Şimdi Ara

FACEIT 2750+ ELO MAIN HESAP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesap CSGO Prime'dır. 4324 saat csgo mevcut.
    İçinde steam bakiyesi olarak 100 TL bulunmakta.
    Matchmaking çok oynanmamıştır 41 win var sadece.
    FACEIT 10 level 2750+ ELO'dur. FACEIT 150 win 100.000 Faceit puanı görevi var.

Lütfen 2000 elo görevsiz hesaplar ile karıştırmayın. Faceit oynayan kişiler hesabın değerini bilir zaten.

FIYAT: 500 TL ( Fiyatı şişirilmemiş değerinde bıçak ile takas olur )

FACEIT 2750+ ELO MAIN HESAP
    FACEIT 2750+ ELO MAIN HESAPFACEIT 2750+ ELO MAIN HESAP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90CE4E407 -- 18 Kasım 2019; 10:56:27 >

• Bedavaya satıyorsun bence satma hiç.

Buraya gir :
    csgo boost service
    Sell Your Faceit Account | Safe & Fast | hasty-boost.com
    https://www.hasty-boost.com/sell-faceit-account

Formu doldur, en az 1000 lira ederi var o hesabın.

• Yanlış anlama fakat buraya yorum attın bilgisayarı sattığın için sattığını burada satamazsan yabancı sitelerde satacağını yazmıştın. Şimdi konunu cezasız güncellemek için yorumunu silmiş ve bıçağa takaslık yazmışsınız. Yeni üyelik üstüne böyle çelişkili hareketler dolandırıcı olduğunuzu düşünmeme sebep oldu.

Alım yapacak arkadaşlar dikkat etsinler. İlk mail ve kullanılan kartın 4 hanesi ile bütün hesaplar kurtarılıyor. Ne yaparsanız yapın ilk sahibi geri alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRHARMLESS

Yanlış anlama fakat buraya yorum attın bilgisayarı sattığın için sattığını burada satamazsan yabancı sitelerde satacağını yazmıştın. Şimdi konunu cezasız güncellemek için yorumunu silmiş ve bıçağa takaslık yazmışsınız. Yeni üyelik üstüne böyle çelişkili hareketler dolandırıcı olduğunuzu düşünmeme sebep oldu.

Alım yapacak arkadaşlar dikkat etsinler. İlk mail ve kullanılan kartın 4 hanesi ile bütün hesaplar kurtarılıyor. Ne yaparsanız yapın ilk sahibi geri alır.
    Gereksiz bir bilgi verdiğimi düşündüğüm için mesajı kaldırdım, ikincisi nakite döndürebileceğim için öyle bir alternatif sundum. Hesabı almak isteyen kişi zaten gerekli şeyleri düşünecektir sanırım kimse parayı yolda bulmuyor önyargılı yaklaşmanız ilginç. Kendi hesabınızı öncelikli satabilmek için başka konuları karalamanız gerekmez, Yinede sağolun yorumunuz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90CE4E407 -- 18 Kasım 2019; 11:25:27 >

• Sizin sattığınız hesabın yanında benim hesabım çöp :) Satmak, hızlı satmak, satmamak arasında bir fark yok benim için. İhtiyacım olan bir para değil. Fazlalıktan kurtulmak amacım. Yıllardır buradayım neler gördüm neler, ön yargı için kusura bakma. Yaparsın bir sözleşme atarsın altına imza al sana güvence :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRHARMLESS

Sizin sattığınız hesabın yanında benim hesabım çöp :) Satmak, hızlı satmak, satmamak arasında bir fark yok benim için. İhtiyacım olan bir para değil. Fazlalıktan kurtulmak amacım. Yıllardır buradayım neler gördüm neler, ön yargı için kusura bakma. Yaparsın bir sözleşme atarsın altına imza al sana güvence :).
    Bu kategoride ilk defa konu açtığım için hesabım yeni görünüyor bu arada ikinci el kategorisini sürekli kullandım bir çok yüz yüze alışverişim oldu evime kadar gelenler var forumdan. Onuda ekstra bilgilendirmek istedim profilime bakmamış olabilirsiniz. Ben hak veriyorum size bende önyargı ile yaklaşırdım ama önce bana sorsaydınız keşke durumu detaylı ikna olmazsanız yazardınız konuma yinede teşekkür ediyorum kötü yorumda yorumdur :)

• beleşe gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4931 MMR Divine 2 Hesap 1000TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shebelongstothestreets

beleşe gidiyor
    Maalesef.. Hesap oyunfor üzerinden satılmıştır, alan arkadaşa hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.