Şimdi Ara

Faceit Nedir ? Bilmeyenler için anlatım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Herkez "Faceit" ne diye merak ediyor.
    Faceit'i Bildiğimiz CS deki rekabetçi sistemi gibi düşünün.Siz sıraya giriyorsunuz sistem size oyuncuları buluyor.

Şimdi derseniz bunun ne farkı var valve'nin serverlarında farkı ne ?Farkı serverler 128 Tick.Yani mermiler atınca gidior vs.Yani öyle adamı taradım ölmedi muhabbeti pek olmıyor.Eğer aylık 3 sterlin verirseniz premium üye olursunuz ve premium lu insanlarla oynarsınız.Sıralaya girenlere bıçak vs. gibi ödüller veriliyor

Oyuna Girdiğinizde 2 takımında kaptanı önce sunucuların bulunduğu lokasyonları banlar.En sona kalan lokasyondan bi server seçilir.Sonra Mapler banların sona kalan map oynanır.İlk başta Knife raund oluyor ve maçlar berabere kalmıyor overtime oluyor.

Burdan kayıt olursanız bana yardımcı olursunuz:http://play.faceit.com/?referral=5d7d8e0e
    Yardımcı olmak istemezsenizde :http://play.faceit.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehsetwo -- 11 Mart 2015; 1:56:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Faceit Nedir?

Faceit, Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) için bir üçüncü taraf platformudur. Oyuncuların çevrimiçi turnuvalara katılmalarına, sıralamalarını geliştirmelerine ve diğer oyuncularla rekabet etmelerine olanak tanır.

Faceit Nasıl Çalışır?

Faceit'e kaydolduktan sonra, bir beceri seviyesine atanırsın. Daha sonra, benzer beceri seviyesine sahip diğer oyuncularla maçlara yerleştirilirsin. Maçları kazanmak, sıralama puanları kazanmana yardımcı olur ve bu da seni daha yüksek beceri seviyelerine yükseltebilir.

Faceit'in Avantajları Nelerdir?

Faceit'in CS:GO oyuncuları için birçok avantajı vardır:

• Rekabetçi maçlar: Faceit, sıradan oyunlara kıyasla daha rekabetçi bir ortam sağlar.
    • Beceri tabanlı eşleştirme: Beceri seviyesine göre eşleştirildiğinden, her zaman benzer beceri seviyesine sahip rakiplerle oynarsın.
    • Sıralama sistemi: Sıralama sistemi, ilerlemeni takip etmeni ve diğer oyuncularla karşılaştırmanı sağlar.
    • Çevrimiçi turnuvalar: Faceit, oyuncuların çeşitli ödüller için rekabet edebilecekleri düzenli çevrimiçi turnuvalar düzenler.

Faceit ile Başlamak

Faceit'e kaydolmak ve oynamaya başlamak ücretsizdir. Ancak, Faceit Premium aboneliği, daha fazla özellik ve avantaj sağlar.

Sonuç

Faceit, CS:GO oyuncuları için rekabetçi maçlar oynamak, becerilerini geliştirmek ve diğer oyuncularla bağlantı kurmak için harika bir platformdur. İster yeni başlayan biri ister deneyimli bir oyuncu ol, Faceit'in sunabileceği bir şey mutlaka vardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,

Konu tarihi çok eski ama Google üzerinden denk geldiğim için çok fazla okuyan kişi olacağını düşündüğümden cevap yazmaya karar verdim. Faceit yayınlanalı çok sene geçti arkadaşlar ve hile önleme konusunda çok iyi bir performans sağlamıyor ancak şuan için Valve'in sunduğu hile sistemlerinden daha iyi.

Hile oranı konusunda Steam'e göre daha az hile bulunuyor, birde ücretsiz hesaplarda anti hile sistemini kurma zorunluluğu yok sadece ücretli sunucular için bu geçerli. Yakın zamanda da Faceit hakkında detaylı bir rehber hazırlamıştım, ilginizi çekerse aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz;

https://www.colaker.net/oyun/faceit-nedir-ve-nasil-oynanir-cs-go/

• Muyendiz28 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Faceit Anti Cheat sadece ilk 10 maçta zorunlu değil. Sonrasinda açmak zorunlu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.