Şimdi Ara

Faceit hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben daha önce Esea almıştım 1 aylık.Ping ve server kalitesi olarak güzel ancak bu sefer faceit mi alsam diye kararsız kaldım.

Faceit ücretsiz olarak girince bazı serverlarda fps baya düşüyor, pre oluncada aynı serverlara mı atıyor? Yoksa sorun bende mi acaba.

Faceit ödül sistemi nasıl oluyor? Solo girince win alınca puan geliyor mu yoksa aylık falan mı oluyor?

Pre aldığımda solo girdim diyelim pre olmayan gelebilir mi takıma? malum pre olmayanlar genelde trol oluyor.

Faceitte supporter ve premium farkı ne tam olarak? yani ucuz olanında alınca pre'lerle girebiliyor musun?

Kararsız kaldım esea faceit arasında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnrOzlp -- 15 Kasım 2016; 12:48:57 >

• Serverlar aynı.

Premium 5v5 aratman lazım ödül almak istiyorsan.

Pre aldığında 5v5 normal ve premium 5v5 var normal 5v5 de maç bulması 30 saniye sürer premiumda 2-3 dkları bulmakta.

Supporter premium 5v5 aratmanı sağlar premium hesapta hep captan olursun eğer elon diğer premium oyunculardan yüksekse. Ucuz pre alıncada girebilirsin.
  • 1- Hocam öncelikle fps düşmesinin serverlardan olduğunu düşünmüyorum uzun zamandır faceitte oynuyorum ve fps sorunu yaşamadım. Premium supporter fark etmiyor aynı serverlarda oynuyoruz. Premiumla supporterın farkı da şu faceitin her akşam düzenlediği turnuvalar oluyor bu turnuvaların bazıları sadece premium alanlara yönelik oluyor yani takımınız yoksa turnuva kovalayıp puan kasmak istemiyorsanız premium almanıza gerek yok supporterda aynı görevi görüyor.

2- Ödül sistemi de şu şekilde premium veya support alan kişiler liglerin başlarında 3 maç atıyorlar bu 3 maçın sonunda elolarına göre liglere giriyorlar bu ligler bronz silver gold diamond master ve fpl (fpl profesyonel oyuncuların ligi oluyor. ESEA'daki Rank S gibi düşünebiliriz.) ve bu liglerin içinde yaklaşık 50 60 tane grup oluyor(1 grupta yaklaşık 100 oyuncu oluyor) yani gold ligine girenlerin hepsi aynı grupta puan kasmıyor bu 60 grubunda ayrı ayrı 60 tane 1. olacağı anlamına geliyor. Ödül verme olayı da puanla oluyor bu puanları da bronzdan diamond a kadar ilk 10 a girene veriyorlar, master ligde ilk 25 e girene veriyorlar ve fpl de ilk 15 e girene veriyorlar. Tahmin edileceği gibi bu puanlar fplden bronza doğru gittikçe düşüyor. Liglerden kazandığın puan ile faceit shoptan girip istediğin skini, kulaklık mouse vb. alabiliyorsun.(klavye mouse u Türkiye'ye yolluyorlar mı bilmiyorum.)

3- Puan gelme konusu da ister solo gir ister 3 gir ister 5 gir her şekilde puan geliyor.(Solo girince kanser oluyorsun orası ayrı) Karşına gelecekleri de şöyle söyleyeyim oyunu iki şekilde aratabiliyorsun biri 5vs5 diğeri de 5vs5 Premium(bu konuya da değineceğim.) 5vs5 premium aratırsan karşına sadece premium veya supporterlar geliyor, 5vs5 aratırsan da karşına her türlüsü geliyor premium supporter almayanda.

4- Yukarıda premiumla supporter arasında ki farkı söyledim tekrardan yazayım, işe yarayan bir fark yok alacaksan supporter al paran boşa gitmesin.

5vs5 ve 5vs5 Premiuma gelirsek 1 ay içerisinde hem 5vs5 ten hemde 5vs5 premiumdan lig alıp puan kasabilirsiniz. Biraz zor olacaktır ama 2 ligde de 1. olursanız iki liginde puanını alıyorsunuz ve faceit in 6 aylık ücretini(6 aylık ücreti en son 74 liraya denk geliyordu) 1 ayda çıkartmış oluyorsunuz. Başka soru varsa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliBeşikçi

1- Hocam öncelikle fps düşmesinin serverlardan olduğunu düşünmüyorum uzun zamandır faceitte oynuyorum ve fps sorunu yaşamadım. Premium supporter fark etmiyor aynı serverlarda oynuyoruz. Premiumla supporterın farkı da şu faceitin her akşam düzenlediği turnuvalar oluyor bu turnuvaların bazıları sadece premium alanlara yönelik oluyor yani takımınız yoksa turnuva kovalayıp puan kasmak istemiyorsanız premium almanıza gerek yok supporterda aynı görevi görüyor.

2- Ödül sistemi de şu şekilde premium veya support alan kişiler liglerin başlarında 3 maç atıyorlar bu 3 maçın sonunda elolarına göre liglere giriyorlar bu ligler bronz silver gold diamond master ve fpl (fpl profesyonel oyuncuların ligi oluyor. ESEA'daki Rank S gibi düşünebiliriz.) ve bu liglerin içinde yaklaşık 50 60 tane grup oluyor(1 grupta yaklaşık 100 oyuncu oluyor) yani gold ligine girenlerin hepsi aynı grupta puan kasmıyor bu 60 grubunda ayrı ayrı 60 tane 1. olacağı anlamına geliyor. Ödül verme olayı da puanla oluyor bu puanları da bronzdan diamond a kadar ilk 10 a girene veriyorlar, master ligde ilk 25 e girene veriyorlar ve fpl de ilk 15 e girene veriyorlar. Tahmin edileceği gibi bu puanlar fplden bronza doğru gittikçe düşüyor. Liglerden kazandığın puan ile faceit shoptan girip istediğin skini, kulaklık mouse vb. alabiliyorsun.(klavye mouse u Türkiye'ye yolluyorlar mı bilmiyorum.)

3- Puan gelme konusu da ister solo gir ister 3 gir ister 5 gir her şekilde puan geliyor.(Solo girince kanser oluyorsun orası ayrı) Karşına gelecekleri de şöyle söyleyeyim oyunu iki şekilde aratabiliyorsun biri 5vs5 diğeri de 5vs5 Premium(bu konuya da değineceğim.) 5vs5 premium aratırsan karşına sadece premium veya supporterlar geliyor, 5vs5 aratırsan da karşına her türlüsü geliyor premium supporter almayanda.

4- Yukarıda premiumla supporter arasında ki farkı söyledim tekrardan yazayım, işe yarayan bir fark yok alacaksan supporter al paran boşa gitmesin.

5vs5 ve 5vs5 Premiuma gelirsek 1 ay içerisinde hem 5vs5 ten hemde 5vs5 premiumdan lig alıp puan kasabilirsiniz. Biraz zor olacaktır ama 2 ligde de 1. olursanız iki liginde puanını alıyorsunuz ve faceit in 6 aylık ücretini(6 aylık ücreti en son 74 liraya denk geliyordu) 1 ayda çıkartmış oluyorsunuz. Başka soru varsa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim.

sağolasın hocam.

Açıkcası support almayı düşünüyorum bi denemek için, pre'yle arasında o kadar fark yok anladığım kadarıyla kaptanlık olayı ve pre'lere özel turnuvalar hariç.

Ben support aldıktan sonra zaten 5v5 presize hiç girmeyi düşünmüyorum artık puan rank vs. premium maçlarda olduğu kadar kasarım.Support aldıktan sonra 5v5 presiz maça girmeye gerek var mı ki?

sistemi tam bilmediğim için alınca öğrenicem herhalde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Serverlar aynı.

Premium 5v5 aratman lazım ödül almak istiyorsan.

Pre aldığında 5v5 normal ve premium 5v5 var normal 5v5 de maç bulması 30 saniye sürer premiumda 2-3 dkları bulmakta.

Supporter premium 5v5 aratmanı sağlar premium hesapta hep captan olursun eğer elon diğer premium oyunculardan yüksekse. Ucuz pre alıncada girebilirsin.

eyvallah dostum sağolasın.
  • fps düşmesinin sebebi oradaki connect şeysinden girmenden kaynaklı ipyi alıp consoldan girersen fps düşmez.
  • onla alakası var mıdır ya, hiç aklıma gelmezdi valla.

sağolasın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ## Travian Hakkında ##
    17 yıl önce açıldı
    Lol hakkında sorularım
    12 yıl önce açıldı
    euko ve usko hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CnrOzlp kullanıcısına yanıt
    aynen zaten bir ara yazıyordu hala yazıyor mu bilmiyorum da fps drop yaşıyorsanız alttaki ipyi alıp consoldan girin diye.
  • arada arkadaşımla yaşıyorduk bu durumu,çözümü bu iyiyse çok güzel ya, teşekkürler öğrendiğimiz iyi oldu
  • Bu arada turnuvalar nasıl oluyor?

yani diyelim solo katıldım turnuvaya, kaç maç oluyo yada sistem nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnrOzlp

quote:

Orijinalden alıntı: AliBeşikçi

1- Hocam öncelikle fps düşmesinin serverlardan olduğunu düşünmüyorum uzun zamandır faceitte oynuyorum ve fps sorunu yaşamadım. Premium supporter fark etmiyor aynı serverlarda oynuyoruz. Premiumla supporterın farkı da şu faceitin her akşam düzenlediği turnuvalar oluyor bu turnuvaların bazıları sadece premium alanlara yönelik oluyor yani takımınız yoksa turnuva kovalayıp puan kasmak istemiyorsanız premium almanıza gerek yok supporterda aynı görevi görüyor.

sağolasın hocam.

Açıkcası support almayı düşünüyorum bi denemek için, pre'yle arasında o kadar fark yok anladığım kadarıyla kaptanlık olayı ve pre'lere özel turnuvalar hariç.

Ben support aldıktan sonra zaten 5v5 presize hiç girmeyi düşünmüyorum artık puan rank vs. premium maçlarda olduğu kadar kasarım.Support aldıktan sonra 5v5 presiz maça girmeye gerek var mı ki?

sistemi tam bilmediğim için alınca öğrenicem herhalde :)

Yani şöyle presiz girmenin amacı şu 2 ligi kasacağım dersen mecbur birini presizlerle girmek zorunda kalıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: CnrOzlp

Bu arada turnuvalar nasıl oluyor?

yani diyelim solo katıldım turnuvaya, kaç maç oluyo yada sistem nasıl ?

Solo giremiyorsun diye biliyorum, 5 olmadan olmuyordu diye hatırlıyorum. Valla finale kadar gidemedim hiç ama akşam 7 de başlıyor gece geç saatlere kadar sürdüğünü biliyorum.
  • tamamdır, eyvallah sağolasın..
  • Support aldım 1 aylık, ama sanırım otomatik yeniliyormuş falan öyle duydum.

Otomatik yeniliyor mu? eğer öyleyse nasıl iptal edicem günü gelince?
  • Hocam kaç levelken aldınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faceit üyeliğim yeni ya, free olarak 2 veya 3 maç attım daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.