Şimdi Ara

Faceit Anti-Cheat Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar programı açıp online oluyorum fakat maça girdiğimde nickimin yanında AC logosu çıkmıyor. Bu programın aktif olmadığı anlamına mı geliyor?
    Ayrıca ac'nin herkeste açık olup olmaması bir şey değiştiriyor mu? Maçta bir kişide bile açık olması hileyi önlemek adına fayda sağlar mı?

Hilelerden bıkmış durumdayız ben ve arkadaşlarım artık burada da çare bulamazsak sw alıp bildiğimiz kişilerle temiz maç çevirelim diye düşünüyoruz... Bir sonraki konu maça adam toplamak için olabilir.

• Faceitin sitesinde maç aramaya çalışınca anticheat aç diye yazıyor mu? Yazmıyorsa açmana gerek yok. Yanında anticheat logosu olmayanlar anticheat kullanmıyor anlamına geliyor. Hile her yerde var anticheat logosu olsa bile o adamda hile olmadığı anlamına gelmiyor.
  • çok sayıda reportlanırsan fbi puanın düşüyor ve faceit senden anticheat açmanı istiyor. AC logosu bu anlama geliyor. faceit istemediği sürece AC açmana gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam. Ben esea client gibi bir olay sanıyordum hatta neden açmadan girdiğimde oyundan atmıyor falan anlamamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 23 anti cheat hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.