Şimdi Ara

Faceit ban

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben faceit.com adlı sitede cs:go oynuyordum bayada yüksek seviyelerdeydim bir gün girerken banlandınız yazısını gördüm ban evasion adlı bir ban araştırdım başka bir hesaptan dolayı yenilen bir banmış başka bir hesabım olmadığı için ticket attım inceliyoruz haklı bulunursanız kaldırılacak dendi 4 hafta bekleyin denildi şuan 25. gün hala bir mail gelmedi büyük bir ihtimalle tr oyuncusu diye çok fazla baktıklarını zannetmiyorum kısacası eğer bu ban kalkmazsa 2 yıl icerisinde hesap açmayın deniyor ne yaparsam tekrar hesap açtığımda ban yemem (ip,mac,hwid vs) ?
    https://www.faceit.com/en/players-modal/M0NST3RR-

• 2. El falan aldıysan pcyi ilk sahibi o pc ile ban yemiş olabilir. 1 tane ethernet kartı alıp yeni hesap açıp oynayabilirsin ama eski hesaplardan hiç birine giriş yapma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır 2. el felan değil başka bir kullandığım hesapta yok ne yapmam gerek yeni hesap açıp oynayabilmem için faceitte internet kartı almakdan hariç?
  • Anakartı değişiceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monsterr2k M kullanıcısına yanıt
    Eğer başka banlı hesabın yoksa açarlar. Git reddit faceit bölümüne konu aç ticket numarasıyla birlikte daha çabuk dönerler.

• şuan 4 hafta olmasına 6 gün var beklemelimiyim yoksa direk açayımmı?
  • //Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    sınırsız steam trade banı
    10 yıl önce açıldı
    Pubg Steam Perma Ban
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • monsterr2k M kullanıcısına yanıt
    Direk aç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.