Bildirim
faceit hakkında birkaç sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Faceit parası dediğiniz şey faceit puanı olarak geçiyor ve bu puan ile alış veriş yapabiliyorsunuz. Bu puanı da liglerde sıralamalara girerek elde ediyorsunuz. Başka yolları da var günlük turnuvalar falan düzenleniyor oralardan da 50 100 puan falan geliyor ama 50 100 puanla bir şey alamazsınız. Sistem şöyle supporter veya premiumu olanlar ilk 3 maçın ardından belli liglere giriyorlar ve bu liglerde 1 ay boyunca puan kasıp 1. olmaya çalışıyorlar ve bu faceit puanını elde ediyorlar. Liglere girip bakabilirsiniz kaçıncıya kadar ne kadar ödül veriliyor öğrenebilirsiniz. _____________________________ -
yani kazanılan maç başı faceit puanı vermiyor değil mi hocam? sadece turnuvalar ve ligde derece yapanlara geliyor bu puan ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Yavuzcanorhan
yani kazanılan maç başı faceit puanı vermiyor değil mi hocam? sadece turnuvalar ve ligde derece yapanlara geliyor bu puan ?
Evet. Maç kazanılınca verdiği puan lig puanı oluyor. Ligde puan kasıp ilk 10 a girerseniz de faceit puanı veriyor. Sizin 37 puan diye belirttiğiniz lig puanı oluyor._____________________________ -
ay sonunda geliyor faceit puanları. ay sonunda ilk 10da olursan yanda gördüğün kadar puan kazanacaksın. _____________________________ -
anladım hocam teşekkür ederim :) Birde ben 3 aylık aldım fakat 3 ay sonra otomatik ödeme iptal etmezseniz tekrar çeker diyorlar karttan, bunun iptalini faceit in sitesinden mi yapıcaz acaba bu konu hakkında bilginiz var mı ? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X