Şimdi Ara

faceit hakkında birkaç sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben faceit yeni hesap açtım. Supporter üyeyim.
    1-Supporterlar shopdan item alabiliyormu yoksa bu özellik sadece premium lara mı özel?
    2- Birde resime bakarsanız 37 puan toplamışım fakat sağ üstteki faceit parası artmıyor neden ?
     faceit hakkında birkaç sorum var

• Faceit parası dediğiniz şey faceit puanı olarak geçiyor ve bu puan ile alış veriş yapabiliyorsunuz. Bu puanı da liglerde sıralamalara girerek elde ediyorsunuz. Başka yolları da var günlük turnuvalar falan düzenleniyor oralardan da 50 100 puan falan geliyor ama 50 100 puanla bir şey alamazsınız. Sistem şöyle supporter veya premiumu olanlar ilk 3 maçın ardından belli liglere giriyorlar ve bu liglerde 1 ay boyunca puan kasıp 1. olmaya çalışıyorlar ve bu faceit puanını elde ediyorlar. Liglere girip bakabilirsiniz kaçıncıya kadar ne kadar ödül veriliyor öğrenebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Yavuzcanorhan

yani kazanılan maç başı faceit puanı vermiyor değil mi hocam? sadece turnuvalar ve ligde derece yapanlara geliyor bu puan ?

Evet. Maç kazanılınca verdiği puan lig puanı oluyor. Ligde puan kasıp ilk 10 a girerseniz de faceit puanı veriyor. Sizin 37 puan diye belirttiğiniz lig puanı oluyor.
  • anladım hocam teşekkür ederim :) Birde ben 3 aylık aldım fakat 3 ay sonra otomatik ödeme iptal etmezseniz tekrar çeker diyorlar karttan, bunun iptalini faceit in sitesinden mi yapıcaz acaba bu konu hakkında bilginiz var mı ?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.