi Ara

FACEİT SİSTEMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
21.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merabalar.Dün tesadüfen faceit diye bir site öğrendim.Normal cs go ile bunun arasında ne fark var pek anlamadım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

birde faceit den ban yiyince ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İkarus06 -- 22 Ocak 2016; 13:07:34 >

• 128 tick serverlar , 5v5 rekabetci fakat yensenize yenilsenizde oyun icindeki rütbenizi etkilemiyor.
    Banlar 2ye ayrılıyor bi lobideyken cıkarsanız daha az veriyor ,birde oyun icindeyken cıkarsanız daha büyük ceza veriyor , verdiği cezalar kat kat ilerliyor ilk cıkmada 1 gün veriyorsa 2.ci cıkmada 3 gün 4.cıkmada 1 hafta gibi.
    Anlayacagınız tamamen maç platformu diyebilirim.Rütbeniz ile alakası yok
  • cheat kullanımı %5 diyebilirim belkide 0 ve troll gelmiyor iyi oyuncular mevcut.
  • Hocam peki faceit den ban yenilince normal cs go etkileniyor mu? birde 3 maç yaptım sonra unlimited ol gibi birşeyler yazdı.bundan sonrası için ücretli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İkarus06 -- 22 Ocak 2016; 15:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner1925

cheat kullanımı %5 diyebilirim belkide 0 ve troll gelmiyor iyi oyuncular mevcut.

çok iyimser kalmış bu. troll ve toxic dolu oyunlar dengesiz
     FACEİT SİSTEMİ

• İkarus06 İ kullanıcısına yanıt
    Hayır normal cs go ile alakası yok server gibi düşün sadece faceitin serverında mac atıyorsunuz ayrıca bir limit yok diye biliyorum
  • çok sağolun hocam ben pek iyi değilim.Bu serverda baya bi zorlandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP Boost EUW için
    10 yıl önce açıldı
    CS:GO Saçma Rank Sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkarus06 İ kullanıcısına yanıt
    Faceitte daha cok oyunu çözmüş kişiler oynar siz daha yeni başlayıp hemen faceit girerseniz yabancı kalırsınız diyelim şuan size topluluk basit eglence cok iyi gelir
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    arkadaş premium dan bahsetmiş sanırım. rank düşme derdi olmadığı için canı sıkılan bütün troller free faceit de.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    evet hocam dediğiniz gibiymiş
  • hocam normal csgoda fps sabit
    faceitte surekli dusyo sizde de oluyor mu?
  • Hz.Vici0us kullanıcısına yanıt
    evet bende de öyle bir durum var , oyun açıkken faceit bağlanıp girince bir sorun olmuyor ama , oyun kapalı iken faceit oyunu başlatınca , 2 smoke yediğimde 3 saniye takılıyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: napster2k

128 tick serverlar , 5v5 rekabetci fakat yensenize yenilsenizde oyun icindeki rütbenizi etkilemiyor.
    Banlar 2ye ayrılıyor bi lobideyken cıkarsanız daha az veriyor ,birde oyun icindeyken cıkarsanız daha büyük ceza veriyor , verdiği cezalar kat kat ilerliyor ilk cıkmada 1 gün veriyorsa 2.ci cıkmada 3 gün 4.cıkmada 1 hafta gibi.
    Anlayacagınız tamamen maç platformu diyebilirim.Rütbeniz ile alakası yok

face it te oyundan attılar ve tekrar oynamaya çalıştığımda banlandınız diyor? ne kadar süre olduğu da yazmıyor ne yapmalıyım?
  • Faceit, Match making den daha kaliteli ve stabil bir oyun sistemidir. server rate 128 tick ve aynı zamanda bir çok ödüllü turnuva ve ligler premium hubs bulunmaktadır.
    Ücretsiz olarak kullanabilirsiniz hile oldukça azdır gelse de 2. oyununu oynayamadan ban yer muhtemelen ping oranları MM e göre muazzamdır ve Bildiğiniz üzere Tr server da açıldı SpaceSoilders TPL(türkiyeprolig) olarak normal bir internetle max 20 ping oyun oynarsınız kısacası CS den vazgeçemeyip MM de sürünen varsa hiç düşünmesin ref cod thnx:https://www.faceit.com/en?referral=7e3c9f3e-4dd9-4567-b442-d0455beb6ddc
  • quote:

Orijinalden alıntı: reapirman

Faceit, Match making den daha kaliteli ve stabil bir oyun sistemidir. server rate 128 tick ve aynı zamanda bir çok ödüllü turnuva ve ligler premium hubs bulunmaktadır.
    Ücretsiz olarak kullanabilirsiniz hile oldukça azdır gelse de 2. oyununu oynayamadan ban yer muhtemelen ping oranları MM e göre muazzamdır ve Bildiğiniz üzere Tr server da açıldı SpaceSoilders TPL(türkiyeprolig) olarak normal bir internetle max 20 ping oyun oynarsınız kısacası CS den vazgeçemeyip MM de sürünen varsa hiç düşünmesin ref cod thnx:https://www.faceit.com/en?referral=7e3c9f3e-4dd9-4567-b442-d0455beb6ddc
    VAC sistemine bağlı değil sanırım? VAC ban olan hesaplarımızı FaceIt' de kullanabilir miyiz? ...
  • ToTeM kullanıcısına yanıt
    Kullanamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi forumlar. MM atmak artık yorduğu, toxic insanlarla dolu olduğu için FACEIT oynamaya karar verdim, rehber niteliğinde bilgilendirecek arkadaş varsa çok sevinirim. Aklımdaki bazı sorular ise şunlar > Premium üyeliği gerek var mı? Fiyatı nedir, premium ile Free arasında ne gibi farklar vardır? Hile kullanım oranı var mıdır, varsa ne kadardır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.